Şimdi Ara

3G Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3G hizmete girmeden önce kayıt yaptırdık, onaylandı mesajı geldi ve 3G'yi kullanmaya başladık.

Hizmete girdiğinden beri ara sıra hız testi yapıyorum, 200 kb seviyelerinde download hızları görebiliyorum ve app store'dan bir şeyler indirirken de hızı bariz farkedebiliyorum.

Ancak asıl problem şu ki, bağlantı stabil değil. Çok sık "internet bağlantınız yok" gibi mesajlar alıyorum, 2 dakika önce çalışan bağlantı 2 dakika sonra çalışmaz hale geliyor. 3G'yi aç kapa vs taklalar atmaya başlıyorum.

Bu problemi yaşayan var mı ? Yani henüz 3G yeni olduğu için mi acaba bu tarz problemler yaşıyoruz ?

Teşekkürler.

• daha tam oturmadı benzer sorunlar bezen bendede oluyor o yüzden beklemek daha doğru
  • bende pda net ıle telı modem olarak kullanıp ınternete baglanıyorum,nette gezınırken rpoblem yok ama,download yapamak ıstedıgımde orn 200 mb dosya ındırmek ıstedıgımde 20-30 mb ındırıyor sonra takılıyor. acaba neden olabılır,edgele bıle 50 mb dosyayı 4-5 saatte ındıyodu ama hıc takılma olmuyodu.
  • zamanla düzelir daha çok yeni
  • 3G SORUNU bendede var benimkinde hücresel veri agı etkinleştirilmedi hücresel veri servisine abone degilsiniz diyor
    3G logosu menüde cıkıyor ama siteye girmeye calısında işte bu yanıtı veriyor ?
  • Bende Toshiba G910 Portege PDA var, eve adsl almak istemediğim için 1 aylık avea 2GBlık 3G paketine abone oldum. Ancak topiği açan arkadaşın yaptığı gibi telefonu modem olarak kullanıp laptoptan internete girmeye çalıştığımda, online kalabilmek için inanılmaz taklalar atmaya başladığımı farkettim. 2-3 dk lık periyotlarla bağlantı donuyor, çözemedim gitti. Bir bluetoothtan internet shareing yapıyorum ardından da USBden, telefonu cama falan çıkartıyorum belki çekiş artar diye, yine de sorun düzelmiyor. Avea MH yı aradığımda sorun telefondandır diyorlar. Telefondan (loptopsuz) internette sörf yapttığımda pek takılma olmuyor, ama internetin de bir espirisi kalmıyor. Eğer böyle bir telefon problemi varsa 24 aylık 3G USB stick kampanyasına mı girmek lazım, varmı 3G USB stick kullanıp aynı problemi yaşayan, memnun olmayan. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarus80 -- 24 Ağustos 2009; 14:55:37 >
  • yok arkadaşlar tek sorun daha oturmamış olması. ankara'da bile e fazla 3 tane 3g baz istasyonu vardır daha. biyerde 4mbit alıyorsunuz bi yerde edge bile bağlanamıyor. ben ikamet ettiğim yer anlamında ballıyım gerçi ama 2 aya kadar taşınıyorum. beni korkutuyor doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.