Şimdi Ara

3k'sız olduğu söylenen yeni seri elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce Mediamarkt tan xbox elite aldım sanırsam bu model ile aynıhttp://www.hepsiburada.com/Liste/xbox-360-elit-konsol-120-gb-konsol/productDetails.aspx?categoryid=33000465&productid=oyunmak920926

Mağazadaki arkadaş bu modelinde 3 k sorunu ortadan kalktı dedi. Biraz araştırdım bu modeliyle ilgili kesin bir kanıya varamadım. Yani bi değişiklik yapılmış onu gördüm ama MS daha öncede bu gibi değişiklikler yapmış fakat başırısız olmuş. jasper deniler işlemciyle denemişler onda da oluyomuş, Alıdıktan sonra böyle bir şüphe ile karşılaşmak moralimi bozdu açıkçası? Bu konuda kesin bir bilgisi olan arkadaş varmı en azından biraz içim rahatlarsın.. :)

• Jasper anakartlardaki işlemci ve grafik birimi 65nm olmuştur. (Slim'lerde 45nm tek çip kullanılmıştır.) Diğer anakartlarda grafik işlemcisi 80 ve 90nm idi. Bu yüzden aşırı ısınma yapıyordu. Artık aşırı ısınma diye bir şey söz konusu değil. Jasper anakartlı Xbox360'lar güvenle satın alınabilir.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 22:24:55 >
  • Slim modellerde 3k riski hiç yok diye biliyorum...
  • Teşekkürler..
  • Jasper anakartlı modellerde 3K arızası yok denecek kadar azdır hatta yok diyebilirizde. Almayı düşünüyorsan kafan rahat bir şekilde alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Slim modellerde 3k riski hiç yok diye biliyorum...

Evet ısınınca kendiliğinden kapanma söz konusu

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Jasper anakartlı modellerde 3K arızası yok denecek kadar azdır hatta yok diyebilirizde. Almayı düşünüyorsan kafan rahat bir şekilde alabilirsin

Jasperlarda ısınma oyunu Hdd'ye atarak dvd-rom'unda ısı oluşumunu azaltıyor ve anakartta bu sıcaktan mahrum kalıyor.
    Kaplama, yani görüntününde hızlı açılmasınıda sağlıyor bunuda göz önünde bulundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.