hdrip filmleri veya başka büyük dosyaları DVD ye yazdırmak istediğimde NTI programında
The ISO file system has a 2 gb on invidual file size. dosya.mkv -dosya.avi- has exceeded this limit ad therefore must be skipped.....
yani desteklemediğini söylüyor
nero da ise şuanda hatırlamıyorum ama UDF gibi bir formatta yazılacaktır yalnızca 2000 ve xp işletim sistemlerinde okunabilir diyor
tamam diyip dosyayı yazdırdığımda ise 350 civarlarında mb lık bir dosyayla karşılaşıyorum dosya boyutu okadar gözüküyor.film 8 dk oynuyor...
işin ilginç yanı daha önce 1 film yazdım ve çalışıyor ama son 3 film böyle yalan oldu düzgün bir şekilde yazma işlemi bittiği için filmleri de silmiştim ahh ah 2 haftam boşa gitti.
Bu konu hakkında bilgisi olan birisi yorumda - yardımda - bulunursa aşırı sevineceğim.
şimdiden cevaplar için teşekkürler...
Dosyayı UltraIso programının içine atıp iso dosyası olarak kaydet. Kaydettiğin iso dosyasını Nero'da ya da Alcohol 120%'de yazdır.
böyle yazıyor bir sorun yok ama bilgisayarım laptop yani performans yerlerde ve çok uzun sürüyor bu işlem acaba bir yeri mi atlıyorum başka fikri olan var mı?
ashampoo burning studio kullan. aynı sorundan nerodan buna geçmiştim. gayet güzel bir program ve 2gb üstü dosyaları yazabiliyor. türkçe desteği de var
daha önce yazmamış olsam hiç bu başlığı açmaya gerek bile duymazdım ama daha önce bir dosyayı yazdım o yüzden sizi meşgul ettim
üzerine tanımam şuanlık ashampoo
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
ashampoo burning studio kullan. aynı sorundan nerodan buna geçmiştim. gayet güzel bir program ve 2gb üstü dosyaları yazabiliyor. türkçe desteği de var
HD BBC belgesel var her biri. 2.3 GB felan. 2gb dan büyük dosyalarda iso yada udf yazdırmak zorundasın ki iso yazdır dvd yi kapa. tek sorun o dvd her yerde okunmaz. ben verbatime yazdırdım bi çok dvd okudu :)
evet haklısın verbatim di çalışan dvd memorexler çalışmadı sanırım sorunu bulduk teşekkürler...
nero da UDF formatında 2 GB üstü yazdırabilirsiniz.