Şimdi Ara

3D Tv olmadan 3D BlueRay Player ve 3d gözlükleriyle 3D film izlenebilirmi/oynatılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de 200 hz full hd 42" lcd tv var. ve sony bdp s770 3d bluray player ve 3d gözlükler var. sorum ise; 3D Tv olmadan 3D BlueRay Player ve 3d gözlükleriyle 3D film izlenebilirmi/oynatılabilir mi?
    yeni tv almadan 3d bluray filmleri izlemek için ne yapmak gerekiyor ? player'ı çalıştırdığımda 3d tv gerekiyor yazısı çıkıyor yeni aldığım köfte yağmuru isimli 3d blu ray filmde. nasıl izleyebilirim bu filmleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmando283 -- 21 Şubat 2011; 14:41:09 >

• Arkadaşım detaylarından tam emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla 3d tv olmadan 3d film izleyebilirsin.

Fakat bu 3D yayınların 3 çeşidi mevcuttur, sen 3D tv olmadan kırmızı-mavi gözlükle izlenebilen 3D çeşidini 3D televizyonsuz izleyebilirsin.

Gözlüksüz olarak izleyebileceğin 3D için 3D TV şart, diğer 3D çeşidi ise gözlükle (tek renk olan gözlük) izlenebiliyor fakat TV şart mı değilmi bilmiyorum.
  • Aynısını bende sorucaktım. Detaylı bir bilgi ile açıklayabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDoom -- 29 Mayıs 2012; 10:35:38 >
  • eski, 90 lar da piyasaya çıkan yeşil-kırmızı ya da türevleri olan gözlükler ile 3d olmasına gerek olmadan herhangi bir tvde o yayın olduğu takdirde izleme şansınız var.. ama bunlar hem eski teknoloji hem de göz için pek iyi sayılmazlar..

günümüzde 3D olarak herkesin konuştuğu, half sbs ya da 3d bd iso olarak nette bulunan,seyretmesi için medya oynatıcılar aradığı, beklediği ve net üzerinden fıldır fıldır bu tür filmleri aradığı, hatta filmini bulup ta altyazısını bir türlü bulamadığı, bulsa da bir türlü filme altyazıyı oturtamadığı filmler için ise mutlaka ilk önce 3 boyutlu tv almanız gerekiyor.. ondan sonra da bu tür medyaları oynatacak bir medya oynatıcı ya da bluray ile seyredecekseniz bir bluray oynatıcı almanız gerekiyor.. ama ilk önce TV ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Film Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.