Şimdi Ara

4 Bot'la yalnız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/101728322308400849/DB48989E76A0F18ECAD2E8995FA1D35815B009BF/

Takimda 2 turk vardi 4-5. Rounda karsi takima vac mac saydiriyorlardi bizim takim 2 kisi dayanamayip en sonunda ciktilar :) o 2 ciktiktan sonra bizim takimin hepsi oyunu terk etti :) yalniz kaldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixMst -- 8 Ocak 2017; 9:36:15 >

• Şu oyunda 1 ruslardan 2 türklerden nefret ediyorum. Türkleri genellemek gibi olmasın ama %90'ı sıkıntılı tipler trollük yaptıklarını sanıp oyun zevkimizin içine ediyorlar ve o biçimde küfür ediyorlar.
  • Harbiden çok sıkıntılı tipler var. Ruh hastasimi desem ne desem çözemedim.
  • ne zaman yalniz kaldin bilmiyom ama 12 0 olmussa 7 vs 5 de oynasaniz olmazmis o is zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim türkler ve digeleri 4-5. Rounda oyunu terk etti daha ortada pul yok bise yok zaten el baslarinda olen bizim turkler 2. Roundan sonra öldukten sonra karsi takima hile mile diye laf atiyorlardi . ekran goruntusunu sonra cektim yani bizimkiler 12.rounda oyunu terk etmediler.

Türkler oyuna gelince baya sıkıntılı oluyor, ne adam vurmayi biliyorlar ne de adam akıllı oynamayi, ya size kufur ederler ya da takimda fazla turk varsa sizi hemen kicklerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixMst -- 8 Ocak 2017; 9:40:28 >
  • o yüzden maçlara 1 arkadaşım var ya onla yada solo giriyorum, rank düştükten sonra solo girmeye başladım 8de7 yaptım artık yakındaki lobilere bulaşmam ruslarında suyuna gidince iyi oynuyor ama türkler sıkıntı rakip oluncada sıkıntı çok küfür ediliyor maçlarda
  • Dün MM'de İlk Yarısı 11-4 Tamamlanan Maçın İkinci Yarısı 13-16 Bitmesi Gibi Birşey.

Bizim Beceriksizliğimiz Değil. Karşı Takım Türk'tü ve İkinci Yarıda Cana Geldiler Çatışmaya Giremeden HS Atıyorlardı :) (Ranklarımız MGE/DMG)
    Adam Dust2 Lower'dan Çıkıp Zıplayarak Bizim AWP İle Bakan Adamı AK47 İle Zıplayarak Xbox Çevresinden HS Atıyordu.
    Diğer Fraglarını Söylemiyorum Daha.

Yani Türk'lerde Bu Oyunun İçine Edenlerden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awp ile tunelden b'yi izliyorum adam ben adamı görmeden tek seferde hs atıyor ak ile.Bir tanesi awp ile ostisnasız hs gelene gidene

İyi oynamak felan tamam da bu kadar da olmaz dimi ama.
  • küfür ediyorsa sessize almak en iyisi. kullandıgım nick yabancı oldugu için kimse türk oldugumu anlamıyor tabii steam profiline girmeyi akıl etmiyorlar :D
  • Bende genelde sessiz takiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.