Şimdi Ara

3D TV lerde 3D Half SBS filmler dışarı çıkmıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
59.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

quote:

quote:

yukarıdaki top girls videosu zamanaşımına uğramıştır diyor indirmek istediğimde, başka bir kaynaktan dosyaya ulaşan var mı acaba?

abi sende hangi 3d tv var ?

philips 42'' 7696 var mehmetim, daha yeni yeni keşfediyorum 3D olayını...

bende düşünüyorum araştırmalara başladım,hatta bu konu biraz uzak durmama sebep oldu ben de lg lw4500 veya 5500 düşünüyorum kısmet bakalım

teknosalarda turuncu indirimleri takip et, çok hesaplı fiyatlara geliyor...

LG iyi deniyor 3D olayında ama sadece 3D yi değil karasal yayınları da düşün ona göre bir tercihte bulun bence, çok methedilen ayı yogi ve angry drive ı indiriyorum bir onları test edeyim philips performansını söylerim sana, philips i de seçeneklerinin arasına al bence...

yukarıda bahsedilen top girls... cidden mükemmel...

• philips kalite,hiz 3d konusunda lg den geride haberiniz olsun,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yukarıdaki top girls videosu zamanaşımına uğramıştır diyor indirmek istediğimde, başka bir kaynaktan dosyaya ulaşan var mı acaba?

abi sende hangi 3d tv var ?

philips 42'' 7696 var mehmetim, daha yeni yeni keşfediyorum 3D olayını...

bende düşünüyorum araştırmalara başladım,hatta bu konu biraz uzak durmama sebep oldu ben de lg lw4500 veya 5500 düşünüyorum kısmet bakalım

LG kalite olarak çok güzel.Ama Benim yaşadığım yerde Birtanesi LG türkiye nin olmak üzere 3 adet farklı teknik servis var.Hiç biri diğerine ait LG Tv ye garanti kapsamında bakmıyor.
    LG Türkey servis ağına bağlı teknik servise bişey diyemeyceğim ama diğer ikisi zaten teknik yönden fazla yetenekli değil.Parelel ithalat yapan firmaların aynı model LG Tv leri LG Türkiye nin garanti verdiklerine göre çok ucuz. LG Türkiye tarafından garanti edilen LG 42" LW 4500 2400 TL iken paralel ithalatla getirilen aynı model TV 1.700 TL civarında.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011799/lg_42lw4500_fhd_3d_led_lcd_tv Bu LG Türkiye garantili.
    http://www.sanalreyonum.com/urun/lg-42lw4500-led-televizyon_899180.aspx?CatId=27646 Bu ise paralel ithalatla gelen aynı model TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyotocu -- 13 Ocak 2012; 0:00:11 >

• arkadaşlar LG 42LW4500 televizyonum var philips hmp3000 media playerim var.. Geçen hafta arkadaştan hdd me Resident Evil i ve 10 a yakın film yükledim diğer filmlerde hiç bir sorun yaşamadim ancak Resident Evil de desteklenmeyen video biçimi yada ona benzer bir şey yaziyor uzantısı Full-SBS mkv elimdeki bu cihazlarla bu uzantılı bir filmi izleyememem normalmidir üstadlar olaya bir el atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. 100 e yakın film izledim ilk defa media playerin açamadiği bir film denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XeLL_

arkadaşlar LG 42LW4500 televizyonum var philips hmp3000 media playerim var.. Geçen hafta arkadaştan hdd me Resident Evil i ve 10 a yakın film yükledim diğer filmlerde hiç bir sorun yaşamadim ancak Resident Evil de desteklenmeyen video biçimi yada ona benzer bir şey yaziyor uzantısı Full-SBS mkv elimdeki bu cihazlarla bu uzantılı bir filmi izleyememem normalmidir üstadlar olaya bir el atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. 100 e yakın film izledim ilk defa media playerin açamadiği bir film denk geldi

Full sbs ise medya playerin bu çözünürlüğü desteklemiyordur.Half sbs olanını bulun.
  • Ben 42 LW 5500 ile Avatarı izledim 3 d olarak tamam görsel olarak efektler çok güzel oma denildigi gibi dışa çıkma sahneleri olmadıgı için 3d olayının tadına varamıyor insan hemen ertesi günler de Yeşil Yaban Arısı ( The Green Hornet ) izledim film oldukça eglenceli üstelik filmin bazı sahneleri resmen tv den çıkp salanun içerisine geliyor elini uzatsan tutacaksın Aynı şekilde şirinler filminin özellikle başlagıncındaki dışa çıkma efektleri çok muteşem her ikisinde tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 9 Şubat 2012; 23:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Ben 42 LW 5500 ile Avatarı izledim 3 d olarak tamam görsel olarak efektler çok güzel oma denildigi gibi dışa çıkma sahneleri olmadıgı için 3d olayının tadına varamıyor insan hemen ertesi günler de Yeşil Yaban Arısı ( The Green Hornet ) izledim film oldukça eglenceli üstelik filmin bazı sahneleri resmen tv den çıkp salanun içerisine geliyor elini uzatsan tutacaksın Aynı şekilde şirinler filminin özellikle başlagıncındaki dışa çıkma efektleri çok muteşem her ikisinde tavsiye ederim

Arkadaşlar saniyelik 3d sahneleri övüyorsunuz ama "Sammy's Adventures" ile "Imax- Under the Sea" ve "Deep Sea"de her sahne böyledir.. Ama bunları izlemenizi çok tavsiye etmem, çünkü ben artık hiçbir 3d filmi beğenmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Selam Arkadaşlar Ben yeni aldığım LG42LW4500 Model tv de 3d film izlerken görüntü 3d ye aldığımda hafif ikili oluyor. Yani tam temiz bir 3d alamıyrorum kullandığım media half SBS Mkvler. tam bir netlik yakalıyamıyorum. gözlüğü takınca tamam görüntü 3d oluyor ama hafifde olsa ikili görüntü duruyor. sebebini bilen varmı hdmi kablodan olabilirmi saygılar..

dostum bende transformers dark of the moon indirdim half sbs aynen dediğin gibi oluyor çözümünü bulamadım ama filmden kaynaklanabilir. sen bulduysan yardımcı olur musun bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowsr

selam arkadaslar. bende philips 7696 modeli var, suan en guncel surumu yuklu ve USB'den film izlemeye calistigimda ya 3d aciliyor fakat ses gelmiyor, yada ses geliyor ama 3d secenegini aktif hale getirmeme izin vermiyor.
    sizden ricam bana 7696 modeline sahip olan USB'den 3d izleyebilen ve en son surumunu yuklemis bir arkadas varsa izledigi filmlerin linklerini atabilir mi?? veya sorunu bilen biri bana neden bu sorunla karsilastigimi anlatabilir mi??

dostum bende de 9705 var. 3D yi düzgün bir biçimde seyretmek istiyorsan (ses görüntü vs sorun yaşamadan) media player alman gerek. bende hmp3000 var gayette işimi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaancem94

quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Selam Arkadaşlar Ben yeni aldığım LG42LW4500 Model tv de 3d film izlerken görüntü 3d ye aldığımda hafif ikili oluyor. Yani tam temiz bir 3d alamıyrorum kullandığım media half SBS Mkvler. tam bir netlik yakalıyamıyorum. gözlüğü takınca tamam görüntü 3d oluyor ama hafifde olsa ikili görüntü duruyor. sebebini bilen varmı hdmi kablodan olabilirmi saygılar..

dostum bende transformers dark of the moon indirdim half sbs aynen dediğin gibi oluyor çözümünü bulamadım ama filmden kaynaklanabilir. sen bulduysan yardımcı olur musun bana?

arkadaşlar filmi açınsa 3d mod ayarlarından sag sol ayarlarında yapmak gerekiyor bazı filmler sol sag ile izlenirken bazı filmler sag sol ile izleniyor. örnegin ben avatarı izledim filmin 3d ile ilgili hiç bir üstünlügünü göremedim. daha sonra satndart olan sol sag ayarını sag sol yapınca filmdeki görüntü resmen ekrandan çıkıp salonun ortasına geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Avatar neredeyse çekilen ilk 3D film. Görüntünün dışarı çıkmasının TV markası ya da modeli ile bir alakası yok, sadece filmin çekilme tekniği ile alakası var. Yeni filmlerde daha iyi 3D efektler var doğal olarak. Half-SBS ya da Blueray olmasının da bir alakası yok bununla.

ilk çekilen 3d film mi?
    arkadaşım ondan önce dünyanın merkezine yolculuk var farklı bir teknikle çekilmiş olsa da(nasa kaynaklarından yararlanarak çekilmiştir) avatar ilk denilemez.

Bunu da bırak birçok 3d film var yurtdışında sinemalarda bunlardan da önce gösterilen...

Türkiye'de en çok bilinen denebilir ama ilk değil

Tam hatırlamıyorum yılını ama en az 15 yıl oldu jaws 3-d şişlide bir sinemada izlemiştim :) bir kaç defa sinema koltuğuna kafamı vurduğumu hatırlıyorum

• Aktif (SG-Xpand) / Pasif (FPR-RealD 3D) sistemlerinde izlenen ilk film Avatar demek istemiştim orda, sanki bu soruya daha önce de cevap vermiştim gibi geldi de neyse ben bir daha yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

dışarı taşma efekti en iyi sammy adventures filminde var. Film boyunca bolca göreceksiniz. Özellikle denizaltı sahnelerinde.

sammy adventures nerden indircez acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus78

arkadaşlar belirtmiş bu tamamen filmin çekim tekniğiyle alakalı.
    isterlerse film boyunca görüntüler ekran dışında olur, ama nedende bu tarz efektleri pek kullanmıyolar.
    halbuki insanlar en çok ekrandan taşan efektleri seviyolar.
    aşağıda amatör bi insanın çektiği 3d görüntü var, ama benim şimdiye kadar gördüğüm en çok ekrandan çıkan görüntü.
    3d tv si planlar tv yi arkadaşlarına gösterirken mutlaka bu videoyu göstermeli.linki veriyorum

http://www.fileserve.com/file/VDVu58q

ayrıca ayı yogi filminin hemen başında bir sahne var, oda oldukça iyi masadaki yemekler ekrandan oldukça dışarı çıkıyo.
    aslında en iyisi böyle ekrandan çıkan sahneleri birleştirip bir demo filmi hazırlamak.

Abi bu kadarmı başarılı olur 3D çok çok teşekkür ediyorum yunus diğer D6000 konusunda da paylaştım senin linki eşim sıçradı kılıç gelio diye yerinden :)

• dostum sımdı soyle bısı var, ılk mesaı okudum arkadasa hıtaben bende lg lw4500 kullanıyorum ve tv gelmeden evvel 17gb kusur avatar fılmını ındırdım bu alt alta ıslenen 3d lerden, fılmı laptop rgb baglantısından dandık ayarsız bı medıa player ıle calıstırdım, tv yıde 3d ayarından alt alta olucak sekılde sectım, aspect ratıo 16:9 getırdım ve ekrandakı derınlık ınanılmaz sekılde guzeldı, sımdı ben benım pc kasasını tv ye baglarsam ordan full ayarlı kullandıgım pot player ıle bu fılmlerı 1080p de acıp ızlersem sonuc ne olur bılemıyorum ama cok etkıelndıgımı soyleyebılırım, dedıgınız kadar vasat bı derınlık ıle karsılasmadım aksıne cok ıyıydı, hatırlatmak ısterım derınlık en azından bendekı tv de ayarlanabılıyor, fabrıka ayarı 10 ben onu max20 yapıyorum, sızdekı durum neden kaynaklanıyor bılemedım.
  • 3D filmlerin rip edilmesine göre kalitesi değişiyor. Bilgisayar kasan varsa HDMI bağlantı yapıp izle filmleri.
  • LG tvlerde filmi 3D ye alırken sağ sol ayarı var.
  • ARKADASLAR BİSİ SORCAM BENDE 3D FİLMLER VAR HALF SBS YANİ 2 EKRAN YAN YANA OLUO VE 3D GOZLUKLE İZLEYEBİLİYORUZ DOGRU ANLADIGIM KADARIYLA... SİMDİ BİDE NORMAL 3D FİLMLER VAR MESELA AVATAR 3D.MKV VE BUNLAR EKRANDA YAN YANA DEGİL TEK EKRANDA İZLİYORSUN... ACABA O FORMATI 3D DE İZLENMİYORMU İLLA HALF SBS Mİ OLMASİ GEREKİYOR??? PEKİ HALF SBS Mİ DAHA İYİ YOKSA TEK EKRANIN OLMASIMI???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydihan83 -- 21 Mart 2012; 17:14:48 >
  • NEDEN KİMSE YARDIMCI OLMUYOR
  • Yaw yardımlar dakikalık anlık olmuyor malesef .) 17.13 te soru sorup 18.10 da neden kimse yardım etmiyor demek ilginç olmuş :) sorunun cevabına gelince bilgim olduğu kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyım

Sbs fimler normal düz 3d filmlerden daha gelişmiş teknolojidir dolayısı ile 3d derinlik ve 3d hissi olarak sbs filmler daha başarılıdır.
    Half Sbs daha iyidir hatta televizyonun en az 3500 tl gibi başlayan bir rakkamdaysa ( samsung d8000 serisi için yazdım) Full sbs filmlerde Full HD 3d görüntü alırsın ama t.orrentte fln full sbs bulmak çok çok zordur piyasanın alayı half sbs ha param var diosan bluray oynatıcı ve her filmi orjinal full sbs alıp izlicen :)
    Tek ekranda izlediğin filmleri half sbs oynatan bir tvde izleyemezsin olmuyor benim bildiğim illaki çift ekran olcak d6000 ve d8000 serisi için yazdım samsung tvler hakkında bildiğim kadarı ile LG konusunda bilgim hiç hiç yok.

Tv modeliniz half sbs destekliyorsa çift ekran yani red cyan gözüklerle izlenen tek ekran filmleri izleyemezsiniz. Olay nedir sbs filmler gözü daha az rahatsız ederler nitekim bunun yanında 1000 de bir bazı kişilerde mide bulantısı ve baş dönmesi gibi sıkıntılar yarattığı doğrudur umarım o şansız kişi siz değilsiniz saygılar sevgiler kusurumuz olduysa affola.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.