Şimdi Ara

4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 05.10.2017 tarihinde 65UH850v model tv satın aldım servis geldi kurulumunu yaptı birlikte kurulum sırasında baktığımızda, dikey gölgelenmeler dediğimiz ''Banding Hatasıyla'' karşılaştık hemen rapor tutup değişimini talep ettik cevapta ''servis tarafından DEĞİŞİMİ UYGUNDUR diye söylendi ama bana para iadesi geldi gerekçe olarak ellerinde ve hiç bir yerde bu modelden yokmuş.

Ben peki diyerek para iadesi gelene kadar beklemeyip gidip başka bir bayiden yine aynı modelden yani 65UH850v modelinden satın aldım bu tv de 07.11.2017 tarihinde kuruldu ve yine kurulum esnasında baktığımızda aynı dikey gölgelenme hatasıyla karşılaştık yine aynı süreci geçirip cevap bekledik, gelen cevapta yine DEĞİŞİMİ UYGUNDUR yazısı geldi ve yine ellerinde olmadığı için DEĞİŞİM HAKKIM OLMASINA RAĞMEN PARA İADESİ ALDIM.

Yine dert etmeyip belkide bu modelde kronik bir sorun vardır diyerek üzerine para ekleyip bir başka bayiden 2017 tarihinde çıkmış olan yani yeni olan 65SJ850v modelinden satın aldım.30.12.2017 tarihinde kurulum esnasında yine DİKEY GÖLGELENME HATASIYLA karşılaştık rapor tutup yine aynı süreci yaşarken bekleme aşamasındayken bir tanıdık vasıtasıyla Bölge Müdürü diye bildiğim ONUR bey i telefonla arayıp başımdan geçenleri anlattım; Benim LG marka tv almak istediğimi ücretsiz teklif etseler başka marka istemediğimi belirterek herşeyi anlattım, Onur Bey bana ''sorunsuz tv istiyorsanız OLED alacaksınız benim yapabileceğim birşey yok'' diye cevap verdi.OLED tv lerin bütçemi aştığını ben sadece hatasız tv istediğimi her seferinde değişim hakkım olmasına rağmen para iadesi yapıldığını ve tv peşinde koşup durmaktan sıkıldığımı tek isteğimin bana sorunsuz tv teslim edilmesini ilettim, o da iplemez tavırlarla ve ukalalıklarla cevap verince telefonu kapadık.Bu arada son aldığım 65SJ850v modelinden servisten cevap geldi ve yine değişim hakkı aldım ve yine 2017 model tv nin ellerinde olmadığı söylendi bunun yerine düşük modeller önerildi kabul etmeyip marka direktörü sanırım, Eren Bey'e mail attım Onur Beyle geçen konuşmalarımdan da bahsedince Onur bey beni yarım saat içide aradı ve özür dileyerek bu modelin ellerinde olmadığını aslında onu yanlış
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASIa
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASIn
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASIl
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASIa
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASId
    4 FARKLI LG TV DE BANDİNG HATASIığımı söyledi ve üzerine cüzi bir miktar geri ödeme yaparak ben size 65SJ800v modelini göndereyim dedi.Ben de sorunun çözülmesini istediğim için 250.00 TL ve 65SJ800v modelini kabul ettim.

65SJ800v modelinide kurulum yapıp baktığımızda yine aynı sorunla ve hatta bu kez panel ekranının oynadığını gördük.Yine rapor yine değişim hakkı...ve dördüncü sorunlu televizyon... 3 farklı model 4 aynı problem...Yine değişim hakkı aldım ama yine aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu yüzden lg almayın diyoruz burda öneri isteyenlere bize kızan çok olsada gerçekleri sizde yazmışsınız lg artık alt seviye kullanıcıyı pek sallamıyor tamamen oledlere yogunlaşmış durumda..

adamlar oledleri satmak için va panel tv bile üretmiyorlar onu bırakın ips panel tv lerinde ise kendi uydurdukları dandik rgbw dizilimi kullanıyorlar mesela size sattıkları sj800v modeli rgbw dizilim renklere ve keskinliğe etkisi var bu durumun negatif olarak bunu bile bilerek yapıyorlar neden oledleri satalım zaten görüştüğünüz yetkilide açık açık söylemiş durumu bu yıl için konuşursak lg den oled harici tv alınmaz berbat tv ler yaptılar bu sene gelecek yıl ne olur bilmiyorum ama farklı olacağını sanmam yine oledleri satmak için bişey bulur bunlar
  • Hocam işte bunları baştan bilsem almazdım bugün aradılar genel merkezden yazdığım durumdaki Eren bey işte talebiniz ne dedi 33 dk konuştuk bende oled istiyorum sıkıldım uğraşmaktan dedim ben görüşüp size döneyim dedi bilmiyorum nolcak

• Arkadaşlar sonucu paylaşmak istedim sizlerle.Tüm bunların sonunda Teknosa’dan 8.700.00₺ ye 65MU9000 aldım bugüne kadar aptallık etmişim LG deneyerek ziyadesiyle memnunum.

• semcem S kullanıcısına yanıt
    Lg ısrarinizi hic anlamadim. Aslinda bayada şansliymissiniz ama herdefasinda kendinizi kör kuyulara atmişsiniz. En sonunda dogru denilebilecek bir karar verebilmişsiniz.

• Hocam Lg sonuçta değişim vermiş aynı olay Philipste başıma geldi olur böyle şeyler normaldir dediler hatta bana ''değişik açılardan bakıldığında Led teknolojisinde böyle şeyler görülebilir''şeklinde savunma maili attılar bende bunları İstanbul il tüketici hakem heyetine verdim,Geçen gün bilirkişi geldi bana bu yazdıkları savunma mailleri için''hayatımda böyle saçma sapan savunma görmedim,ne yani onların istedikleri açıdan mı tv izleyeceğiz''dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.