Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım fikrinizi almak istedim. Bildiğiniz gibi bikaç ay sonra Iphone 4 ülkemizde satılmaya başlayacak. Ben henüz Iphone kullanıcısı değilim ve ancak ağustos ayında başlamak şartıyla taksitle Iphone alabilirim. O tarihte de Iphone 4 belki satılmaya başlar burda. Neyse sadede gelecek olursam 4 mü alsam yoksa 3Gs mi alsam karar veremedim. Tamam 4 özellik olarak gayet başarılı olmuş ama tasarımı bana pek cazip gelmedi bunun yanında 3Gs'i ağustos ayında piyasada bulabilirmiyim sıfır olarak acaba? Aralarında çok bi fiyat farkı olacağını sanmıyorum o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Yani mesela Turkcell 3Gs'in kontratlı paketlerine devam edermi ağustos ayında da acaba ne dersiniz?

• şahsen ben her ne kadarda özelliklerini beğensem de bir telefona 1.500 tl veremem bunun için 2.el 3gs alcam, para sıkıntınız yoksa iPhone 4 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

şahsen ben her ne kadarda özelliklerini beğensem de bir telefona 1.500 tl veremem bunun için 2.el 3gs alcam, para sıkıntınız yoksa iPhone 4 alın
    eğer ağustos sonuna kadar gelmesini bekleyemem diyorsan iPhone 3Gs ama beklerim diyorsan iPhone 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

eğer ağustos sonuna kadar gelmesini bekleyemem diyorsan iPhone 3Gs ama beklerim diyorsan iPhone 4 al

Beklemesine beklerim ama 4'ün tasarımı beklentilerimi karşılamadı bunun yanında çok da güzel özellikleri var ama Iphone'dan çok Ericsson modellerine benzemiş. Yine de kaliteli gözüküyor ama ne bileyim pek cazip gelmedi bana o yüzden kararsız kaldım
  • +1000
    quote:

şahsen ben her ne kadarda özelliklerini beğensem de bir telefona 1.500 tl veremem bunun için 2.el 3gs alcam, para sıkıntınız yoksa iPhone 4 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

+1000
    quote:

Alıntıları Göster
    Tabi ki iphone 4G... Ben 3GS'yi şimdiden sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnygage

Tabi ki iphone 4G... Ben 3GS'yi şimdiden sattım.

Alıntıları Göster
    tabiki 4G ama bütceni fazla Zorlamak istemiyorsan Benım gibi 4g nin gelmesini bekle 4g ler gelıne 3gs lerin fiyatları düşcek fiyatları dusunce 3gs al

ben 3gs alıcam 4g ye kalkıp 1700 lira gibi bi fiyat veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

tabiki 4G ama bütceni fazla Zorlamak istemiyorsan Benım gibi 4g nin gelmesini bekle 4g ler gelıne 3gs lerin fiyatları düşcek fiyatları dusunce 3gs al

İyi hoş diyorsun da ağustosta sıfır 3Gs bulabilirmiyim peki sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucubé

quote:

Alıntıları Göster
    3gs satılmaya ve üretilmeye devam edicek apple'ın dediği bu.3g nin üretimi durdu sanırım.O zaman bulabilirsin sıfır bi aksilik olmazsa.

• su an iphone 3g 8gb bulabiliyorsan 3g s bulman normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

su an iphone 3g 8gb bulabiliyorsan 3g s bulman normal
    O zaman sorun yok gibi ama 4 'ün o kadar özelliğine rağmen tasarımı hoşuma gitmedi kafam karıştıhangisini alcağım konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucubé

O zaman sorun yok gibi ama 4 'ün o kadar özelliğine rağmen tasarımı hoşuma gitmedi kafam karıştıhangisini alcağım konusunda

Alıntıları Göster
    emin ol 4 un kasası bizim 3g veya 3gs lerden daha saglam..
    bende ilk barda bulunan modeli begenmemistim ama zamanla
    gozum alıstı. ozellikle beyazı gordukten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

emin ol 4 un kasası bizim 3g veya 3gs lerden daha saglam..
    bende ilk barda bulunan modeli begenmemistim ama zamanla
    gozum alıstı. ozellikle beyazı gordukten sonra

Haklısın sağlamlık olarak bakıldığında beni de çekti kendine ama o alıştığımız Iphone hazzını vermeyecek gibi bir önyargı oluşturdu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: feti$ist

quote:

3gs lerin üretimi durmayacakmıs yani hem 4g hemde 3gs ler satışta olucak o yuzden rahatlıkla bulabileceksin hemde ucuz olarak :D
  • quote:

quote:

quote:

3gs lerin üretimi durmayacakmıs yani hem 4g hemde 3gs ler satışta olucak o yuzden rahatlıkla bulabileceksin hemde ucuz olarak :D

Yalnız 3Gs sadece 8GB olarak üretilecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    4g çıkınca 3gs al bi sene kullan alış sonra gelsin 5g...ben 5 jenerasyonu bekliyicem...3gs alalı 5 ay oldu sat yapmaya pek niyetim yok...zaten tipi de çok karemsi geldi...nokianın bazı N serilerine benzemiş yanlar...illaki sağlamdır ama benimde cok içime sinmedi... eylüle kadar beklersin 4g çıkana kadar zannımca...ağustosta getirirler 1000 tane onları da zengin kesim gelmeden tüketir sonra mal yok bekliyoruz der operatörler (malum ilk aylar kontratlara gebe olucaz) bizim gibi orta halli - alt halli kullanıcı için ancak ekim kasım diyorum ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

4g çıkınca 3gs al bi sene kullan alış sonra gelsin 5g...ben 5 jenerasyonu bekliyicem...3gs alalı 5 ay oldu sat yapmaya pek niyetim yok...zaten tipi de çok karemsi geldi...nokianın bazı N serilerine benzemiş yanlar...illaki sağlamdır ama benimde cok içime sinmedi... eylüle kadar beklersin 4g çıkana kadar zannımca...ağustosta getirirler 1000 tane onları da zengin kesim gelmeden tüketir sonra mal yok bekliyoruz der operatörler (malum ilk aylar kontratlara gebe olucaz) bizim gibi orta halli - alt halli kullanıcı için ancak ekim kasım diyorum ben...

Alıntıları Göster
    para yönünden sıkıntı yoksa, son teknoloji olsun dersen iP 4
    fiyat avantajından yararlanayım dersen 3gs

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

para yönünden sıkıntı yoksa, son teknoloji olsun dersen iP 4
    fiyat avantajından yararlanayım dersen 3gs

Alıntıları Göster
    Ben de I-Phone kullanıcısı değilim ve durumu değerlendiriyorum. Kontrat ve doğrudan alma konusunda da kararsızım.
    I-Phone 4 piyasaya çıkmadan birşey demek zor ama eğer ilk kez I-Phone kullanacaksan önce fiyatlar düşünce sıfır 3Gs alıp, kullanmayı öğrenelim :)
    I-Phone 4'ü önce operatörler satacak, normal alıcılar beklemek zorunda mı kalacak?

Eminim henüz I-Phone kullanıcısı olmayan biri olarak I-phone 4 alsam, ben özelliklerini öğrenip 4 ve 3s farkını anlayana kadar zaten 5 çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimean
    Ben de I-Phone kullanıcısı değilim ve durumu değerlendiriyorum. Kontrat ve doğrudan alma konusunda da kararsızım.
    I-Phone 4 piyasaya çıkmadan birşey demek zor ama eğer ilk kez I-Phone kullanacaksan önce fiyatlar düşünce sıfır 3Gs alıp, kullanmayı öğrenelim :)
    I-Phone 4'ü önce operatörler satacak, normal alıcılar beklemek zorunda mı kalacak?

Eminim henüz I-Phone kullanıcısı olmayan biri olarak I-phone 4 alsam, ben özelliklerini öğrenip 4 ve 3s farkını anlayana kadar zaten 5 çıkar

kullanmayı öğrenmek mi ?

dokunmatik sisteme alışmak 8 saniye , işletim sistemine uygulamaları alışmak 8 dakika 23 saniye.ama bunları 4gnin o mükemmel ekranında öğrenmek paha biçilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

16 gb bulmak zorlaşır o halde sanırım =S

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.