Şimdi Ara

3GS iphoneu sil dedim kitlendi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdısından gelen iphone 3gs elime hattımı takıp kullanabilecegim sekilde geldi. Settings den iphone u sil secenegini sectim telefon elma logosunun uzerinde donen yukleme logosuyla birlikte takılı kaldı. Ne zaman açmaya çalışsam bu siyah ekran karşıma çıkıyor ve öylece kalıyor. Bazı iphone servisleriyle görüştüm yüz milyon gibi bir rakam istiyorlar. İphone dan anlamadığım için ne yapacağımı bilmiorum lütfen bana yardımcı olun en kötü ankarada yapabilcek uygun biryer varsa tavsiye ederseniz çok sevinirim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_34243390/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 19 Ekim 2009; 16:39:22 >
  • bende şu bilgiyi vereyim bilmeyenler için iphone u sil yaptıktan sonra cihaz elma logosunda takılı kalır normal bi durumdur sonrasında aktive etmek gerekir cihazı dedigim gibi normal bir durumdur
  • Normal bir durum değil.
    Blackra1n yapmadan önce iPhone u sil dediğimde tekrar boot olduktan sonra ekranda USB kablo ve iTunes resmi çıkıp bekliyor du aktivasyon için, fakat Blackra1n den sonra sil yapınca elma logosunda kalıyor ve iTunes normal şartlarda cihazı görmüyor. Cihazı power ve home tuşları ile kapatıp, sadece home tuşuna basarak USB kabloyu PC ye bağlayınca iTunes görüyor ve restore yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 20 Ekim 2009; 8:44:16 >
  • yha benm ıphone da öle napıcamı bilmiorum nası düzelte bilirm lütfen yaedımcı olun
  • napıcam lütfenn yardım edin
  • tüm jailbroken telefonlarda olması normaldir
  • nası düzelttire blirim peki
  • Emin değilim ama buralardan okuduğuma ve senin cihazın 3.0 yada 3.01 versiyonlu jailbroken bir cihaz olduğunu varsayarak kesinlikle 3.1.2 ye geçme, custom firmware bularak yukarıda anlattığım biçimde shift+restore dene (custom firmware, apple in sitesinden değil). Bu konuya yoğunlaşıp biraz araştır.

Bu post un ilk sayfasında ilkker birşeyler anlatıyor sana çözüm olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34876849/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 21 Ekim 2009; 8:41:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.