Şimdi Ara

4*52 çıkışa hangi hoparlör gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4*52 watt çıkışlı kamosonic bi teyp var arabada (accent-milenyum kasa) bu teybe uygun 2 ön kapıya 2 de arka cama olmak üzere 4 adet hoparlör almak istiyorum.. hepsinin watt değeri falan aynı mı olmak zorunda ve en az-an fazla kaç watt almak lazım var mı tavsiyeniz..
    anfisiz yapmaz demeyin, anfi istemiyorum ;)

• Pioneer TS-F1634R 200 Watt 16 cm 2 Yollu Hoparlör nasıldır?
  • teyp iyi birşey değil bilginiz olsun.4x52 gerçek çıkışlar değildir.4x20 veya 22watt gibi rms değerlerdir gerçeği.içindeki entegreye göre.
    madem piooner felan para harcıyacaksın teybide değiştir derim.
    arkaya 2 tane oval kolon ,kapılara boyutlarında 2 yollu 3 yollu tatmin edecektir diye düşünüyorum.
    hoparlör watt değerleri amfi kullanmayacaksan çok dikkat edilecek bir husus değil. kaliteli olması yeterli zaten teyplerin çıkış güçleri hoparlörlerden düşük oluyor.sen hoparlöre nekadar güç verirsen okadarlık ses alırsın.mesela 40 wat hoparlör aldın teyp 20 wat ,sen 20watı tam olmasada o hoparlörden duyarsın.

ben olsam müsayitsem orta halli bi teyip,arkayada 4 adet oval kolon koyarım,hem ses hem bas yeterli olur.kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremce

4*52 watt çıkışlı kamosonic bi teyp var arabada (accent-milenyum kasa) bu teybe uygun 2 ön kapıya 2 de arka cama olmak üzere 4 adet hoparlör almak istiyorum.. hepsinin watt değeri falan aynı mı olmak zorunda ve en az-an fazla kaç watt almak lazım var mı tavsiyeniz..
    anfisiz iş yapmaz demeyin, anfi istemiyorum ;)

Pioneer TS-A 6965 S oval almalısın

ALPINE SXE 1325S

bu ikisini al 2. yazdığım 13 cm ama sen bi öğren kaç cm olduğunu ön kapının ona göre tekrar bi tavsiyede bulunalım bildiğim kadarıyla 13 olması gerekiyor fakat emin değilim

toplamda 200 lira para harcarsın hepsinide teypten çalabilirsin

• teşekkür ederim cevaplarınız için;
    arkaya roadstar mid takımı aldım.. önler içinse yukarıda yazdığım pionerı aldım.. iki takım 100 tl ye maloldu..
    iyi oldu kanaatindeyim.. ses düzeyi ve kalitesi beni memnun etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digicemba

teyp iyi birşey değil bilginiz olsun.4x52 gerçek çıkışlar değildir.4x20 veya 22watt gibi rms değerlerdir gerçeği.içindeki entegreye göre.
    madem piooner felan para harcıyacaksın teybide değiştir derim.
    arkaya 2 tane oval kolon ,kapılara boyutlarında 2 yollu 3 yollu tatmin edecektir diye düşünüyorum.
    hoparlör watt değerleri amfi kullanmayacaksan çok dikkat edilecek bir husus değil. kaliteli olması yeterli zaten teyplerin çıkış güçleri hoparlörlerden düşük oluyor.sen hoparlöre nekadar güç verirsen okadarlık ses alırsın.mesela 40 wat hoparlör aldın teyp 20 wat ,sen 20watı tam olmasada o hoparlörden duyarsın.

ben olsam müsayitsem orta halli bi teyip,arkayada 4 adet oval kolon koyarım,hem ses hem bas yeterli olur.kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.