Şimdi Ara

4 gb lık tek dosyayı DVD ye yazırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hdrip filmleri veya başka büyük dosyaları DVD ye yazdırmak istediğimde NTI programında

The ISO file system has a 2 gb on invidual file size. dosya.mkv -dosya.avi- has exceeded this limit ad therefore must be skipped.....

yani desteklemediğini söylüyor

nero da ise şuanda hatırlamıyorum ama UDF gibi bir formatta yazılacaktır yalnızca 2000 ve xp işletim sistemlerinde okunabilir diyor

tamam diyip dosyayı yazdırdığımda ise 350 civarlarında mb lık bir dosyayla karşılaşıyorum dosya boyutu okadar gözüküyor.film 8 dk oynuyor...

işin ilginç yanı daha önce 1 film yazdım ve çalışıyor ama son 3 film böyle yalan oldu düzgün bir şekilde yazma işlemi bittiği için filmleri de silmiştim ahh ah 2 haftam boşa gitti.

Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yorumda - yardımda - bulunursa aşırı sevineceğim.

şimdiden cevaplar için teşekkürler...

• Dosyayı UltraIso programının içine atıp iso dosyası olarak kaydet. Kaydettiğin iso dosyasını Nero'da ya da Alcohol 120%'de yazdır.
  • böyle yazıyor bir sorun yok ama bilgisayarım laptop yani performans yerlerde ve çok uzun sürüyor bu işlem acaba bir yeri mi atlıyorum başka fikri olan var mı?
  • ashampoo burning studio kullan. aynı sorundan nerodan buna geçmiştim. gayet güzel bir program ve 2gb üstü dosyaları yazabiliyor. türkçe desteği de var
  • daha önce yazmamış olsam hiç bu başlığı açmaya gerek bile duymazdım ama daha önce bir dosyayı yazdım o yüzden sizi meşgul ettim
  • üzerine tanımam şuanlık ashampoo
    quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

ashampoo burning studio kullan. aynı sorundan nerodan buna geçmiştim. gayet güzel bir program ve 2gb üstü dosyaları yazabiliyor. türkçe desteği de var

• HD BBC belgesel var her biri. 2.3 GB felan.
    2gb dan büyük dosyalarda iso yada udf yazdırmak zorundasın ki iso yazdır
    dvd yi kapa. tek sorun o dvd her yerde okunmaz. ben verbatime yazdırdım bi çok dvd okudu :)
  • evet haklısın verbatim di çalışan dvd memorexler çalışmadı sanırım sorunu bulduk teşekkürler...
  • nero da UDF formatında 2 GB üstü yazdırabilirsiniz.

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

ashampoo burning studio kullan. aynı sorundan nerodan buna geçmiştim. gayet güzel bir program ve 2gb üstü dosyaları yazabiliyor. türkçe desteği de var

Ashampoo IN

Nero OUT
  • neroyla yazılıyor arkadaşlar. ayrıca alcohol %120 yi de tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.