Merhabalar sırf 3d görüntü icin dünya kadar masraftan sonra şimdi gözlügü calıstıramıyorum lütfen yardım edin sistemim İşlemci : Amd Fx8350 X8 4.0 Ghz Ram : Kingston 16 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Evga Gtx 780 Ti Classfield Hdd : 120 Gb Sandisk SSD Cooler Master Sıvı Soğutma Sistemi Costum Ekran Kartı Ve İşlimci Dolaşımlı 2 Radyatör.. Monitör : ASUS VG278HE 27 İnç 3D Vision 2 Destekli Gözlük Ve Kit : 3D Vision 2
Sorunum Bir Türlü Ayarlarını Yapamıyorum sürekli bir hata alıyorum ve gözlük aktif hale gelmiyor hatalarıı yazıyorum...
1. hata : "Warning: Attempt to run Stereoscopic 3D in a non-stereo display mode, please change to an acceptable mode. See documentation for acceptable Stereoscopic 3D modes". 2. hata Error in Stereo Driver, NvAPI_Stereo_IsActivated() returned 0 after stereo was enabled by default with Settings->setDefaultStartupMode(true).
Umarım Bilginiz Ve Daha Önce Yaşayıpta Sorunu Çözen arkadaşlar Vardır Yardımlarınız Bekliyorum...
bilgisi olandan ziyade hatalar ingilizce ingilizce bilen bi arkadaş ne demek istiyor yazabilirse sizin için bir yol kaynağı olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme