Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

İphone 4 en az 1800 liradan ulkemizde satisa sunulacak 3gs ise 1350 gibi bir fiyattan satitmakta ha garatisiz sifir alirsan 900 tl ye bulabilirsin ve 4 g kasim gibi gelecek bu kadar zaman beklemeye gerek yok diye dusunuyorum fiyat farkida neredeyse 2 kati 3gs almani tavsiye ederim bende 3gs kullaniyprum 4 g cikana kadar kullanirimsonra fiyatlar normale donmeye basladigi zaman degistiririm

garantisiz sıfır dediğini anlamadım nasıl bişey oluyor o dediğin?

Yurtdışı sıfır cihazlardan bahsediyor Türkiye'de garanti kapsamında sayılmadığı için

nerde bulabilirimki yurtdışından gelmiş sıfır güvenilir iphone 3gsleri??? ankarada

Forumlarda konulara bakarsan yurtdışından cihaz getirebilcek arkadaşlar bulabilirsin onlara danış derim

• Hala karar veremedim hangisini alacağıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist
    Hala karar veremedim hangisini alacağıma

az sabret iphone 4 al bak pisman olmassin garanti sana inanmassan beklede gor o zaman hakli oldugumu anlayacaksin hem ne der atalarimiz sabrin sonu selamet
  • En iyisi bi çıksın 4 bi inceliim onu görerek ondan sonra karar veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

şahsen ben her ne kadarda özelliklerini beğensem de bir telefona 1.500 tl veremem bunun için 2.el 3gs alcam, para sıkıntınız yoksa iPhone 4 alın

sizin içerdeki lcd'yle aynı fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

quote:

şahsen ben her ne kadarda özelliklerini beğensem de bir telefona 1.500 tl veremem bunun için 2.el 3gs alcam, para sıkıntınız yoksa iPhone 4 alın

işte onun için almıyom

• Ben her şeyi veririm onun için...
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

quote:

işte onun için almıyom

Şaka şaka.

• ya bu bekleme işi baya bi zaman alacak gün geçmiyor ki yaf

bazen günler geçmesin isteriz hemen akıp gider . 3 ay hemen nasıl geçecek
  • Harbiden geçmek bilmiyo bi türlü zaman bu aralar
  • apple, iphone da nesil değiştirmişken 3 gs alınmaz artık.

bu işten en zararlı çıkan kişiler fahiş fiyatla 3 gs alan kişiler oldu.

Bu satten sonra hızlı bir şekilde 3g serisinin fiyatı düşecektir.

4g ile birlikte yeni oyunlar (sensör ve yüksek çözünürlükteki " iphone 4 'ün desteklediği oyunları 3g serisi artık desteklemeyecek") daha revaçta olacağından boşuna zamanla değeri hızla aşağı gidecek bir telefon alınmaz kanaatimce.

4g yi alırsın en az 3 sene her türlü yeniliğe açık olan telefonunu gönül rahatlığıla kullanırsın.

yok şu benim versiyonu destekliyor mu, desteklemiyor mu diye uğraşmazssın.
  • iphone 3gs hala direniyor düşmedi gitti fiyatlari benimde işime geliyor açıkcası ama iphone 4 piyasaya cıktığındaki fiyatları merak ediyorum ya aynen kalacak yada yerlerde sürünecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

apple, iphone da nesil değiştirmişken 3 gs alınmaz artık.

bu işten en zararlı çıkan kişiler fahiş fiyatla 3 gs alan kişiler oldu.

Bu satten sonra hızlı bir şekilde 3g serisinin fiyatı düşecektir.

4g ile birlikte yeni oyunlar (sensör ve yüksek çözünürlükteki " iphone 4 'ün desteklediği oyunları 3g serisi artık desteklemeyecek") daha revaçta olacağından boşuna zamanla değeri hızla aşağı gidecek bir telefon alınmaz kanaatimce.

4g yi alırsın en az 3 sene her türlü yeniliğe açık olan telefonunu gönül rahatlığıla kullanırsın.

yok şu benim versiyonu destekliyor mu, desteklemiyor mu diye uğraşmazssın.

Ama şöyle de bişey var ben oyun düşkünü bi insan değilim o yüzden oyun konusunda fazla etkileneceğimi sanmıyorum yani 3gs oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılar diye düşünüyorum.

Apple firmasının en sevdiğim yanı verdiği hizmetleri sürekli yeniliyor ve bunu model gözetmeksizin yapıyo olması. Zaten garantili bi cihaz alacağımdan güncellemeler o kadar absürt bi şekilde farklı olacağını düşünmüyorum. Farklı olsa da önceki modellere uyarlanmış hali de olur yani gibime geliyo

• Aslında iphone 4 u beklemen için ince tasarım şık gorunum sebepleride var bide almişken hd video çekimide yaparsın ohh değmeyin keyfine en cokta çizilmez ekranı merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

Aslında iphone 4 u beklemen için ince tasarım şık gorunum sebepleride var bide almişken hd video çekimide yaparsın ohh değmeyin keyfine en cokta çizilmez ekranı merak ediyorum

Full hd olmasada 720p çekim yapabiliyor

Bu iphone 4 türkiyeye ne zaman gelcecek ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 19 Haziran 2010; 12:34:58 >
  • quote:

Aslında iphone 4 u beklemen için ince tasarım şık gorunum sebepleride var bide almişken hd video çekimide yaparsın ohh değmeyin keyfine en cokta çizilmez ekranı merak ediyorum

Tasarım konusunda aynı fikirde değilim ne yazıkki bana biraz sıradanlaşmış geldi tasarımı. Ama hd video olayı tabiki hoşuma gitti =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245
    quote:

Full hd olmasada 720p çekim yapabiliyor

Bu iphone 4 türkiyeye ne zaman gelcecek ya?

konferansta apple ceosu steve agustosta 44 ulke dedi icinde biz varmiyiz detayli yazmadigi icin bilmiyorum ama eylulde 88 ulke yazmisti kesin onda varizdir :) yani turkiyede kampanyali yada garantili iphone 4 eylulde kesin olarak satilacak

• Biraz döneklik gibi olacak ama Iphone 4'ün tasarımı her geçen gün daha bi güzel gelmeye başladı gözüme ve takıldığım en önemli nokta oydu. Ayrıca incelemeri izlerken ekranın çözünürlüğüne hayran kaldım desem yeridir. Şu anki tercihim 4 yönünde ama her an değişebilir =D Beklemek de çok can sıkıyo..
  • beklemek çok canmı sıkıyo ? ne can sıkması ölüm be ölüm beklemekten tipim kaydı
  • hocam iphone4 çok sorunlu çıktı..özellikle şebeke kaybı problemleri çok fazla..benim ilk izlenimim açıkçası pek iyi değil. ayrıca uygulama hızlarına bakınca da pek bir fark yok 3gs ile arasında..sadece ekran çözünürlüğü ve kamera kalitesi için iphone4 alınır mı dersen?? ben almam. zira seneye 4g falan gibi yeni bir model çıkartırlarsa düşünürüm.
  • şebeke olayı 3gs de de aynı ya demekki telefonu çok fazla sarip sarmalamayacan zaten videolari izlerken aynısını 3gs de denedim oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.