Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

Müzik fazla yüklemeyeceksen 8GB yeterli.

Müziksiz yapamam o yüzden 8gb'ın bana yeteceğini zannetmiyorum

Suan telde sadece 53 tane mp3 var ve 16gb de 750mb bos yer var

Peki acaba bu 16 Gb'ın dağılımı nasıl? Yani kaç gb mp3 için?, kaçı uygulamalar için vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

quote:

Müzik fazla yüklemeyeceksen 8GB yeterli.

Müziksiz yapamam o yüzden 8gb'ın bana yeteceğini zannetmiyorum

Suan telde sadece 53 tane mp3 var ve 16gb de 750mb bos yer var

Obaaa, ne doldurdun usta? Resim veya video vardır kesin yeme beni şimdi...

• quote:

ekksl6

al sana cebin mucidinden 4g ye bi bakış açısı :)

Cep telefonunun mucidi olan Marty Cooper'ın Twitter mesajı büyük ilgi çekti.

Bu mesajda iPhone 4 hakkında "iPhone gelişmeleri kademeli olarak artıyor. Geriye kalan fark uygulamalar. Apple hala momentuma sahip ama önde kalabilmesi için daha fazlasını yapması lazım" dedi.

Özetle Cooper'a göre Apple önde ama iPhone 4 yeterince ileride değil, onu kurtaran Apple'ın App Store'u oluyor.

Özellikle HTC ve Android gibi rakiplerin yoğun çalışmaları, yakında bu durumu değiştirebilir. Marty Cooper'ın mesajı da endüstrideki bu görüş ile aynı düşünceyle yazılmış olabilir.

kaynak.
    http://www.chip.com.tr/konu/cep-telefonunun-mucidinden-iphone-4_20554.html
    daha ileride ne olacak ki zaten üstüne binip uçuracak hali yok zaten demiş app store kurtarıyor diye ama eksik kalmış adece bu olamaz.

iphone nin diğerlerinden farkı yok öncelikle işletim sistemi, uygulama ve oyunları, tasarımı diğer özellikleri bu kategorideki tellerdede var zaten.

ama niye iphone daha başka diyor kullananlar ve niye iphone kullanmadan kağıt üstünde diğer tellerle kıyaslayıp şu tel bile iphone den iyi diyorlar.bu gayet basit anlaşılıyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 9 Haziran 2010; 16:41:21 >

• 2g niz varsa artik yeter ese dosta hediye edin haka is yapan bir cihaz yok parasina satip heba etmeyin ( bu kategoride bende varim ) ve artik iphone4 alin

3g niz varsa cok hardcore kullanici degilseniz kasmayin dursun yada 3gs ler 2.ele iyice dusmeden satin

3gs niz varsa iphone 5i bekleyin ama 200 tl gibi bir farkla ip4 alabiliyorsaniz tabikide degistirin ;)

acikcasi bende 2g var bu sene fotograf makinasi veya hd cekim yapan kamera almak istiyodum iphone4 bunlarin hepsini karsiliyor.. Tabikide bir sony hd kamera gibi olmaz ama bende 3senedir iphone ile fotograf cekiyorum yetiyodu bu haydi haydi yeter artik ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 9 Haziran 2010; 16:45:14 >
  • Henüz hiçbiri yok malesef =)
  • quote:

Orijinalden alıntı:Crimean

Peki acaba bu 16 Gb'ın dağılımı nasıl? Yani kaç gb mp3 için?, kaçı uygulamalar için vs?

quote:

Orijinalden alıntı:gokhankoc_brood

Obaaa, ne doldurdun usta? Resim veya video vardır kesin yeme beni şimdi...

ne resim ve video var

yaklaşık 6gb sinde e-kitaplar, dokümanlar, eğitim dosyaları bunların kimi sesli dosyalardan oluşuyor.gerçi bunlar mp3 e girer ama müzik değil diye mp3 olarak belirtmedim.

kalan gene yaklaşık 8gb lik kısım uygulamalar (204 tane) ve çoğu oyunlardan dolayı yer kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 9 Haziran 2010; 16:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

ilk başta telefona nasıl yaklaştığın önemli.

moda mı ihtiyaçlarını karşılayacak bir cihaz mı?

eğer öyleyse ne istediğine karar vermen ve sonra bütçeni gözden geçirmen gerekir.

bir telefon için,

+ tasarımı
    + yazılımı
    + donanımı
    + özellikleri
    + ekstra eklentileri

gibi sorulara cevap vererek ne alman gerektiğine karar verebilirsin.

herkes iphone 4 çıktı iphone 3gs yi atın çöpe gibi yorumlar yapıyor.

allah aşkına telefona moda olarak mı bakıyorsunuz arkadaşlar?

iphone 3gs de yapıp iphone 4 te yapamayacağın ne var?
    * hd video çekimi, çok mu ihtiyacın var?
    * 5 mp kamera, her zaman telefonla foto mu çekiyorsun?
    * iphone 4 te daha iyi bir ekran, peki şimdiye kadar bunun eksikliğini hissettiniz mi?
    * daha iyi bir işlemci, 3gs nin performansı da oldukça tatmin edici.
    * ön kamera, ne kadar işinize yarayacak?
    * ve tasarımı. bence 3gs nin tasarımı, elde duruşu, tutuşu, karizması ap ayrı bir şey.

yeni iphone 4ü alacaksanız herhangi bir telefonun kolayca yapabileceği ve çoğu telefona benzer -özellikle sony ericsson- bir telefon kullanmayı seçiyorsunuzdur.

dediğim gibi tasarım berbat :) beğenmedim hiç.

sonuç olarak önce telefonu moda olarak mı, yoksa ihtiyaçlarınız doğrultusunda mı alacaksınız buna karar vermeniz gerek. sonra bütçeniz.

ben olsam 2. el temiz bir iphone 3gs alırdım açıkçası. yeni iphone 4 çıkmış, hadi hemen alalım biraz fanatiklikten başka birşey değil. tamamen modadır bu. ben ihtiyaçlarıma göre telefon kullandığımdan şahsi fikrimdir tabi :)

ne zaman ki 3g benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyor, işte o zaman yeni bir telefona yönelirim ve bana en uygun telefonu seçerim. bu seçimde de telefonun ne kadar moda olduğu, ön planda olduğu değil bana yetecek bir telefon olmasına bakarım.

açıkçası iphone 4 çıkmış, iphone 3gs den daha iyi diye her önüne gelen iphone 3gs artık çöp, iphone 4 al demenin bir mantığı yok. 1500+ tl bir telefona vermek pek akıl kârı değil. en azından benim için.

Kimse ihtiyaç karşılamak için iPhone almaz. Ama modada değil, sadece kendini tatmin etme yolu. Bu bir özeleştiridir aynı zamanda. Alışveriş yapmak yeni birşeyler almak bir çeşit terapidir aslında. Burada yazılarımıza eşlik eden birçok insan 3GS çıktığından bir gün sonra WWDC 2010 hakkında konuşmaya başladı. Şahsım adına 3GS'e geçmedim, hem kontrat sürem yüzünden hemde 3GS'in ara güncelleme olduğu çok açıktı. Ama bu büyük güncellem sonrası Ağustos'ta muhtemelen Vodafone'dan kontratlı bir iPhone 4 alacağım. Çok mu ihtiyacım var? Hayır... O parayı çok daha efektif kullanabilirim, evet! Ama mevzu o değil. İnsan bazen sadece kendisi için birşeyler yapmak istiyor.

• Bence her zaman acele etmeyip beklemekte fayda var, 2G ve 3G kullanıp satan birisi olarak 4G almayı cidden düşünüyorum ama korkum şu ki, 3G sonrası 3GS'in çıkması gibi 4Gs veya benzer daha iyi bir modeli çok daha kısa sürede çıkartırlarsa kötü olur.

3G'ler piyasada 1150-1200TL'sına satılırken İstanbul-Pendik'te genpa garantili cihazı taksitli 1000TL'sına satın almıştım bu yüzden fiyatı nedeniyle de bekleyip görmek ona göre 3G yada 4G'ye karar vermek daha mantıklı olacaktır. Şimdiden bunları sormak yada düşünmek bence çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

tabiki 4G ama bütceni fazla Zorlamak istemiyorsan Benım gibi 4g nin gelmesini bekle 4g ler gelıne 3gs lerin fiyatları düşcek fiyatları dusunce 3gs al

ben 3gs alıcam 4g ye kalkıp 1700 lira gibi bi fiyat veremem

İyi hoş diyorsun da ağustosta sıfır 3Gs bulabilirmiyim peki sence?

3gs lerin üretimi durmayacakmıs yani hem 4g hemde 3gs ler satışta olucak o yuzden rahatlıkla bulabileceksin hemde ucuz olarak :D

Yalnız 3Gs sadece 8GB olarak üretilecek...

32'ler değerlenir o zaman biz de satıp 4 alırız.

• iphone 4 ün tasarımı gerçekten hoşuma gitti özellikle beyaz renk bu kasada süper durmuş.elbette tasarımını beğenmeyenler olabilir.eğer sorun sadece tasarım ise iphone 4 ü eleyebilirsiniz ve 3gs de alınabilir.apple ın satış taktiği bilindiği üzere her sene bir model çıkarıyorlar ve 2 sene boyunca da o cihaz aynı tasarımla piyasada oluyor.bu demek oluyor ki; gelecek senede büyük ihtimalle iphone 4 ile aynı kasaya sahip bir üst modeli çıkacak ve gelecek senede 3gs lerin üretimi durmuş olacak.2011 de sadece iphone 4 ve bir üst modeli piyasada olcaktır.iphone 4 için kararsız olanlar ve tasarımını beğenmeyenler için söylemek istediğim;2 sene daha bu kasa piyasada olacak ve seneye 3gs in de üretimi durdurulabilir...
  • quote:

Kimse ihtiyaç karşılamak için iPhone almaz. Ama modada değil, sadece kendini tatmin etme yolu. Bu bir özeleştiridir aynı zamanda. Alışveriş yapmak yeni birşeyler almak bir çeşit terapidir aslında. Burada yazılarımıza eşlik eden birçok insan 3GS çıktığından bir gün sonra WWDC 2010 hakkında konuşmaya başladı. Şahsım adına 3GS'e geçmedim, hem kontrat sürem yüzünden hemde 3GS'in ara güncelleme olduğu çok açıktı. Ama bu büyük güncellem sonrası Ağustos'ta muhtemelen Vodafone'dan kontratlı bir iPhone 4 alacağım. Çok mu ihtiyacım var? Hayır... O parayı çok daha efektif kullanabilirim, evet! Ama mevzu o değil. İnsan bazen sadece kendisi için birşeyler yapmak istiyor.

ben kendi adıma bahsedecek olursam,

sürekli seyahat yaptığımdan internet ve uygulamaları bakımından,
    müzikle işim olduğundan müzik için,
    gps yazılımlarının ve iphone daki gps in oldukça iyi olmasından,
    müzikle uğraştığımdan dolayı takvim ve ajanda özelliklerinin benim ihtiyaçlarımı tam karşıladığından,
    dokunmatik hassasiyeti ve kolay kullanımından dolayı,
    seyahatlerde oyun oynayarak, müzik dinleyerek, otobüsteki wifi ile internette en rahat dolaşım için,
    msn, skype, twitter, facebook uygulamalarının en kolay kullanılan telefonu olduğu için,
    klavyesi ile yazmak diğer dokunmatik telefonlara göre rahat olduğundan,
    mesajlaşma arabiriminin oldukça pratik (karşılıklı mesajlaşma gibi) ve kullanımının rahat olması,
    çeşitli uygulamalarla hayatımı kolaylaştırdığı için (etrafımda ne var,vodafone ibb trafik, akbank yatırımcı, sinema kurdu, dakika skor, icimbom ,vs..)
    yurtdışındayken maillerime çok kolay erişebildiğim için,
    yurtdışındayken wifi ile interneti en rahat kullanım sağladığı için,
    pdf dökümanlara, word excel belgelerine rahat erişim ve görüntüleme imkanı verdiği için,
    rehberdeki kullanıcılar ile facebook eşleştirmesi ve bilgilerinin güncellenmesi ile istediğim bilgiye anında tık diye erişebildiğim için,

ve bunları da yaparken hız, işletim sisteminin rahatlığı, kolay kullanım, dokunmatiğinin tepkisi bana uyan en iyi cep telefonuydu.

daha önce lg arena gibi bir dokunmatik telefon kullanmış birisi olarak piyasada ihtiyacıma en uygun telefon iphone olduğu için iphone aldım.

bence genelleme yapmak pek doğru olmaz her ikimiz için de. telefonu alıp telefon niyetine kullanıp nimetlerinden faydalanmayan çok ta kişi biliyorum.

• Bana uyan telefon da Iphone ama 3gs mi yoksa 4 mü henüz bilmiyorum =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

iPhone 3Gs in sadece 8GB modeli olacak diğerleri daha üretilmeyecek..

Üretilmeyecek olması sıfırının piyasada bulamayacağım anlamına gelmez sanırım? Yoksa gelirmi?

çok araştırman gerekebilir..
  • quote:

quote:

eğer ağustos sonuna kadar gelmesini bekleyemem diyorsan iPhone 3Gs ama beklerim diyorsan iPhone 4 al

Beklemesine beklerim ama 4'ün tasarımı beklentilerimi karşılamadı bunun yanında çok da güzel özellikleri var ama Iphone'dan çok Ericsson modellerine benzemiş. Yine de kaliteli gözüküyor ama ne bileyim pek cazip gelmedi bana o yüzden kararsız kaldım

Tasarım yönünden çok yanılıyorsunuz arkadaşlar çook. Bir kere 3GS'ye göre o kadar sağlam ki artık öyle "kap" diye tabir ettiğimiz şeyler takmak zorunda kalmayacaksınız. O kadar parlak ki 4ün siyahı bile beyaz 3GS'den daha havalı olacak(4'ün beyazını siz düşünün artık). Üstelik cam olduğu için elinizde verdiği hissi 3GS'nin plastik hissine değişmeyeceksiniz. E bi tek bombe olayı kaldı onu da siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

quote:

quote:

eğer ağustos sonuna kadar gelmesini bekleyemem diyorsan iPhone 3Gs ama beklerim diyorsan iPhone 4 al

Beklemesine beklerim ama 4'ün tasarımı beklentilerimi karşılamadı bunun yanında çok da güzel özellikleri var ama Iphone'dan çok Ericsson modellerine benzemiş. Yine de kaliteli gözüküyor ama ne bileyim pek cazip gelmedi bana o yüzden kararsız kaldım

Tasarım yönünden çok yanılıyorsunuz arkadaşlar çook. Bir kere 3GS'ye göre o kadar sağlam ki artık öyle "kap" diye tabir ettiğimiz şeyler takmak zorunda kalmayacaksınız. O kadar parlak ki 4ün siyahı bile beyaz 3GS'den daha havalı olacak(4'ün beyazını siz düşünün artık). Üstelik cam olduğu için elinizde verdiği hissi 3GS'nin plastik hissine değişmeyeceksiniz. E bi tek bombe olayı kaldı onu da siz bilirsiniz.

ben yine de 3G ve 3Gs in tasarımının daha farklı olduğunu düşünüyorum.. iPhone dediğinde akla gelen ilk şey o tasarımdı.. daha doğrusu iPhone u iPhone yapan şey bence o tasarımdı.. keşke değiştirmeselerdi tasarımı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

3gs satılmaya ve üretilmeye devam edicek apple'ın dediği bu.3g nin üretimi durdu sanırım.O zaman bulabilirsin sıfır bi aksilik olmazsa.

olur mu? üretim durduruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Bence her zaman acele etmeyip beklemekte fayda var, 2G ve 3G kullanıp satan birisi olarak 4G almayı cidden düşünüyorum ama korkum şu ki, 3G sonrası 3GS'in çıkması gibi 4Gs veya benzer daha iyi bir modeli çok daha kısa sürede çıkartırlarsa kötü olur.

3G'ler piyasada 1150-1200TL'sına satılırken İstanbul-Pendik'te genpa garantili cihazı taksitli 1000TL'sına satın almıştım bu yüzden fiyatı nedeniyle de bekleyip görmek ona göre 3G yada 4G'ye karar vermek daha mantıklı olacaktır. Şimdiden bunları sormak yada düşünmek bence çok erken.

Apple artık standart olarak yılda bir telefon çıkarıyor. 2011 temmuzda 4GS çıkar şimdiye kadar en hızlı telefon budur denir şimdiden söyliyeyim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yine de 3G ve 3Gs in tasarımının daha farklı olduğunu düşünüyorum.. iPhone dediğinde akla gelen ilk şey o tasarımdı.. daha doğrusu iPhone u iPhone yapan şey bence o tasarımdı.. keşke değiştirmeselerdi tasarımı..

iPhone dendiğinde akla 1. nesil iPhone gelir. Alüminyum arka kapaklı daha sağlam görünüşlü bir telefondu. Ama bu daha da sağlam görünüyor. Benim hoşuma gitti açıkçası, ilk başlarda yadırgadım ama sonradan hoşuma gitmyeye başladı yeni dizayn.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iPhone dendiğinde akla 1. nesil iPhone gelir. Alüminyum arka kapaklı daha sağlam görünüşlü bir telefondu. Ama bu daha da sağlam görünüyor. Benim hoşuma gitti açıkçası, ilk başlarda yadırgadım ama sonradan hoşuma gitmyeye başladı yeni dizayn.

türkiye de iPhone 3G den itibaren satışa sunulduğu için iPhone dediğinde 3G ve 3Gs deki tasarım geliyor akla daha çok apple yaptıysa yine kaliteli yapar yani alınır ama yinede eski tasarım daha iyiydi sanki.. bu üvey evlat gibi oldu ya da öncekiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 10 Haziran 2010; 10:43:53 >

• 3GS imi alır almaz invisible shield uyguladım ve kılıfla duruyor belkide su an en temiz telefonlardan biri bendedir heralde daha yere bile düşmedi hiç :D onun yanında sarj aleti açılmadı kulaklık 2 kere kullanıldı usb kablosu çok az kullanıldı, pasaporta kayıtlı sadece unlock bekliyorum işte malum 3.1.3 (05.12.01) 16GB. acaba ne kadar eder diyede dusunmuyo değilim şu an... Tahmini fiyat aralığı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.