Bildirim
4,5G hatta gecis
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Senin sim kartı üzerine koy kalemi al içeriden boya sonrada annenin sim kartını dikkatlice kes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi nanoda ortada kart bırakmadılar ben geçen direk makasla tüm plastiğini kestim birtek gerekli köşede çentik kalacak şekilde, 15 saniyede bitti, çizime bile ihtiyaç bırakmıyor... -
Turkcell bayi ücretli mi veriyo kart cok eskiden kalma 17-18senesi rahat vardır
Tabiki ücretsiz günahını vermezler, senin karttamı uyumsuz 4g ye sadece boyut mu sorun oluyor, 4g uyumu varsa kes geç uğraşma.
Birde bi dönem 4g uyumsuz hatların değişimi ücretsizdi hala devam ediyor mu bilmiyorum -
Cok eski kart 4G filan yok degismesi lazimda bayiye gdince verirlermi ucret ne isterler
30, 35 TL civarı yedek sim kart ücreti isterler ama bayi den bayiye de değişebiliyor fiyatlar, genellikle o fiyatlar da olur.
ben baska operatore gecmistim sim kart belese geldiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X