Şimdi Ara

3GS EKRAN DEĞİŞİMİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün iphone umu yere düşürdüm ve ufak çizikler oluştu engellemiyo kullanımı ama güneşte kullanırken çok sinirimi bozuyo açıkcası dokunmatiginde herhangi bi problem yok sadece çizik war ekranda çatlak falan değil yani..

Sorum şu olacak ki acaba sadece ekranı değiştirme kaç paraya mal olur bilgisi olan warsa lütfen yardımcı olsun..

• 1.sınıf(orjinale çok benzeyen) ekran 150-200 tl ydi galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatik değil ama sadece üstündeki cam kısmı istiyorum onun fiyatı bu kadar mı?

• yok mu bana yardımcı olabilecek kimse arkadaşlar ..

• iPhone 3G ve 3GS Dokunmatik Öncam 85 TL
    iPhone 3G ve 3GS LCD 100 TL

www.girisimservis.com
  • En Yakın Telefoncuya Sora Bilirsin Ama 150 200 YOKTUR Ama Orjinal İse Vardır Biraz Daha Ucuza Bula BİLİRSİN
  • Selam arkadasım gecen yıl benimde 3 gs telefonumun cami kırılmıştı sadece cami 40 tlye değiştirmişti bı telefoncu arkadas uyanık ol fazla para kaptırma .) hatta imkanın varsa doğubank taraflarında uygun bulabilirsin yasa tanıdık bir teknik servis isinİ halledebilir bol şanslar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    iPhone 15 ekran sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

Selam arkadasım gecen yıl benimde 3 gs telefonumun cami kırılmıştı sadece cami 40 tlye değiştirmişti bı telefoncu arkadas uyanık ol fazla para kaptırma .) hatta imkanın varsa doğubank taraflarında uygun bulabilirsin yasa tanıdık bir teknik servis isinİ halledebilir bol şanslar :)

katılıyorum sana dostum çünkü sadece ön camı değişecek yani lcd panel pahalı onu biliyorum ama sadece ön camı 150-200 olmamalı yani

• hepsini komple 65 tl ye dogubankta degistiriyolar.. 200 tl diyenler bi yerlerinden sallamasinlar.!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım düşürdü ekranı çatlamıştı, İstanbul Perpa da dokunmatiğiyle birlikte olsa gerek 160 TL' ye değiştirdi.
  • genpa servisi 120 tl ye yeni ekran takıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.