Şimdi Ara

4 GÜN BOYUNCA KÜTÜPHANEDE YATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımdan duyduğuma göre bizim burdaki 7/24 açık olan kütüphaneye her sabah geldiğinde (6.45) kütüphanede sürekli birilerinin uyukladığını görüyor en sonunda gidip biraz muhabbet edip
    3-4 gün burada kaldıklarını arada bir eve gittiklerini öğreniyor.
    Bana anlatınca da şoke oldum desem yeridir, burada da kütüphanede geceleyen var mı, o sıralarda nasıl uyunabiliyor onu da bilemiyorum, bu kadar kasmaya gerçekten gerek var mı, onu da bilemiyorum.
    Ama azmini tebrik ederim, helal olsundur, bazen düşünürüm ulan 9-10 saat uyuyorsun sen mi kazanacaksın bu adamlar mı?

• Bu sene kamplar erken başlamış demek ki,o dediklerin genelde vicdanını rahatlatmaktan başka bir şey yapmıyor.Sene sonu başarısız olunca da ben o kadar saat kütüphanede çalıştım derler ama aslında sadece orada vakit geçiriyorlar.-Cidden çalışan arkadaşlar üzerine alınmasın.-
  • Ups.
  • Anasayfa upu.
  • Verimli çalışıyorsan sen kazancaksın aslanım, o da verimli çalışıyor ise o da kazanacak

bir tane kazananı olmuyor bu meretin
  • Bu sene kamplar erken başlamış demek ki,o dediklerin genelde vicdanını rahatlatmaktan başka bir şey yapmıyor.Sene sonu başarısız olunca da ben o kadar saat kütüphanede çalıştım derler ama aslında sadece orada vakit geçiriyorlar.-Cidden çalışan arkadaşlar üzerine alınmasın.-
  • Bizim buradaki kütüphanede de var. Istisnası vardır belki ama çok büyük bir kısmı çok verimsiz çalışıyor.
  • Bu tipleri YouTube yorumlarda hocam 3 aydır günde 10 saat çalışıyorum ama TYT netlerim 50yi geçmiyor yazarken de görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 10 Mart 2019; 22:15:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAHAh oğlum saçmalama lan git sıcacık yatagında yat sınava hazırlanma sürecinizi survivora cevirmeyin
  • Sınava hazırlanıcaz diye ülkece kafayı yedik
  • Bu olay iki gün yapılsa çok sarar yalnız.Bir arkadaşla....
  • evimin yaninda kütüphane vardı ne güzel yıkmak için bu seneyi buldular
  • Bu youtuber rehbercilerin kamp kamp diye sayıkladiklari bumuydu gerçekten
  • Kütüphanede veya evde zihninin bulandığını farkettiğinde çalışmayı bırakman gerekiyor. Önemli olan verim alabilmek. Verim alamıyorsan mutlaka ara ver. Gerekirse bir gün boyunca gez, dinlen ama diğer gün dersin başına oturup tekrardan verim alarak çalışmaya bak. Sonuç olarak her zaman açık zihin ile çalışmaya bakın. Saatlerce çalışmam lazım deyip çözdüğünüz sorular, çalıştığınız konular mundar olmasın.
  • Geçen sene bir arkadaşım son 1 ay kütühane yattı sınav sonucu 110 k
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın 10 saat kütüphane duruyorum ama 6 saatden fazla calısamıyorum yok yemek yemesi hava alması olmuyor yani.
  • Onlar gerçekten kütüphanede mi yatıyormuş? Bende sabah geldiğimde insanlar koltukların üzerine uyuyor oluyorlar .
  • kütüphanede en ayar olduğum tiplerden birileri bunlar.birde masa işgal edenler var ki allahım bir gün delirecem iki tane çıkartıcam.
    masanın üzerine kitapları,bilgisayarı koyup 2 saat dışarıda duruyor eleman.boşuna masa işgal ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.