Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wox

quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

Arkadaşlar kararsız kaldım fikrinizi almak istedim. Bildiğiniz gibi bikaç ay sonra Iphone 4 ülkemizde satılmaya başlayacak. Ben henüz Iphone kullanıcısı değilim ve ancak ağustos ayında başlamak şartıyla taksitle Iphone alabilirim. O tarihte de Iphone 4 belki satılmaya başlar burda. Neyse sadede gelecek olursam 4 mü alsam yoksa 3Gs mi alsam karar veremedim. Tamam 4 özellik olarak gayet başarılı olmuş ama tasarımı bana pek cazip gelmedi bunun yanında 3Gs'i ağustos ayında piyasada bulabilirmiyim sıfır olarak acaba? Aralarında çok bi fiyat farkı olacağını sanmıyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yani mesela Turkcell 3Gs'in kontratlı paketlerine devam edermi ağustos ayında da acaba ne dersiniz?

arkadaşım tasarımını beğenmeyebilirsin ancak ekranın keskin görünüşlülüğü bence süper olacak.o yüzden bekle ve 4 gelince onu al.bir üst model varken neden daha düşüğünü alasın ki..üstelik bu tasarımı nokia veya sony yada samsung yapmış olsaydı o kadar tutulmazdı ancak apple bu başka markaya benzemez..bak 5 mpxel kamera led flaş ve hd kayıt özelliği de var üstelik .gel sık dişini biraz daha bekle.sabır erdemdir unutma...

Benim beklentilerimi karşılamadıktan sonra üst model olmasının bi anlamı yokki. Tamam özellik olarak tabiki 3gs'den çok daha başarılı ama yıllarca nokia 3310 ve samsung d900i kullanmış biri olarak 3gs'in de ekranı beni fazlasıyla tatmin ediyo yani sadece IP 4 daha yeni diye değil onu almak istemem anlatabildimmi acaba? Beni çeken yanları var elbette örneğin sağlamlığı ya da daha uzun pil süresi gibi telefonu elime aldığımda 'ne güzel bişey bu yaa' diyeceğim yere 'çok sıradan be abi' demek istemiyorum

• iPhone 3Gs in sadece 8GB modeli olacak diğerleri daha üretilmeyecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

iPhone 3Gs in sadece 8GB modeli olacak diğerleri daha üretilmeyecek..

Üretilmeyecek olması sıfırının piyasada bulamayacağım anlamına gelmez sanırım? Yoksa gelirmi?
  • 3Gs 16 GB üretilmeyecekse, 3Gs 8Gb alırız? I-Phone'na fazla film ve müzik depolamayı düşünmüyorum, applestore'dan vb indirilen uygulamalar açısından çok farkeder mi, 8 vs 16?
  • Müzik fazla yüklemeyeceksen 8GB yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

Müzik fazla yüklemeyeceksen 8GB yeterli.

Müziksiz yapamam o yüzden 8gb'ın bana yeteceğini zannetmiyorum
  • Sıfır iPhone 3gs 16gb İmei kayıtlı ne kadara satılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Sıfır iPhone 3gs 16gb İmei kayıtlı ne kadara satılabilir?

Şu an için 1000-1100 civarında satabilirsin sanırım yurtdışıysa
  • quote:

quote:

Yurtdışı bir kaynaktan 5 adet edinme ihtimalim var.Sanırım 1000tlden satabilirim
  • quote:

Genpa değil, IMEI kayıtlı dediğine göre.. Simkilidi yoksa, jelatini açılmamış bir kutuya 1100-1200 TL verilir. Zira Genpa iPhone 3GS 16GB peşin alırsan 1300-1350 TL'ye bulabiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Yurtdışı bir kaynaktan 5 adet edinme ihtimalim var.Sanırım 1000tlden satabilirim

Sana iyi satışlar ancak yurtdışı cihaz almayı düşünmüyorum
  • quote:

quote:

Genpa değil, IMEI kayıtlı dediğine göre.. Simkilidi yoksa, jelatini açılmamış bir kutuya 1100-1200 TL verilir. Zira Genpa iPhone 3GS 16GB peşin alırsan 1300-1350 TL'ye bulabiliyorsun.

Simkilidi durumunu bilmiyorum.Fazladan gelicek bende kendime alıcam 3-5 tane.Varsayalım telefon simkilidli imei kayıtlı.1000 liraya satma durumum olurmu?Elimde kalırmı?
  • Telefon simkilidli ise bunu açtırmanın yolu yokmudur?
  • quote:

quote:

quote:

Simkilidi durumunu bilmiyorum.Fazladan gelicek bende kendime alıcam 3-5 tane.Varsayalım telefon simkilidli imei kayıtlı.1000 liraya satma durumum olurmu?Elimde kalırmı?

Dev-Team senin için çalışıyor :)) Şaka bir yana Dev-Team iOS 4'ün resmi çıkış tarihinde unlock çıkaracak. Yani bu işten az çok anlayan birisi bu riski alır senin telefona 1000 TL verir dostum. Ama 21 Haziran'ı bekle, unlock çıksın ondan sonra satışa çıkarırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dev-Team senin için çalışıyor :)) Şaka bir yana Dev-Team iOS 4'ün resmi çıkış tarihinde unlock çıkaracak. Yani bu işten az çok anlayan birisi bu riski alır senin telefona 1000 TL verir dostum. Ama 21 Haziran'ı bekle, unlock çıksın ondan sonra satışa çıkarırsın.

Bilgi için teşekkürler.Belkide gelen telefonlar simkilidsizdir.Çünkü yurtdışından getiripte burda kullananlar var.Bende zaten ürünü alırken kendi telefonumu açtırıp hattımı takıp deniycem.Eğer çalışmazsa 21 haziranı beklerim.Fiyat olarak tam bişey düşünmedim daha.Çünkü elimde kalmasını istemiyorum.950-1000tl arası rahat gider sanırım.Umarım Dev-Team unlock çıkarır.

• 2. elde tertemiz cihaz bol.
    Ben aldığım gün invisible shilde soktum aleti ve geçen ay sararmadan dolayı soktum ve bi inceledim...sıfır olsa bu kadar prüzsüz ve çizik olur.
    ardından masaya bile koymadan yine kaba soktum cihazı...şöyle soyliyim metal çerçeve ve klasik vidalı kısımlardaki kılcal çatlaklar haric cihaz ilk aldıgım günkü gibi..ve inanıyorum ki ben gibi kullanıp 4g cıkınca teli değiştirecek temiz bakan cok kişi olur. az sabırla arastırırsanız faturalı ve tertemız bi 2. el karşınıza çıkar..
    inanıyorum ki ben öteki sene teli satarken cihazın sıfır olamdıgına kimse ınanmayacak:)
    Kararın ister 3gs olsun ister 4 aramıza hoşgeldin:)
    Ek yapım konuya Bu ara feci şekilde guitar hero ve türevlerine sardım...meğer içimde gitarist bi azman varmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

2. elde tertemiz cihaz bol.
    Ben aldığım gün invisible shilde soktum aleti ve geçen ay sararmadan dolayı soktum ve bi inceledim...sıfır olsa bu kadar prüzsüz ve çizik olur.
    ardından masaya bile koymadan yine kaba soktum cihazı...şöyle soyliyim metal çerçeve ve klasik vidalı kısımlardaki kılcal çatlaklar haric cihaz ilk aldıgım günkü gibi..ve inanıyorum ki ben gibi kullanıp 4g cıkınca teli değiştirecek temiz bakan cok kişi olur. az sabırla arastırırsanız faturalı ve tertemız bi 2. el karşınıza çıkar..
    inanıyorum ki ben öteki sene teli satarken cihazın sıfır olamdıgına kimse ınanmayacak:)
    Kararın ister 3gs olsun ister 4 aramıza hoşgeldin:)
    Ek yapım konuya Bu ara feci şekilde guitar hero ve türevlerine sardım...meğer içimde gitarist bi azman varmış :)

=) Henüz hoşgelemedim hele bi alayım ondan sonra sizi soru yağmuruna tutarım 'bu nası yapılıyo, şu ne vs' diye =) Ama gidişat 3gs alacağımı gösteriyor gerçi hala karar verebilmiş değilim =)

• quote:

quote:

Suan telde sadece 53 tane mp3 var ve 16gb de 750mb bos yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

quote:

Suan telde sadece 53 tane mp3 var ve 16gb de 750mb bos yer var

=) 16gb bile yetmicek nerdeyse
  • al sana cebin mucidinden 4g ye bi bakış açısı :)

Cep telefonunun mucidi olan Marty Cooper'ın Twitter mesajı büyük ilgi çekti.

Bu mesajda iPhone 4 hakkında "iPhone gelişmeleri kademeli olarak artıyor. Geriye kalan fark uygulamalar. Apple hala momentuma sahip ama önde kalabilmesi için daha fazlasını yapması lazım" dedi.

Özetle Cooper'a göre Apple önde ama iPhone 4 yeterince ileride değil, onu kurtaran Apple'ın App Store'u oluyor.

Özellikle HTC ve Android gibi rakiplerin yoğun çalışmaları, yakında bu durumu değiştirebilir. Marty Cooper'ın mesajı da endüstrideki bu görüş ile aynı düşünceyle yazılmış olabilir.

kaynak.
    http://www.chip.com.tr/konu/cep-telefonunun-mucidinden-iphone-4_20554.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.