Şimdi Ara

!!!4.5 ghz Fx6100 vs İ7 2600k Default Mini Kullanıcı İncelemesi !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
7.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Münebbih

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

senin bildiğin bir cümle bile yok
    dalkavukluk yapma yeter

Her amd konusuna atlayıp boş boş konuşan adamada intel yalakası denir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Daha vakit var hocam hallederiz inşallah.

Eğer ekran kartı olara 7970 kullanacaksanız bende 2600k ile istediğiniz testleri istediğiniz ayarlarda yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 26 Aralık 2012; 12:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

senin bildiğin bir cümle bile yok
    dalkavukluk yapma yeter

Her amd konusuna atlayıp boş boş konuşan adamada intel yalakası denir....

ulan bi rahat durun be,cırcır böcekleri. sizi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Hoppala :) Bende amd fx 8120 var standart 4.0 ghz de kullanıyorum. Şimdi ekran kartı olarak gtx 670 veya 680 alıcam tam performans alamazmıyım ki ?

ALırsın. Hiç te bir sorun yaşamazsın. İşkembeden sallayanlara bakma. Ama F/P olarak GTX680 yerine HD7970 yada GTX670 alman daha mantıklı olur.

Aslında gtx 670 alıcamda ikinci el uygun bulursamda artık 680 de olabilir diye bakıyorum. 900 tl ye gtx 680 amp satıldı 2 haftalık bu tarz bi kart bulursam alırım yani :)
  • @ bugra34 ;

Ozaman gelsin haber ederim eğer 7970 kullanacak olursam

@ JeaLeusy ;

Farketmez. O civarda bir kart alabilirsin. Onun dışında içinde rahat olsun oyunlarını sorunsuz açıp oynarsın yüksek ayarlarda. Parasının hakkını verir o işlemci merak etme. Ha ben ekran kartından mümkün olan en iyi ve çok faydalanmayı istiyorum dersen 3930K yada 3770K alıp günlük 5Ghz kullanabilirsin
  • Eline sağlık.
  • quote:

Hoppala :) Bende amd fx 8120 var standart 4.0 ghz de kullanıyorum. Şimdi ekran kartı olarak gtx 670 veya 680 alıcam tam performans alamazmıyım ki ?

Sen yine de iyi bir işlemci sogutucu ıle beraber @4.5 ghz ye cıkar benı dınle
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Keşke 5.0 ghz yapabilse.Ama çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

Keşke 5.0 ghz yapabilse.Ama çıkmaz.

Ben denedım ama bır yerlerde eksıklık yapıyorum sanırım. @4.7 ghz de aida64 ve prime95 testleri yaptım sorun cıkmadı stabıl yanı ama hedef @4.9 ghz :D o yemiyor ıste

• quote:

quote:

Soğutucum iyi bakıcaz artık :)

• quote:

@ bugra34 ;

Ozaman gelsin haber ederim eğer 7970 kullanacak olursam

Eğer öyle birşey olursa bu sefer yaptığım testlerin videosunu çekicem. Gelen pmlere şok olursun isteyene videoları atıcam bıktım artık bu forumdaki fanlıklardan
  • İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ÇOK KOLAYhttp://goo.gl/wwnDA
  • yaw herkes oc'lu amd'den bahsediyor da, intel'den neden bahseden yok 2500k veya 2600k alan adam zaten 4.5ghz'den aşağı kullanmıyor ki... e durum böyle olunca performans farkı da uçurum oluyor.
  • Bahsedilen o değil , intelde 2500K dengi ivy bridge de oc olabilen 3570K Amd de en pahalı işlemciden %15 daha pahalı ortalama. 3570K ' nın altında kalan modellerinde çarpanı kilitli ve oc potansiyelleri kısıtlanmış olarak geliyor. Amd cpu'larda bahsedilen overclock sonucu getiri, orta sınıf cpu'ların aynı fiyat kategori sınıfındaki intellere göre daha fazla oc olabildikleri için güzel getiri sağladıkları yönünde. Yoksa sonu K ile biten hemen her intel cpu'su çok güzel Oc olur ve üst düzey cpu'dur. (Aslında üst düzey demek yanlış olur 2500K yada 3570K gibi cpulara ama bu cpulardan sonra Amd de intel cpular ile karşılaştırılacak cpu yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

inceleme için teşekkürler.

AMD iyi iş başarmış 250.-tl lik işlemci HD7970'nin hakkını veriyor.

FX8350,8150,İ5 3570K ile hd7970 performansı merak edenler için,

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1598/pg6/amd-fx-8350-processor-review-battlefield-3.html

i5 3570k ya bak helal...

• amd nın en ust duzey ıslemcılerı oyunlarda ıntelın 2500k sına bıle rakıp olamazken hala ınatla goruyorum yok efendım ı7 ler su fıyat bakın fx ler cok daha ucuz dıyenlerden artık cıdden bıktık..ıntel zaten ı7 lerı prestıj ıcın cıkardı..fıyatları ewt yuksek ama alan alıyor..zaten ıntelde amd nın en ıyı ıslemcılerı kapısacak orta duzeyde bırcok ıslemcısı mevcut..keske lanet olası amd kuvvetlı ıslemcı cıkarsada ıntelde fıyatları dusurse..ıntel bakıyor zaten yuksek sevıyede kıng neden fıyatımı ındırım salakmıyım polıtıkasını uyguluyor..sandy lere bakın gıdım dusmedı fıyatları..hatta dolar arttıgı ıcın yukseldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

amd nın en ust duzey ıslemcılerı oyunlarda ıntelın 2500k sına bıle rakıp olamazken hala ınatla goruyorum yok efendım ı7 ler su fıyat bakın fx ler cok daha ucuz dıyenlerden artık cıdden bıktık..ıntel zaten ı7 lerı prestıj ıcın cıkardı..fıyatları ewt yuksek ama alan alıyor..zaten ıntelde amd nın en ıyı ıslemcılerı kapısacak orta duzeyde bırcok ıslemcısı mevcut..keske lanet olası amd kuvvetlı ıslemcı cıkarsada ıntelde fıyatları dusurse..ıntel bakıyor zaten yuksek sevıyede kıng neden fıyatımı ındırım salakmıyım polıtıkasını uyguluyor..sandy lere bakın gıdım dusmedı fıyatları..hatta dolar arttıgı ıcın yukseldı..

işlemciyi kullanmayan uygulamalar ile kıyaslama yapmak Ferrari ile Procheyi köprü trafiğinde test etmekle aynı şeydir. o trafikte yeri gelir hacı murat 124 bile Ferrariyi de Porcheyi de geçer...

bakınız i3 ün i5 i i5 in i7 yi geçmesi durumu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 29 Aralık 2012; 9:31:24 >

• quote:

Bahsedilen o değil , intelde 2500K dengi ivy bridge de oc olabilen 3570K Amd de en pahalı işlemciden %15 daha pahalı ortalama. 3570K ' nın altında kalan modellerinde çarpanı kilitli ve oc potansiyelleri kısıtlanmış olarak geliyor. Amd cpu'larda bahsedilen overclock sonucu getiri, orta sınıf cpu'ların aynı fiyat kategori sınıfındaki intellere göre daha fazla oc olabildikleri için güzel getiri sağladıkları yönünde. Yoksa sonu K ile biten hemen her intel cpu'su çok güzel Oc olur ve üst düzey cpu'dur. (Aslında üst düzey demek yanlış olur 2500K yada 3570K gibi cpulara ama bu cpulardan sonra Amd de intel cpular ile karşılaştırılacak cpu yok zaten.

kardeşim ( kardeşim diyorum çünkü anladığım kadarıyla okuyorsun yani benden yaşça küçüksün yanlış anlama olmasın)
    http://benchmark3d.com/battlefield-3-benchmark
    bu linkte normalde pek görmediğimiz manalı bir test var i5 2500 ile yapılmış adamlar almış 2 3 ve 4 çekirdekte de aynı oyunu test etmişler hiç bir fark yaratmamış bunu biz bir adım öteye taşıyalım. i7 de HT kapalı ve açık halde ( İntelde kapalı halde performans artacaktır diye düşünüyorum çekirdeğin daha efektif kullanılması durumu), çekirdek kapatarak yaparmısınız ayrıca fx 8350 2 cpu 4 ve 8 cpu da fark olacak mı olmayacak mı ?

• Eğer yeterli vakit olursa söylediklerinizi yapabilirim ama benim düşüncem kullanıcının gözünden bir test yapmak. Daha önceki FX6100, 3570K testlerinde sırf işlemci farkını ortaya çıkarmak için düşük çözünürlükte de test aldık ama sonra adımız amd'ciye çıktı yinede nedense,zoruna gidenler oldu diye Nasip olursa yapmayı düşündüğüm testlerde tek çözünürlük olacak oda 1920X1080. Kimse 1000TL+ ye kart alıpta FullHD çöz. altında oyun oynamaz. Buna daha zaman var daha sonrasında istenilen testleride uygularız elimizden geldiğince.
  • Her oyun güzel optimizasyonlu değil. O testleri birde planet side 2 ve guild wars 2 de falan yapmak lazım aslında bakalım farklar ne olacak. Arada işlemciyide yıpratan oyunları denemekte fayda var bence. Oyun için ekran kartına 1000 tl verip 250 tl işlemci alındıktan sonra işlemci + gpu ikilisini baya bi sömüren oyun olursa yere çakılma durumları olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 29 Aralık 2012; 10:03:41 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.