Bildirim
4 gb Ram 3025 gözüküyor normalmidir
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
XP işletim sisteminde normaldir. 4048 gösterirse anormaldir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri
XP işletim sisteminde normaldir. 4048 gösterirse anormaldir.
1) Yanlış cevap veriyorsunuz.
2) Xp 64bit işletim sistemi 4gb destekliyor.
3)Konuyu açan arkadaşım. 2 konu birden açmışsın. Diğer konuna cevabı verdim. Ayrıca birdaha bu duruma düşmemek için lütfen okuyun.
-
xp kullananların %98 i 32 bit kullandığı için öyle cevap verdim. yoksa biliyorum 64 bit 4gb destekler. yinede uyarı için sağol. %2 lik kesimide dikkate almak lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri
xp kullananların %98 i 32 bit kullandığı için öyle cevap verdim. yoksa biliyorum 64 bit 4gb destekler. yinede uyarı için sağol. %2 lik kesimide dikkate almak lazım.
Farkettim. Ama herzaman tam cavabı vermenizi tavsiye ederim.
İyi forumlar. -
Dedikleriniz windows üzerinde doğru ancak konuyu açan arkadaş anakart üzerinde yani benim anladığım kadarıyla bios tan 3025 görüyor, bu da sorun değilmidir ? -
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetclk
4 gb ram takılı (2+2) amd anakartta ramleri 3025 gösteriyor bu durum normalmidir.
Biosta görmüyorsa bios update yapman gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X