İkisinden birini almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
fark yaklasik 30 cm 'dir derinlik
3lcd tavsiye etmem. slimfit samsung modellerine bak daha basarili.
lcd icinde butce ve kac ekran istedigini yazman lazim
40'' lcd almak istiyorum 5000'ytl'ye kadar olabilir.3lcd tv hem büyük hemde uygun fiyatlı olduğu için dikkatimi çekti tavsiye etmemenin sebebi nedir acaba eksik yönlerini biliyorsan lcd-3lcd karşılaştırmasını yapabilirmisin
40'' lcd almak istiyorum 5000'ytl'ye kadar olabilir.3lcd tv hem büyük hemde uygun fiyatlı olduğu için dikkatimi çekti tavsiye etmemenin sebebi nedir acaba eksik yönlerini biliyorsan lcd-3lcd karşılaştırmasını yapabilirmisin
3LCD TV bütçe konusunda duyarlı ve satın aldıkları ürünü duvara monte etmeyi düşünmeyen kullanıcılar için idealdir. 3LCD TV'ler televizyon setinin içerisindeki bir projektörün, gelişmiş lens ve prizma sistemleri kullanarak, görüntüyü ekrana yansıttığı arkadan projeksiyon teknoloji biçimlerinden birini kullanır. Sonuçta ise, benzer ekran boyutlarına sahip ürünlerle karşılaştırıldığında inanılmaz derecede yüksek görüntü kalitesi elde eder ve paranızın tam karşılığını alırsınız. LCD TV televizyon izleme, oyun oynama, bilgisayar kullanma ve ev sineması kullanma gibi genel amaçlı kullanım şekilleri için en iyi seçenektir. LCD'nin görüntü kalitesi olağanüstüdür ve ekran seçenekleri arasında 40 inçe varan etkileyici ekran seçenekleri bulunur. LCD TV'ler enlemesine oldukça dardır ve bu da daha az yaşam alanını işgal edecekleri ve isteğe bağlı bir montaj braketi kullanarak, duvara bile monte edilebilecekleri anlamına gelir.
3lcd'de projeksiyon sistemi kullanıldığına göre lambada kullanılmıştır lambanın ömrü ne kadar olabilir