Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

iPhone 3Gs in sadece 8GB modeli olacak diğerleri daha üretilmeyecek..

Üretilmeyecek olması sıfırının piyasada bulamayacağım anlamına gelmez sanırım? Yoksa gelirmi?

çok araştırman gerekebilir..

Evet şimdiden başladım araştırmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

eğer ağustos sonuna kadar gelmesini bekleyemem diyorsan iPhone 3Gs ama beklerim diyorsan iPhone 4 al

Beklemesine beklerim ama 4'ün tasarımı beklentilerimi karşılamadı bunun yanında çok da güzel özellikleri var ama Iphone'dan çok Ericsson modellerine benzemiş. Yine de kaliteli gözüküyor ama ne bileyim pek cazip gelmedi bana o yüzden kararsız kaldım

Tasarım yönünden çok yanılıyorsunuz arkadaşlar çook. Bir kere 3GS'ye göre o kadar sağlam ki artık öyle "kap" diye tabir ettiğimiz şeyler takmak zorunda kalmayacaksınız. O kadar parlak ki 4ün siyahı bile beyaz 3GS'den daha havalı olacak(4'ün beyazını siz düşünün artık). Üstelik cam olduğu için elinizde verdiği hissi 3GS'nin plastik hissine değişmeyeceksiniz. E bi tek bombe olayı kaldı onu da siz bilirsiniz.

Tama sağlamlık yönünden tabiki 4 çok daha sağlam ve kaliteli malzeme kullanılmış ancak telefonun hatları düz olduğu için o alıştığımız Iphone hazzını vermeyecek gibi geliyo bana o bombenin eksikliği

• arkadaşlar millet 3gs 16 gb için 1200 1100 fiyat istiyor 2.el ama ürünlerin sıfırı 1400 zaten eğer 2.el alınacaksa sizce dediğim özelliklerde temiz çiziksizz 3 aylık bir cihaz ne kadara gider ve alırken neler dikkat etmekte fayda var yani sorunlu olmaması için?
  • İphone çok keyifli ve kullanan için gerçekten işlevsel bir cihaz. Bende kullanıyorum,beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Ancak bu konuda biraz daha tutucuyum. Şimdi elde olan, ihtiyacı karşılayan, sağlam bir sistemi birde üzerine para vererek neden derhal yenisi ile değiştirmek gereksin ki ? Kullanılır, bir süre sonra haliyle eskir; gidilir yenisi alınır. Firma nasılsa bunun rakamsal olarak sonsuza kadar üst modelini çıkartacaktır.Merak etmeyin kimse bir şey kaçırmaz, şu an 5 mp kamera ile çıktıysa 8-10 ay sonra 10 mp ile çıkar. Emin olduğum bir şey varsa bunları üreten şirketlerin patronları kendi şahsi birikimlerini bu kadar kadar kolay harcamıyordur, zira küçük miktarda parayı yönetemeyenlerin bu aşamalara gelmesi zaten mümkün değildir.
  • Beni sahsi görusum Iphone 4ün tasarimindan dolayi pek satamz korkusuna kapildigi icin Apple Iphone 3GSi bu acigi kapamak icin uretmeye baslamis ve o kadar teknik destegi sunmasida bundan yoksa applei biz bu kadar cömert olmadigini biliriz.Bence Iphone 4 bir ara model sunulan yeni teknolojik gelismeler ilk defa kullanilan apple cpu su gibi önce bi tasarimda deneniyor ve asil hedef kusursuz bir iphone 5 olacaktir hem donanim hemde dizayn olarak bu yuzden bence iphone 4 iphone 3GSin fiyatini o kadar asagi dusuremyecek aksine biraz ballandiracak cunku millet iphonenun dizaynina hasta.Bu model Sony ericsson ile N serisi nokialari andiriyor bende vardi N78 ona benziyor begenenlere sözumuz yok tabi ama benim iphone 4 almayacagim kesin sirf tipi yuzunden iphone 3 GSe göre tek artisi ekran cözunurlugu CPU olarak 3GSte hizli ve 4.0 os rahat calisiyor.Bu yuzden kararim elimdeki 3Gyi satip bir tane Iphone 3GS almak ve iphone 5i beklemek..
  • her sene yeni bir model piyasaya sürüyorlar, sürecekler..

teknolojiyi takip etmek için şu iki arkadaş gibi olmak lazım:http://www.facebook.com/video/video.php?v=1376967186355
  • quote:

teknik destegi sunmasida bundan yoksa applei biz bu kadar cömert olmadigini biliriz

Bu piyasada Apple kadar yeni yada eski cihazlarına uzun süre destek veren başka bir marka daha bulamazsın. Çok yanlış bir cümle olmuş...
  • teknik destek derken yanlis anlasildim Iphone 4te sundugu teknolojik yenilikleri kastettim yuksek ekran cozunurlugu 1GHz cpu gibi yoksa cihaz destegine sözum yok bu saatten sonra 3GSlere olan sempatim yukseldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_hermes2004
    İphone çok keyifli ve kullanan için gerçekten işlevsel bir cihaz. Bende kullanıyorum,beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Ancak bu konuda biraz daha tutucuyum. Şimdi elde olan, ihtiyacı karşılayan, sağlam bir sistemi birde üzerine para vererek neden derhal yenisi ile değiştirmek gereksin ki ? Kullanılır, bir süre sonra haliyle eskir; gidilir yenisi alınır. Firma nasılsa bunun rakamsal olarak sonsuza kadar üst modelini çıkartacaktır.Merak etmeyin kimse bir şey kaçırmaz, şu an 5 mp kamera ile çıktıysa 8-10 ay sonra 10 mp ile çıkar. Emin olduğum bir şey varsa bunları üreten şirketlerin patronları kendi şahsi birikimlerini bu kadar kadar kolay harcamıyordur, zira küçük miktarda parayı yönetemeyenlerin bu aşamalara gelmesi zaten mümkün değildir.

+2000

• ya sitede millet zaten sıfırı 1440 olan cihazları 1200 1250 ye satmaya çalışıyor nasıl bir iş bu anlamadımAcaba en uygun fiyatta istanbulda 3gs 16 gb nerden bulurum 2.el falan istemiyorum millet deli etti beni
  • kdr07 bulunduğunuz şehirde size yakın olan ve ulaşabileceğiniz hemen her telefoncuya sormanızda fayda var, daha önce forumda yazmıştım.

3G'ler çıktıktan yaklaşık 1-1,5 ay sonra sıradan bir telefon satan dükkandan genpa garantili cihazı 1000TL/12 taksit almıştım, hatta o zamanlar
    neredeyse Turkcell ve Vodafone mağazaları hariç garantili cihaz bulmak cidden zordu. Forumda satılanları saymıyorum tabi.
  • sağol beyazbüyü gerçekten forumda çok yüksek fiyata satıyorlar 6 7 aylık cihazlara bile o fiyatı istiyorlar ilginç neyse temmuz ilk haftası gibi alırım peki 3gs 8gb ne zaman çıkar ve işletim sistemi hız olarak 3gs gibi mi olacak 4g gibi mi
  • bu iphone 4 ama micro sim kartı destekliyor telefonu alsak yeni hatmı almak zorunsa kalcaz ?
  • Iphone 4 benim açımdan çok büyük yenilikler getirmedi şahsen. Zaten getirebileceği şeyler kamera,şarj süresi,ekran çözünürlüğü falandı ama 3gs benim için hepsini rahatlıkla karşılıyor. İşlemci hızı bana yeterli, kamerası yine iş görecek cinsten ve şarj süresi oalrak iphone 4 ile arasında %15-20 civarı fark olacağı gözüküyor. Bu kadar fark için telefonumu 1000 civarı fiyata satıp 1700 liraya iphone 4 almam şahsen. Iphone 5 ile 64gb hafıza 8mp kamera falan gelecek mutlaka ve onlar yine benim için gereksiz şeyler. Umarım iphone 6 ile daha sıradışı şeyler yaparlar. Sıradışından kastım ne bilmiyorum açıkçası sonuçta benim herşeyime fazlasıyla yetiyor ve tipi kesinlikle iphone çizgilerinde. Iphone 4'ün tipi ise diğer telefonlara kaymış gibi biraz.

• o zaman iphone 7 direkt kamera olarak çıkar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bu iphone 4 ama micro sim kartı destekliyor telefonu alsak yeni hatmı almak zorunsa kalcaz ?

Evet, abone merkezine giderek yenisini çıkartmak gerekiyor. Ancak daha ülkemizde tam oturmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bu iphone 4 ama micro sim kartı destekliyor telefonu alsak yeni hatmı almak zorunsa kalcaz ?

Evet, abone merkezine giderek yenisini çıkartmak gerekiyor. Ancak daha ülkemizde tam oturmadı.

Kolay bir ismiş iphone4 alacak bitkisi onu kolaylıkla halledicektir.
  • iphone 3gs lerin fiyatı 1000 tlnin altına inermiki sıfırları?
  • iphone 3gs e ios 4.0 yükleyecem çıkınca fıstık gibi olacak

zaten iphone 3gs deki işlemci hızı gayet iyi. nokianın symbianli hantal telefonlarını görüyoruz iphone kadar takılmadan yazılımı sorun vermeyen bi tel yok. iphone 5 farklı bişeyler yaparsa belki geçeriz ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar
    o zaman iphone 7 direkt kamera olarak çıkar artık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.