Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekksl6

4g çıkınca 3gs al bi sene kullan alış sonra gelsin 5g...ben 5 jenerasyonu bekliyicem...3gs alalı 5 ay oldu sat yapmaya pek niyetim yok...zaten tipi de çok karemsi geldi...nokianın bazı N serilerine benzemiş yanlar...illaki sağlamdır ama benimde cok içime sinmedi... eylüle kadar beklersin 4g çıkana kadar zannımca...ağustosta getirirler 1000 tane onları da zengin kesim gelmeden tüketir sonra mal yok bekliyoruz der operatörler (malum ilk aylar kontratlara gebe olucaz) bizim gibi orta halli - alt halli kullanıcı için ancak ekim kasım diyorum ben...

Mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

Yalnız 3Gs sadece 8GB olarak üretilecek...

16 gb bulmak zorlaşır o halde sanırım =S

ikinci elde bulunabilir sanırım.
  • Artık 2G iPhone'u elden çıkarmanın vakti geldi.Ne kadara satabilirim acaba?(Hoperlörü bozuk yalnız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimean

Ben de I-Phone kullanıcısı değilim ve durumu değerlendiriyorum. Kontrat ve doğrudan alma konusunda da kararsızım.
    I-Phone 4 piyasaya çıkmadan birşey demek zor ama eğer ilk kez I-Phone kullanacaksan önce fiyatlar düşünce sıfır 3Gs alıp, kullanmayı öğrenelim :)
    I-Phone 4'ü önce operatörler satacak, normal alıcılar beklemek zorunda mı kalacak?

Eminim henüz I-Phone kullanıcısı olmayan biri olarak I-phone 4 alsam, ben özelliklerini öğrenip 4 ve 3s farkını anlayana kadar zaten 5 çıkar

Evet ilk kez Iphone alcam ama o kadar yabancı değilim konuya =) Arkadaşlarımda olduğu için baya bi mıncıklama şansım oldu 3G ve 3Gs'i =) Ancak dediğim gibi o kadar para verip içime sinmeyen bi telefonu almak da akıllıca gelmiyo bana

• Maddi yonden sorunun yoksa 1-2 ay bekleyip 4G almak hem akillica hemde avantajli olur.
  • İphone4 çıkınca ikisini yan yana koy biraz kurcala karar vermen çok kolaylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

quote:

ikinci elde bulunabilir sanırım.

İkinci el almayı düşünmüyorum çükü şu an bile temiz ikinci el bulmak çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Orijinalden alıntı: Crimean
    Ben de I-Phone kullanıcısı değilim ve durumu değerlendiriyorum. Kontrat ve doğrudan alma konusunda da kararsızım.
    I-Phone 4 piyasaya çıkmadan birşey demek zor ama eğer ilk kez I-Phone kullanacaksan önce fiyatlar düşünce sıfır 3Gs alıp, kullanmayı öğrenelim :)
    I-Phone 4'ü önce operatörler satacak, normal alıcılar beklemek zorunda mı kalacak?

Eminim henüz I-Phone kullanıcısı olmayan biri olarak I-phone 4 alsam, ben özelliklerini öğrenip 4 ve 3s farkını anlayana kadar zaten 5 çıkar

kullanmayı öğrenmek mi ?

dokunmatik sisteme alışmak 8 saniye , işletim sistemine uygulamaları alışmak 8 dakika 23 saniye.ama bunları 4gnin o mükemmel ekranında öğrenmek paha biçilemez.

Haklısın, Aslında benim kastettiğim, I-Phone'u I-Phone gibi kullanmaktı. Şu an ki cebimi sms ve arama için kullanıyorum, I-Phone'nu da sadece sms ve arama içi kullanırsam telefona saygısızlık olur. Uygulamalarını kullanmam ve alışmam biraz zaman alabilir, eski kuşak olarak

• iPhone 4...
  • quote:

quote:

benim bildigim 16 gb ında satışına devam edilcek ?
  • ilk başta telefona nasıl yaklaştığın önemli.

moda mı ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz mı?

eğer öyleyse ne istediğine karar vermen ve sonra bütçeni gözden geçirmen gerekir.

bir telefon için,

+ tasarımı
    + yazılımı
    + donanımı
    + özellikleri
    + ekstra eklentileri

gibi sorulara cevap vererek ne alman gerektiğine karar verebilirsin.

herkes iphone 4 çıktı iphone 3gs yi atın çöpe gibi yorumlar yapıyor.

allah aşkına telefona moda olarak mı bakıyorsunuz arkadaşlar?

iphone 3gs de yapıp iphone 4 te yapamayacağın ne var?
    * hd video çekimi, çok mu ihtiyacın var?
    * 5 mp kamera, her zaman telefonla foto mu çekiyorsun?
    * iphone 4 te daha iyi bir ekran, peki şimdiye kadar bunun eksikliğini hissettiniz mi?
    * daha iyi bir işlemci, 3gs nin performansı da oldukça tatmin edici.
    * ön kamera, ne kadar işinize yarayacak?
    * ve tasarımı. bence 3gs nin tasarımı, elde duruşu, tutuşu, karizması ap ayrı bir şey.

yeni iphone 4ü alacaksanız herhangi bir telefonun kolayca yapabileceği ve çoğu telefona benzer -özellikle sony ericsson- bir telefon kullanmayı seçiyorsunuzdur.

dediğim gibi tasarım berbat :) beğenmedim hiç.

sonuç olarak önce telefonu moda olarak mı, yoksa ihtiyaçlarınız doğrultusunda mı alacaksınız buna karar vermeniz gerek. sonra bütçeniz.

ben olsam 2. el temiz bir iphone 3gs alırdım açıkçası. yeni iphone 4 çıkmış, hadi hemen alalım biraz fanatiklikten başka birşey değil. tamamen modadır bu. ben ihtiyaçlarıma göre telefon kullandığımdan şahsi fikrimdir tabi :)

ne zaman ki 3g benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyor, işte o zaman yeni bir telefona yönelirim ve bana en uygun telefonu seçerim. bu seçimde de telefonun ne kadar moda olduğu, ön planda olduğu değil bana yetecek bir telefon olmasına bakarım.

açıkçası iphone 4 çıkmış, iphone 3gs den daha iyi diye her önüne gelen iphone 3gs artık çöp, iphone 4 al demenin bir mantığı yok. 1500+ tl bir telefona vermek pek akıl kârı değil. en azından benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

ilk başta telefona nasıl yaklaştığın önemli.

moda mı ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz mı?

eğer öyleyse ne istediğine karar vermen ve sonra bütçeni gözden geçirmen gerekir.

bir telefon için,

+ tasarımı
    + yazılımı
    + donanımı
    + özellikleri
    + ekstra eklentileri

gibi sorulara cevap vererek ne alman gerektiğine karar verebilirsin.

herkes iphone 4 çıktı iphone 3gs yi atın çöpe gibi yorumlar yapıyor.

allah aşkına telefona moda olarak mı bakıyorsunuz arkadaşlar?

iphone 3gs de yapıp iphone 4 te yapamayacağın ne var?
    * hd video çekimi, çok mu ihtiyacın var?
    * 5 mp kamera, her zaman telefonla foto mu çekiyorsun?
    * iphone 4 te daha iyi bir ekran, peki şimdiye kadar bunun eksikliğini hissettiniz mi?
    * daha iyi bir işlemci, 3gs nin performansı da oldukça tatmin edici.
    * ön kamera, ne kadar işinize yarayacak?
    * ve tasarımı. bence 3gs nin tasarımı, elde duruşu, tutuşu, karizması ap ayrı bir şey.

yeni iphone 4ü alacaksanız herhangi bir telefonun kolayca yapabileceği ve çoğu telefona benzer -özellikle sony ericsson- bir telefon kullanmayı seçiyorsunuzdur.

dediğim gibi tasarım berbat :) beğenmedim hiç.

sonuç olarak önce telefonu moda olarak mı, yoksa ihtiyaçlarınız doğrultusunda mı alacaksınız buna karar vermeniz gerek. sonra bütçeniz.

ben olsam 2. el temiz bir iphone 3gs alırdım açıkçası. yeni iphone 4 çıkmış, hadi hemen alalım biraz fanatiklikten başka birşey değil. tamamen modadır bu. ben ihtiyaçlarıma göre telefon kullandığımdan şahsi fikrimdir tabi :)

ne zaman ki 3g benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyor, işte o zaman yeni bir telefona yönelirim ve bana en uygun telefonu seçerim. bu seçimde de telefonun ne kadar moda olduğu, ön planda olduğu değil bana yetecek bir telefon olmasına bakarım.

açıkçası iphone 4 çıkmış, iphone 3gs den daha iyi diye her önüne gelen iphone 3gs artık çöp, iphone 4 al demenin bir mantığı yok. 1500+ tl bir telefona vermek pek akıl kârı değil. en azından benim için.

Tatmin edici bi cevap olmuş teşekkürler + her söylediğine katılıyorum ancak takıldığım nokta ben ikinci el cihazlara güvenmiyorum muhtemelen sıfır bi cihaz alırım ve taksitle alırım atıyorum 3Gs alsam banka faizi cart curt derken zaten yüksek fiyatı olan cihaz iyice uçuk bi fiyata çıkcak ve zaten 2. el cihazları da taksitle almam çok zor hem 2. el olcak hem çok temiz olup içime sincek hem de taksitle olcak. Bu özellikler biraraya gelirse mucize gibi bişey olur heralde =)

• quote:

Tatmin edici bi cevap olmuş teşekkürler + her söylediğine katılıyorum ancak takıldığım nokta ben ikinci el cihazlara güvenmiyorum muhtemelen sıfır bi cihaz alırım ve taksitle alırım atıyorum 3Gs alsam banka faizi cart curt derken zaten yüksek fiyatı olan cihaz iyice uçuk bi fiyata çıkcak ve zaten 2. el cihazları da taksitle almam çok zor hem 2. el olcak hem çok temiz olup içime sincek hem de taksitle olcak. Bu özellikler biraraya gelirse mucize gibi bişey olur heralde =)

gg den access e 3 taksite kadar alabiliyorsun. iyi cihaz yakalayabilirsin. ya da bazı cep telefoncular (mesela iphone u alırken 2. el aldım, aldığım telefoncu taksit yaptı, sadece üzerine 30 tl gibi birşey koydu ki bunu 5 takside bölünce pek birşey kalmıyor) taksit yapabiliyorlar.

temizlik bakımından oldukça temiz cihazlar var piyasada.

2.el alırken, türkiyeden alınmış, en az 6-7 ay garantisi devam eden bir temiz cihaz alınabilir. emin ol piyasada üç kağıtçı satıcılar olduğu kadar vicdanıyla hareket eden dürüst satıcılar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 9 Haziran 2010; 13:53:42 >

• Tabii ki iPhone4. Bir 3Gs kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
  • quote:

quote:

gg den access e 3 taksite kadar alabiliyorsun. iyi cihaz yakalayabilirsin. ya da bazı cep telefoncular (mesela iphone u alırken 2. el aldım, aldığım telefoncu taksit yaptı, sadece üzerine 30 tl gibi birşey koydu ki bunu 5 takside bölünce pek birşey kalmıyor) taksit yapabiliyorlar.

temizlik bakımından oldukça temiz cihazlar var piyasada.

2.el alırken, türkiyeden alınmış, en az 6-7 ay garantisi devam eden bir temiz cihaz alınabilir. emin ol piyasada üç kağıtçı satıcılar olduğu kadar vicdanıyla hareket eden dürüst satıcılar da var.

Yine de çok riskli geliyo bu kadar pahalı bi üründe 2. el almak. Iphone'dan gerçek anlamda anlayan biri olmalı yanımda diye düşünüyorum ama öyle birini tanımıyorum =)

• quote:

Yine de çok riskli geliyo bu kadar pahalı bi üründe 2. el almak. Iphone'dan gerçek anlamda anlayan biri olmalı yanımda diye düşünüyorum ama öyle birini tanımıyorum =)

evet yanında iphoneden anlayan birinin olması şart bu durumda. güzel bir cihaz almak için iphone kullanmış ve cihazı alırken nelere dikkat edip bakacağına karar vermeli.

olmadı zaten 3gs sıfır bir cihazı muhtemelen yakınlar 1000-1200 arası bulabilirsin diye tahmin ediyorum. belki de fiyatları daha da aşağıya iner ama inmesi için iphone 4 ün türkiyede satışının başlaması gerek. ama sıfır cihaz için bu para da verilir elbet.
  • 6 Haziran Günü iPhone 3Gs benzersizdi, 3 gün geçti herkes iPhone 4 demeye başlamış, bir öz eleştiri getireyim sizlere; kabul etmeliyiz arkadaşlar, millet olarak sadece tasarımı değişse bile "yeni" kelimesi geçtiği zaman içimiz kıpır kıpır oluyor, misal Nokia E71 ile Nokia E72 olayı gibi, E63 süperdi E71 daha süperdi E72 "şimdilik" en süper o sınıfta. Çok farkı yok diyemem ama değer mi orasını da bilemem. Kabul etmek gerekir ki, ülkemizde malesef uçuk fiyatlara geliyor hemen hemen her marka ve model, iPhone u ilk kez alacaksanız klasik millet mantığı ile cevap vermek gerekirse iPhone 4 almalısınız.3G modelini bilmiyorum ama ben 3Gs kullanıyorum ve çok şükür hiç sorun da yaşamadım. 4G ler kullanılmaya başlanmadan bir yorum yapmak için çok çok erken bence, en önemli artısı batarya olabilir ama o ekrana o batarya ne yapar işte en önemlisi bu bence. öndeki kamera falan hikaye.

• quote:

quote:

evet yanında iphoneden anlayan birinin olması şart bu durumda. güzel bir cihaz almak için iphone kullanmış ve cihazı alırken nelere dikkat edip bakacağına karar vermeli.

olmadı zaten 3gs sıfır bir cihazı muhtemelen yakınlar 1000-1200 arası bulabilirsin diye tahmin ediyorum. belki de fiyatları daha da aşağıya iner ama inmesi için iphone 4 ün türkiyede satışının başlaması gerek. ama sıfır cihaz için bu para da verilir elbet.

Zaten ağustos ayında alabilirim ve dediğin gibi fiyatlar da 1000-1200 arası olursa 3gs için çok cazip olur gibime geliyo

• quote:

Arkadaşlar kararsız kaldım fikrinizi almak istedim. Bildiğiniz gibi bikaç ay sonra Iphone 4 ülkemizde satılmaya başlayacak. Ben henüz Iphone kullanıcısı değilim ve ancak ağustos ayında başlamak şartıyla taksitle Iphone alabilirim. O tarihte de Iphone 4 belki satılmaya başlar burda. Neyse sadede gelecek olursam 4 mü alsam yoksa 3Gs mi alsam karar veremedim. Tamam 4 özellik olarak gayet başarılı olmuş ama tasarımı bana pek cazip gelmedi bunun yanında 3Gs'i ağustos ayında piyasada bulabilirmiyim sıfır olarak acaba? Aralarında çok bi fiyat farkı olacağını sanmıyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yani mesela Turkcell 3Gs'in kontratlı paketlerine devam edermi ağustos ayında da acaba ne dersiniz?

arkadaşım tasarımını beğenmeyebilirsin ancak ekranın keskin görünüşlülüğü bence süper olacak.o yüzden bekle ve 4 gelince onu al.bir üst model varken neden daha düşüğünü alasın ki..üstelik bu tasarımı nokia veya sony yada samsung yapmış olsaydı o kadar tutulmazdı ancak apple bu başka markaya benzemez..bak 5 mpxel kamera led flaş ve hd kayıt özelliği de var üstelik .gel sık dişini biraz daha bekle.sabır erdemdir unutma...

• İkinci ellere bakıyorum 1300 lira isteyeler var 3gs'ye..Yeni nesil iphone'u gördükten sonra kesinlikle bu parayı hak etmiyorlar..Zaten size o fiyata o cihazı satmaya kalkan eleman, iphone 4 almak için satıyordur çok büyük ihtimal..

Ben şahsen 1000lira bile vermem 3gs cihaza, verenede saygım sonsuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.