Şimdi Ara

3G olmadan Avea Çekmiyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilginçtir herkes 2g de telefon kullanır.. benm telefonum sadece 3g gordugu yerde gorusmeye izin veriyor..3g 2g kadar yaygın olmadıgı için brz kapalı ortamlarda dahi şebekem gidiyor..kimse çözüm bulamıyor yardım istiyorum..Sorun sadece Aveada yaşanmaktadır.. ! yalnızca gsm - otomatik mod denemediğim kalmadı... tlfn modelim samsung i8150 sim kartlar yeni bi kaç tanesinde denedim..64kb ve 128kb sonuç. degismedi ! bnm sorunumu yaşayan birinide görmedim arastırmalarım neticesinde..lütfenn biri bana yardm etsn..! trcellde her türlü çekjiyor...

• telefonun sebeke ayarlarinda 1800 ile ilgili bisey varsa onu sec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane seçenek var.. Otomatik - yalnızca gsm - yalnızca Wcdma .... bende sadece 3. seçenekte kopmadan bağlantı kurabiliyorum.. otomatikte sadece 3g varken çekiyor 3g gidince şebekeden atıyor aga kayıtlı degil diyor 3g gelsede baglanmıyor- yalnızca Gsm de full gosterior ama kapalı aramıyor aranmıyor - wcdma da sadece 3g varken çekiyor.. 3g gitsede bi süre sonra 3g yenıden çektiginde otomatik baglanabiliyor... boyle bir durumdayım...çözene kadar neler çektim sorunu ne servis anladı beni ne avea.. 15 gun olmus telefonu almısım ne iade alıyolar ne değiştiriyolar nede tamir ediyolar...lanet olsun !!!
  • telefonun imei'si değiştirilmiş olabili mi? çünkü bende imei'si değiştirilmiş telefonda benzer sorun çıkarıyordu.
  • Sim kartınızı başka telefonlardada denediniz mi ? Belki telefon sorunlu olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

telefonun imei'si değiştirilmiş olabili mi? çünkü bende imei'si değiştirilmiş telefonda benzer sorun çıkarıyordu.

Ewt klonlama msji geldi fakat daha 1ay var kapanmasina bnde tek numaraya eslestrdm fakat trkcell de neden sorun olmyrki ozman. telefon yni aldm 1ay olmadi ya. İadede almyrlar..

• benim de sadece aveada sorunlu calisiyordu. Sanirin aveanin sistemleriyle alakali bir sorun. Ama sizinki farkli biraz, eslestirme yapilmissa aveada da sorunsuz calismasi gerek. Yapabiliyorsaniz tuketici heyetine gidin, belki tlf.nun yenisini verirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

benim de sadece aveada sorunlu calisiyordu. Sanirin aveanin sistemleriyle alakali bir sorun. Ama sizinki farkli biraz, eslestirme yapilmissa aveada da sorunsuz calismasi gerek. Yapabiliyorsaniz tuketici heyetine gidin, belki tlf.nun yenisini verirler.

Eslestrme formunu yni yolladm daha olmadi sanrm sorun ondan kaynklanyr. o zmn eslestrmeden snra rahat kullanabilicem oylemi??ckk sewndm umarm yrn eslestrlr. bu arada thk basvurucaktm ama sorunum gecerse vazgeceblrm dgsmktn tek sim kullnrm prblm degil

• çözene kadar neler çektim sorunu ne servis anladı beni ne avea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tengyi1962

çözene kadar neler çektim sorunu ne servis anladı beni ne avea.
    />

aynen oyle 1 hafta serviste kaldı.sorun yok diye geri verdiler..şaka gibi :) ben 1 günde çözdm ama hala çekmiyor nasıl olcak bu iş anlamadım..eşleştirme formuda yollandı 1 haftaya yakın oldu hala durum değişmedi...Siz nasıl çözümlediniz olayı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

ilginçtir herkes 2g de telefon kullanır.. benm telefonum sadece 3g gordugu yerde gorusmeye izin veriyor..3g 2g kadar yaygın olmadıgı için brz kapalı ortamlarda dahi şebekem gidiyor..kimse çözüm bulamıyor yardım istiyorum..Sorun sadece Aveada yaşanmaktadır.. ! yalnızca gsm - otomatik mod denemediğim kalmadı... tlfn modelim samsung i8150 sim kartlar yeni bi kaç tanesinde denedim..64kb ve 128kb sonuç. degismedi ! bnm sorunumu yaşayan birinide görmedim arastırmalarım neticesinde..lütfenn biri bana yardm etsn..! trcellde her türlü çekjiyor...

Merhaba, cep telefonu numaranızı mesaj yoluyla iletirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.
  • telefonun haweinin 119 tl olan modelimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

telefonun haweinin 119 tl olan modelimi

Samsung i8150 Galaxy Wonder 750-1000 tl arası fiyatı değişken modeli kardeşm
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

ilginçtir herkes 2g de telefon kullanır.. benm telefonum sadece 3g gordugu yerde gorusmeye izin veriyor..3g 2g kadar yaygın olmadıgı için brz kapalı ortamlarda dahi şebekem gidiyor..kimse çözüm bulamıyor yardım istiyorum..Sorun sadece Aveada yaşanmaktadır.. ! yalnızca gsm - otomatik mod denemediğim kalmadı... tlfn modelim samsung i8150 sim kartlar yeni bi kaç tanesinde denedim..64kb ve 128kb sonuç. degismedi ! bnm sorunumu yaşayan birinide görmedim arastırmalarım neticesinde..lütfenn biri bana yardm etsn..! trcellde her türlü çekjiyor...

Merhaba, cep telefonu numaranızı mesaj yoluyla iletirseniz, size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

geçen haftadan beri en kısa zamanda arayacaksınız.. hiç kimse ilgilenmiyor...!

• Merhaba ,

Numaranızı iletmeniz durumunda tarafınıza konu ile ilgili dönüş yapılacaktır.

Teşekkürler
  • Malesefki eşleştirme de yapılmış olmasına rağmen problem devam etmekte .. Avea topu samsunga Samsngta topu avea ya atmaktadır.. Sorunu Sanırım Tüketici mahkemeleri çözecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.