Bildirim
4 Aylık bağlantı için en iyisi 'özgür biri' mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet özgür biri en ideali -
benım merak ettigim özgür biri'ye giripte 2-3 ay kullanip sonra rahatca çikabilen (hattini kapatan) olmuş mu acaba
eğer Biri rahatca peşimizi birakabiliyorsa 10 mbit adsl 2+ alinabilir. -
kısa vadeli kullanacaksanız ttnet'den şaşmayın yoksa zararlı çıkma olasılığınız yüksek 4 ay diye alırsınız 8 ayda anca çıkarsınız -
quote:
quote:
kısa vadeli kullanacaksanız ttnet'den şaşmayın yoksa zararlı çıkma olasılığınız yüksek 4 ay diye alırsınız 8 ayda anca çıkarsınız
arkadaşım taahsütsüz ttnet 27 aktivasyon+ 4.27=130 yapıyor neden öyle dedin ki şimdi.
benım merak ettigim özgür biri'ye giripte 2-3 ay kullanip sonra rahatca çikabilen (hattini kapatan) olmuş mu acaba
eğer Biri rahatca peşimizi birakabiliyorsa 10 mbit adsl 2+ alinabilir.
ben biriyi ilk çıktığından beri şuan oturduğum evde kullanıyorum, dün telefon ettim işleme aldılar, bu akşam bi daha arayacağım bakalım.
ayrıca ben asıl ttnet i kapatmak için bizzat dilekçeyle telekom müdürlüğüne gitmiştim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X