Şimdi Ara

4 ADET TDA2050 DEVRESİNE BESLEME YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tda2050 devresinden 4 tane yapıp 4x30 watt rms bir amfi yapmak istiyorum. Bu devrelerin besleme bağlantıları(dördününde artı ve toprak hattını paralelleyip güç kaynağına bağlamak olabilirmi) ve yeterli gelecek 24 volt smps led trafosuyla beslenebilirliği konusunda bana yardım edermisiniz ? Şimdiden Teşekkürler
     4 ADET TDA2050 DEVRESİNE BESLEME YARDIMI

• beş para etmez bi anfi ben yaptım acayipp distorsiyon varr
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    ne önerirsin abi 12-24 volt arası beslenebilen 4x30 rms çıkış verebilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit95 -- 14 Aralık 2014; 13:00:32 >
  • Lm 1875 olabilir. Ayrıca 20 30w tan büyük Amfilerde trafonun orta ucunu ayırıp, iki adet köprü diyotla doğrultma yaparak besliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halit95 kullanıcısına yanıt
    2 adet tda7375 veya 1 adet tda7560 yapabilirsiniz.. en iyi neticeyi 15v ile alirsiniz.. tabikide onerilen lm entegresi daha kalitelidir..

• 4 kanal lm entegresi var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: halit95

4 kanal lm entegresi var mı arkadaşlar

yok kardeş bildiğim kadarıyla sen yap bitane TDA 7560 Pioneer Kenwood SONY tüm teyplerin çıkışlarında kullanılır Totalde 200 watt güce sahip minik boyutuyla harikalar yaratan devre 12 volt ile çalışır max 16 Amper çeker 4 kanal giriş ve 4 kanal çıkıştır 4 x 50 watt yani ok Google da bolca şema var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 tane Tda2050 nin beslemesini paralelleyebilirmiyim peki tda2050 nin datasheetinde THD oranı %0.5 iken güç 30 Watt bu yüzden 2050 den vazgeçemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halit95 -- 16 Aralık 2014; 23:51:23 >
  • halit95 kullanıcısına yanıt
    daha guzel yorumlar gelmis,, siz tda2050 nin.beslemesini paralellemeyi soruyorsunuz.. tabikide paralellenir ++VV ve --Vv leri paralel baglayip,, 2-4 adet tda2050 yi ayni anda calistirabilirsiniz.. ses girislerinide paylastirin... sa/sol

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

daha guzel yorumlar gelmis,, siz tda2050 nin.beslemesini paralellemeyi soruyorsunuz.. tabikide paralellenir ++VV ve --Vv leri paralel baglayip,, 2-4 adet tda2050 yi ayni anda calistirabilirsiniz.. ses girislerinide paylastirin... sa/sol

eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.