Şimdi Ara

3LCD ve LCD TV FARKI NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisinden birini almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• fark yaklasik 30 cm 'dir
    derinlik

3lcd tavsiye etmem.
    slimfit samsung modellerine bak
    daha basarili.

lcd icinde butce ve kac ekran istedigini yazman lazim
  • 40'' lcd almak istiyorum 5000'ytl'ye kadar olabilir.3lcd tv hem büyük hemde uygun fiyatlı olduğu için dikkatimi çekti tavsiye etmemenin sebebi nedir acaba eksik yönlerini biliyorsan lcd-3lcd karşılaştırmasını yapabilirmisin
  • 40'' lcd almak istiyorum 5000'ytl'ye kadar olabilir.3lcd tv hem büyük hemde uygun fiyatlı olduğu için dikkatimi çekti tavsiye etmemenin sebebi nedir acaba eksik yönlerini biliyorsan lcd-3lcd karşılaştırmasını yapabilirmisin
  • 3LCD TV bütçe konusunda duyarlı ve satın aldıkları ürünü duvara monte etmeyi düşünmeyen kullanıcılar için idealdir.
    3LCD TV'ler televizyon setinin içerisindeki bir projektörün, gelişmiş lens ve prizma sistemleri kullanarak, görüntüyü ekrana yansıttığı arkadan projeksiyon teknoloji biçimlerinden birini kullanır. Sonuçta ise, benzer ekran boyutlarına sahip ürünlerle karşılaştırıldığında inanılmaz derecede yüksek görüntü kalitesi elde eder ve paranızın tam karşılığını alırsınız.
    LCD TV televizyon izleme, oyun oynama, bilgisayar kullanma ve ev sineması kullanma gibi genel amaçlı kullanım şekilleri için en iyi seçenektir.
    LCD'nin görüntü kalitesi olağanüstüdür ve ekran seçenekleri arasında 40 inçe varan etkileyici ekran seçenekleri bulunur.
    LCD TV'ler enlemesine oldukça dardır ve bu da daha az yaşam alanını işgal edecekleri ve isteğe bağlı bir montaj braketi kullanarak, duvara bile monte edilebilecekleri anlamına gelir.

• 3lcd'de projeksiyon sistemi kullanıldığına göre lambada kullanılmıştır lambanın ömrü ne kadar olabilir
  • ömrü 8000-10000 saat arasında değişiyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.