Şimdi Ara

3Gs mi 4 mü? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucubé

Yine çelişkideyim ağlamak istiyorum

yaf ağlama yok iphone 4 te bişi taş gibi şebeke sorunu aslında yok ama hiç bi zaman öyle bi sorun olmasın diosan iphone 4 üne çok şık olan bumperi alacan imzamda var bak beyaz iphone 4 ün yanlari mavi şerit o bumper işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

quote:

yaf ağlama yok iphone 4 te bişi taş gibi şebeke sorunu aslında yok ama hiç bi zaman öyle bi sorun olmasın diosan iphone 4 üne çok şık olan bumperi alacan imzamda var bak beyaz iphone 4 ün yanlari mavi şerit o bumper işte

Bumper nedir arkadaş ya ne kadar çirkin bişey o öyle Bugüne kadar 10larca telefon değiştirdim hiçbirinde kılıf vb. bişey kullanmadım ki hele hele Iphone gibi direk göze hitab eden bir telefonda asla kullanmam. Tek dileğim Türkiye'ye gelecek seride bu sorunun çözülmüş olması. Ama yine de 'ya çözülmezse?' diye de sormadan edemiyorum kendime.

• quote:

quote:

yaf ağlama yok

• Telefonu tamamen kapatarak konuşmuyorsan sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextercan

Telefonu tamamen kapatarak konuşmuyorsan sorun yok.

Acaba sadece metalin o aşağıdaki kısımlarına temas ettiğimizde mi oluyor bu durum yoksa yanlardan herhangibiyerine temas halinde de oluyor mu?
  • Sagolsun iphone 4 kullananlar hala değişik bı inceleme yapmadılar hep aynı video inşallah yakın zamanda bu konu netlesir ama bu bumperi alacaz gibime gelio bence güzel duruyo beyazda mavi kenar
  • Telefon yok bende ama sanırım öyledir.Çok fazla araştırdım telefon var izlenimi uyandırmaya başladım
  • quote:

Telefon yok bende ama sanırım öyledir.Çok fazla araştırdım telefon var izlenimi uyandırmaya başladım

araştırmaya devam durmak yok bu arada steve ye mail atacam bu bumperleri nie 30$ a satiolar ayip ya incecik plastik kap işte
  • quote:

quote:

Telefon yok bende ama sanırım öyledir.Çok fazla araştırdım telefon var izlenimi uyandırmaya başladım

araştırmaya devam durmak yok bu arada steve ye mail atacam bu bumperleri nie 30$ a satiolar ayip ya incecik plastik kap işte

Ah Steve amca ahh..

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

quote:

Orijinalden alıntı: Crimean
    Ben de I-Phone kullanıcısı değilim ve durumu değerlendiriyorum. Kontrat ve doğrudan alma konusunda da kararsızım.
    I-Phone 4 piyasaya çıkmadan birşey demek zor ama eğer ilk kez I-Phone kullanacaksan önce fiyatlar düşünce sıfır 3Gs alıp, kullanmayı öğrenelim :)
    I-Phone 4'ü önce operatörler satacak, normal alıcılar beklemek zorunda mı kalacak?

Eminim henüz I-Phone kullanıcısı olmayan biri olarak I-phone 4 alsam, ben özelliklerini öğrenip 4 ve 3s farkını anlayana kadar zaten 5 çıkar

kullanmayı öğrenmek mi ?

dokunmatik sisteme alışmak 8 saniye , işletim sistemine uygulamaları alışmak 8 dakika 23 saniye.ama bunları 4gnin o mükemmel ekranında öğrenmek paha biçilemez.

Sarı ekranında görmek paha bicilemez.:)

• quote:

quote:

30 dolar mı yuh!!! Merak etmeyin yakında onların Çin malı çıkar onlardan alirsiniz

• Kesin olarak Ağustosda geliyor dedi babam televizyonda duymuş.Doğru mu acaba?
  • quote:

Kesin olarak Ağustosda geliyor dedi babam televizyonda duymuş.Doğru mu acaba?

Ewet Ağustos'ta ama tam olarak bütün illerde raflarda bulunması eylülün ortalaraını bulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaq -- 25 Haziran 2010; 18:02:31 >
  • ahhahaha ağustos he demek bayram hediyesi iphone 4 olacak oooohh ne güzel
  • quote:

quote:

quote:

Bumper nedir arkadaş ya ne kadar çirkin bişey o öyle Bugüne kadar 10larca telefon değiştirdim hiçbirinde kılıf vb. bişey kullanmadım ki hele hele Iphone gibi direk göze hitab eden bir telefonda asla kullanmam. Tek dileğim Türkiye'ye gelecek seride bu sorunun çözülmüş olması. Ama yine de 'ya çözülmezse?' diye de sormadan edemiyorum kendime.

Ne yani 3Gs alırsan kullanmayacağını mı söylüyorsun?Güldürme beni Allah aşkına ...
    O zaman daha çok kılıf kullanmak isteyeceksin zira masaya koysan çizilecek.Ben ne yaptım,niye çizildi demene kalmaz 1.günün sonunda çizilmiş bulursun benden söylemesi.
    Kıssadan hisse;iPhone alacaksan öyle ya da böyle kılıfa razı olacaksın.

• Arkadaslar turkcell iPhone 4'u tahminen ne kadara verir aylik odemeler vs vs. ve toplamda ne kadar tutar fiyat ne kadara kadar cikabilir...
  • quote:

quote:

Telefonu tamamen kapatarak konuşmuyorsan sorun yok.

Acaba sadece metalin o aşağıdaki kısımlarına temas ettiğimizde mi oluyor bu durum yoksa yanlardan herhangibiyerine temas halinde de oluyor mu?

Antenin olduğu yere temas edince oluyor sadece.
  • aynen katılıyorum ya iphone kılıfsız kullanılmaz isteyen kullanıyor ama sonuç kötü olacağından değmez

hem kılıfla telefonu pisliklerden darbelerden hemen herşeyden korumuş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

quote:

quote:

Ne yani 3Gs alırsan kullanmayacağını mı söylüyorsun?Güldürme beni Allah aşkına ...
    O zaman daha çok kılıf kullanmak isteyeceksin zira masaya koysan çizilecek.Ben ne yaptım,niye çizildi demene kalmaz 1.günün sonunda çizilmiş bulursun benden söylemesi.
    Kıssadan hisse;iPhone alacaksan öyle ya da böyle kılıfa razı olacaksın.

Evet kullanmayı düşünmüyorum illaki çizilecek ama ben telefonu istediğim gibi kullanamadıktan sonra o kadar para verip almanın bi alemi yok diye düşünüyorum. Zaten dikkatli kullanan biriyim masaya da koysam atar gibi koyanlardan değilim nazikçe koyarım cihazı o zaman da pek fazla çizileceğini sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.