Şimdi Ara

4 gb ram sorunu acil yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 4gb kingston 1333 mhz ddr3 ram aldım(slim) önceden 2 tane 2gb lık toplam 4gb ramim bulunmaktaydı neyse yenisini ve eskisini taktım 4gb ile 2gb tı yan yana ama pcde 6gb bellek gözüküo fakat kullanılabilir hala3.24 gb lütfen yardım edin tşkler nasl olacak???

• işletim sistemin 32 bitse öyledir. 3.25 üzeri ram kullanımı için 64 bit işletim sistemi şart
  • hocam hiçbir sorun yok sistemde merak etme

kullanılabilir bellek harcanandan kalandır sistem boşta iken bile ram harcar senin sistemde 3.24 kalmış gayet normal

bende de 2x2gb ram var ve benim sistem boştayken bile 2gb harcıyor hamachi kav idm vs vs
  • Normal.

32 bit sistemler en fazla 3.3 GB gibi kullanılabilir bellek gösterir. Kalan 768 MB alan aygıtlara ait IO adresleri için Memory Map alanı olarak kullanılır. Cihazlara erişim bu alanda ayrılan bellek pencerelerinden yapılır. Ayrıca Win de kendi bellek yönetimi için burayı kullanır.

64 bit sistem kullan. Veya anakartın ve işlemcin de destekliyorsa PAE özelliğini etkinleştir. Bu durumda 8 GB adreslenebilir ve bu belirttiğim hususlar sondan 1 GB alana taşınır. Böylece 4 GB görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.