Bildirim
4 gb ram sorunu acil yardım!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
işletim sistemin 32 bitse öyledir. 3.25 üzeri ram kullanımı için 64 bit işletim sistemi şart -
hocam hiçbir sorun yok sistemde merak etme
kullanılabilir bellek harcanandan kalandır sistem boşta iken bile ram harcar senin sistemde 3.24 kalmış gayet normal
bende de 2x2gb ram var ve benim sistem boştayken bile 2gb harcıyor hamachi kav idm vs vs -
Normal.
32 bit sistemler en fazla 3.3 GB gibi kullanılabilir bellek gösterir. Kalan 768 MB alan aygıtlara ait IO adresleri için Memory Map alanı olarak kullanılır. Cihazlara erişim bu alanda ayrılan bellek pencerelerinden yapılır. Ayrıca Win de kendi bellek yönetimi için burayı kullanır.
64 bit sistem kullan. Veya anakartın ve işlemcin de destekliyorsa PAE özelliğini etkinleştir. Bu durumda 8 GB adreslenebilir ve bu belirttiğim hususlar sondan 1 GB alana taşınır. Böylece 4 GB görebilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X