Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Transformation

hayır ama 3gs varsada onun bataryasının süresinin yaklaşık 2 katı fazla batarya süresi var iphone 4 ün ben sirf bu yüzden alacam iphone 4

senin yazdığın yorumlara bakılırsa iddaa ediyorum telefon özelliğini kaldırdık deseler sen yine alırsın bu telefonu.kendini şartlandırmışsın birkere.bana kalırsa hiç boş yere o kadar para vermeye lüzum yok.2. el 3gs alın uygun fiyata.
  • quote:

hayır ama 3gs varsada onun bataryasının süresinin yaklaşık 2 katı fazla batarya süresi var iphone 4 ün ben sirf bu yüzden alacam iphone 4

iki katı batarya süresi olduğu felan yok bu bilgiyi neye dayanarak söylediniz bilmiyorum. Apple'ın kendi sitesinde bataryalar karşılaştırılmış kayda değer bi artış ben göremedim:

http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/

• quote:

senin yazdığın yorumlara bakılırsa iddaa ediyorum telefon özelliğini kaldırdık deseler sen yine alırsın bu telefonu.kendini şartlandırmışsın birkere.bana kalırsa hiç boş yere o kadar para vermeye lüzum yok.2. el 3gs alın uygun fiyata.

önerin için saol dostum benim 3gs cok iyi fiyata ablama satildi bile hala arada kullanıyorum

quote:

iki katı batarya süresi olduğu felan yok bu bilgiyi neye dayanarak söylediniz bilmiyorum. apple'ın kendi sitesinde bataryalar karşılaştırılmış kayda değer bi artış ben göremedim

dostum forumlarda bazi kullanıcılar batarya süresini cok yoğun olarak 38 saat boyunca kullanmislar batarya %10 un altına anca düşmüş bu bence 3gs ye göre gayet iyi şu linke bi bak derim

http://thenextweb.com/apple/2010/06/23/battery-life-on-the-iphone-4-lasts-38-hours-on-heavy-use-yes-38-hours/

• Gizmodo yaptığı testlerde iPhone 4'ün ağır kullanım altında 38 saatlik bir şarj süresine sahip olduğunu belirlemiştir.
  • quote:

quote:

önerin için saol dostum benim 3gs cok iyi fiyata ablama satildi bile hala arada kullanıyorum

quote:

iki katı batarya süresi olduğu felan yok bu bilgiyi neye dayanarak söylediniz bilmiyorum. apple'ın kendi sitesinde bataryalar karşılaştırılmış kayda değer bi artış ben göremedim

dostum forumlarda bazi kullanıcılar batarya süresini cok yoğun olarak 38 saat boyunca kullanmislar batarya %10 un altına anca düşmüş bu bence 3gs ye göre gayet iyi şu linke bi bak derim

http://thenextweb.com/apple/2010/06/23/battery-life-on-the-iphone-4-lasts-38-hours-on-heavy-use-yes-38-hours/

kardeş iki katı falan olcağını düşünmüyorum ben ki attığım linktede konuşma süreleri,müzik dinleme vs.. aralarındaki farkları göstermiş. Bende telefonu ağır kullanıyorum (eğer ağır kullanımdan kasıt müzik dinlemek, mesaj çekmek oyun oynamak ise) hemde jb li şu an 40 saati geçtim galiba we şarjım 10%. Belli başlı oyunlar ve navigasyon pili çok kullanıyor.

• Ağırdan kastım bu süre zarfında 3G'nin her zaman açık olması, arada telefon görüşmelerinin yapılması, oyun oynanması, müzik dinlenmesi, video izlenmesi, internete girilmesi, navigasyon, oyun dışındaki diğer uygulamaların kullanılması v.s.'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 28 Haziran 2010; 16:49:48 >
  • en iyisi kendim alip test edim ya az kaldi zaten bu gidişle garantili iphone 4 gelmesini beklemeyip gidip yurt dışı iphone alacam
  • Kontratsız Iphone 4'ler Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanır acaba? Gelir gelmez başlamaz heralde 2-3 ay geçer değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenjesi

Kontratsız Iphone 4'ler Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanır acaba? Gelir gelmez başlamaz heralde 2-3 ay geçer değil mi?

kontratlı satışlarda Turkcell veya Vodefone bi ihtimal beklerler diğer bir ihtimal de hemen gerçekleşebilir ama 3gs alanlar satmasin hemen beklesin çünkü piyasanın kendine gelmesi 4 ay sürer yani normal ve makul bir fiyata almak için kasımı bekleyecem ben kontratlı süresi uzun gelir bana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenjesi

Kontratsız Iphone 4'ler Türkiye'de ne zaman satılmaya başlanır acaba? Gelir gelmez başlamaz heralde 2-3 ay geçer değil mi?

kontratlı satışlarda Turkcell veya Vodefone bi ihtimal beklerler diğer bir ihtimal de hemen gerçekleşebilir ama 3gs alanlar satmasin hemen beklesin çünkü piyasanın kendine gelmesi 4 ay sürer yani normal ve makul bir fiyata almak için kasımı bekleyecem ben kontratlı süresi uzun gelir bana

Bu durumda 3gs alacağım gibi gözüküyor o kadar bekleyemem

• valla uygun fiyata bulursan al bence o seni 6 ay idare eder 6 ay sonra iphone 4 e geçersin zaten aralarında bir kaç ufak fark var fazla yok en önemlisi hd video yani kamerasi oda şimdilik lazım deil bana
  • Ben 3G kullanıyorum. Ekran, farklı dizayn ve HD kamera dolayısıyla Avrupa'dan Iphone 4 alacağım. 3G'den 3GS'ye geçmeyi ise hiç düşünmedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben 3G kullanıyorum. Ekran, farklı dizayn ve HD kamera dolayısıyla Avrupa'dan Iphone 4 alacağım. 3G'den 3GS'ye geçmeyi ise hiç düşünmedim.

şimdi senin düşüncelerin 3gs den 4 e geçmek gibi bişimiş yani şimdi bizim düşüncelerimizde o yönde e tabi acelesi yok şimdilik belki bu durum iphone 5 e kadar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben 3G kullanıyorum. Ekran, farklı dizayn ve HD kamera dolayısıyla Avrupa'dan Iphone 4 alacağım. 3G'den 3GS'ye geçmeyi ise hiç düşünmedim.

Nakitim olsa ben de o şekilde almak isterdim ama taksitle almak durumundayım o yüzden o kadar bekleyebileceğimi zannetmiyorum
  • borç batağındayım ya iphone 3gs i d e satcak duruma geldim iphone 4 almayı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am loving my teacher

borç batağındayım ya iphone 3gs i d e satcak duruma geldim iphone 4 almayı bırak

satma daha çok çalış ek iş yap pazarda limon sat ne yap et 3gs ni satma
  • Ben 250 - 300 tl 'ye hangisi düşerse onu alacağım iphone 4 çok hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

Ben 250 - 300 tl 'ye hangisi düşerse onu alacağım iphone 4 çok hoş olmuş.

O Fiyatına çakmasını alacağına git orjinal iphone 2g bul al kullan daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.