6 saniyede çok fazla ama en azından 3 olsaydı yine seriye baglamayı engelleyebilirlerdi
Bu spellsteal ile ne gibi şeyleri çalıyor bu mageler acaba?
üzerindeki buffları çalabiliyorlar misal: paladin chicken wings açar bunu gören çakal mage spell steal ile bunu çalmaya çalışır rastgele mi çalıyor onu bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ulaire
üzerindeki buffları çalabiliyorlar misal: paladin chicken wings açar bunu gören çakal mage spell steal ile bunu çalmaya çalışır rastgele mi çalıyor onu bilmiyorum
Yerine göre çok sakat şeylere neden olabilir yani.
dk nın spell steali daha güzel Dark Simulacrum
neler yapmadım ki bununla;
Mirror image Balon ring of frost buza girme Phisical scream hex earth shield
ve daha niceleri.Bunları DK yapınca gercekten komik gözüküyor.Hele mirror image cıkardığımda ellerinde vicious silahlı dk ların frost bolt atması adamı krize sokar
Ring of Frost'un mekaniği ile alakalı olabilir bilmiyorum ama ne zaman atsam hep ben frozen oluyorum
magelere ne yapılsa müstehak
Nerf lazım :)
Bir keresidne shamanın yürürken heal spell atabilmesine yarayan Cdyi calmıstım
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
şaman orda oturup ağlamıştır kesin
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
Bu spellsteal ile ne gibi şeyleri çalıyor bu mageler acaba?
Ben resto druid karakterimle arenaya girdiğimde deliriyorum örneğin.. arkadaşıma yada kendime hotları atıyorum ölmeyelim diye spell steal spamlayıp attığım tüm healleri kendisine alıyor.. 2 mage geldiğinde kafayı yiyorsun bu sefer durmadan spellerim kesiliyor koyun oluyorum arada 2 heal sallayacakken onuda çalıyorlar.. mage arkadaşlar kızgın ama resto druidede yazık:)
çok doğru bi resim.
oo mage e buff gelmiş süper olmuş az vuruyorlardı zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
oo mage e buff gelmiş süper olmuş az vuruyorlardı zaten
Orada yazanların ne anlama geldiğini bilmeden yorum yapmak kolay tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: ulaire
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
şaman orda oturup ağlamıştır kesin
Ama shamanın üzerinde hala duruyor buff. Yani dk büyüyü kopyalıyor daha doğrusu çalmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme