Şimdi Ara

4.5G AKK 8MB OLSUN KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5G geliyor ve akk 1mb e inecek diye yorumlar yapılıyor. yav kardeşim parayı vereecek olan bizler , hizmeti sunacak olanlar onlar. neden en düşüğüne razı oluyorsunuz anlamıyorum.bu adamlar 50mb 100mb gibi çağdışı paketleri fahiş fiyata sunup bizlerle dalga geçmedimi. şimdi gerekli yatırım imkanları ve paraları varken neden daha düşüğüne razı oluyorsunuz ben anlamıyorum. yok ttnet istemez yok baz istasyonu yeterli değil. parayı alırken iyiydi ama dimi..bizi turkcellin baz istasyonu ttnet filan ilgilendirmez. madem ki 375 hız sınıyorsun akk yi 8m yapacaksın kardeşim. beni taknik altyapın filan ilgilendirmez. çok da tın...
    ben 4-5 ay boyunca simple server ile terabaytlar indirdim.turkcell 3g hızı banamısın demedi.. demekki baz istasyonu yatersiz miş hikaye...benim gibi yüzbinler bu yontemle turkcelli sömürdü... haa şimdi bazı barzolar çıkacak senin gibilerden sebep turkcell yapmıyor dicekler.. onların turkcell de hisse senedi var ya.. şimdi onlara cevabımda sanane kardeşim . musluk benim istediğim kadar su harcarım parasını vermiyormuyum.eee sana ne...

• quote:

Orijinalden alıntı: korcekmez

4.5G geliyor ve akk 1mb e inecek diye yorumlar yapılıyor. yav kardeşim parayı vereecek olan bizler , hizmeti sunacak olanlar onlar. neden en düşüğüne razı oluyorsunuz anlamıyorum.bu adamlar 50mb 100mb gibi çağdışı paketleri fahiş fiyata sunup bizlerle dalga geçmedimi. şimdi gerekli yatırım imkanları ve paraları varken neden daha düşüğüne razı oluyorsunuz ben anlamıyorum. yok ttnet istemez yok baz istasyonu yeterli değil. parayı alırken iyiydi ama dimi..bizi turkcellin baz istasyonu ttnet filan ilgilendirmez. madem ki 375 hız sınıyorsun akk yi 8m yapacaksın kardeşim. beni taknik altyapın filan ilgilendirmez. çok da tın...
    ben 4-5 ay boyunca simple server ile terabaytlar indirdim.turkcell 3g hızı banamısın demedi.. demekki baz istasyonu yatersiz miş hikaye...benim gibi yüzbinler bu yontemle turkcelli sömürdü... haa şimdi bazı barzolar çıkacak senin gibilerden sebep turkcell yapmıyor dicekler.. onların turkcell de hisse senedi var ya.. şimdi onlara cevabımda sanane kardeşim . musluk benim istediğim kadar su harcarım parasını vermiyormuyum.eee sana ne...

8 Mbit imkansız hocam 1 mbit verirlerse öpün başınıza koyun. Maalesef parası ile bile olsa vermezler ha işini bilen şuan 3g üzerinden 1 nisanda'da 4.5g gelince hız kısıtlaması olmadan istediği kadar gb kullanır bende aylardır kullanıyorum üstelik tek kuruş vermeden adam gibi sınırsız net paketi yapsalar parasını verirde kullanırım ama buna mecbur ediyorlar bende her operatörün bi açığını buluyorum. Bu konuyu çok düşündüm parası ile yüksek hıza sınırsız net verseler çoğu kişi evindeki adsl internetini iptal ettirir her ihtiyacını şebeke interneti üzerinden görür siz biz belki binlerce kişi neysede milyonlarca kişinin terabaytlarca kullandığını düşünün alt yapı kaldırmayabilir.
    Bu mesaja eklenen görseller:

4.5G AKK 8MB OLSUN KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 24 Şubat 2016; 18:54:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8 megabit internetin saniyede 1 MB indirme hızı olduğunu biliyorsun değil mi ?

Bizim oralarda güzel bi laf vardır. Her kuş uçtu bir leylek kaldı.
  • 1 mbps verseler şükrederiz,8 i nası versinler
    Yandex'in sözüne paralel bir söz ; Ev bulduk bahçelisi kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o baz istasyonunu yıkarlar. Hatta bu hızla baya kişi baglanırsa o istasyon tutuşur yanar.

• arkadaş akk sonrası hız 8mbite düşsün demek istemiş sanırım. (8MB yazmış.)

kablolu internette 3mbite düşüyor.hatta bazı tarifelerde 1mbite düşüyor.

herkes gider mobil hat alır evinde kullanır o zaman :)

şuan mobilde ve kablolu internete adam gibi kotalar koyulsa.hızın kaça düştüğü çoğu kişinin umrunda olmaz.

mobilde mesela 5-10-20-50gb kotalar olsa.
    kablolu internette 250-500-1000gb kotalar olsa.
  • 8 Mbit mi? 1 Mbit'i 200'e veriyorlar zaten, eğer AKK sonrası hız 1 Mbit olursa bence 200 TL'lik paketi de 8 Mbit falan yaparlar. :D

Siz tek başına yüksek hızlı kullanıyorsunuz da kullanıcı sayısı arttığında olmuyor işte. Normalde 25 Mbit aldığım istasyon akşam saatlerinde bazen 1 Mbit göremiyor yoğunluktan şu anki haliyle. Operatörler az kota pahalı tarife vererek kazancını yüksek tutup şebeke işletme masrafından kısıyor. Yoksa kotaları yükseltseler çoğu yerdeki istasyonlar ve radyolink hatları yetersiz kalmaya başlayacak.

Ha baz istasyonunu boş tutup 25 - 30 Mbit vermektense yüksek kota verip birkaç Mbit hız vermesini tercih ederim. Daha fazla kullanıcı daha rahat şekilde kullanır bağlantısını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendileri bilir. Biz bildiğimiz yoldan o interneti her türlü kullanırız:)
  • Yıllardır Cepnet ardından Pttcell kullanan biri olarak soyluyorum max 256 k verirler 2-3 yıl :)

• En hizlisi turkcell en yaygını şu bu diye kafa ütülemeyi biliyorlar, biri de çıkıp demiyorki 1 gb kotayla 300mbps ne olacak?

• Vur deyip öldürmek böyle bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

Yıllardır Cepnet ardından Pttcell kullanan biri olarak soyluyorum max 256 k verirler 2-3 yıl :)

Harika olur valla 128 zar zor idare ediyorum bazen fıtık ediyor. 256 olsa harika olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Şubat 2016; 11:16:34 >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    256yi avea su an veriyor zaten.Net kullanimi videoya kayarken komik hizlara şükür çekmeyin.1 mb asagisi kurtarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

256yi avea su an veriyor zaten.Net kullanimi videoya kayarken komik hizlara şükür çekmeyin.1 mb asagisi kurtarmaz.

Hangi tarifede var 256

Avea prime klasik

• Bu 4.5 G'den beklentiyi çok yüksek tutuyorsunuz sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız.. Türkiye'de yaşıyoruz unutmayın bunu.

Gönül ister ki her mahalleye her sokağa fiber kablo döşeneceğine sağlam baz istasyonları kurulsun ve insanlar artık mobil hat üzerinden internet kullansın. Tabi kotalar ve fiyatlar buna göre düzenlensin. Ama bu "hizmet" vermek olur. Bildiğiniz gibi ülkemizde şirketler hizmet vermeye değil para kazanmaya odaklılar. Para kazansınlar tabi ama verdikleri hizmete denk olsun bu..

Açıkçası 4.5 G'den pek bir şey beklemiyorum. İnşallah yanılırım, çok iyi olur..
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Hocaa 50 tl imiş bana gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: köfteciŞakir

Avea prime klasik

256 video açıyormu

• kusura bakmada mobil bu kadar ilerlemedi daha 1mbs yapmadilar zaten siz terabyte dosyalar indirmissiniz 8 olsa ne olur sizin için :D

Türkçe öğren yeterli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.