Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılan o yazının hiç bir mantıklı açıklaması olamaz,tamamen taraflı bir yazı olduğunu 7 yaşındaki çocuk bile anlayabilir...
  • Mesut düzgün çocuktur.
    Ürün tanıtırken dikkatli dinlerseniz son noktada kullanıcıyı uyarır.
    Fakat bu konuda biraz kendini gereksiz yere germiş.
    Ayrıca adam bu sitede çalışıyor beyler, unutmayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotayı savunan bizden değildir
  • Ego tavan yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Amma da tt fanatiği varmış ülkede bakın 3 markayı birleştirdiler son mermilerini attılar bu noktadan sonra abone sayısı/toplam ciro tekrar düşüşe geçmeye başladığı zaman önünü alamayacaklar iş işten geçmiş olacak.

Mobilde şuan f/pler özellikle 4g ile birlikteydi çekmiyor vs olayi da bitti ama ttnet kısmı Superonline büyüdukce batacak

• * Forumun em cok sevilen, saygı duyulan editörü iken; çok kısa bir dönemde en güvenilmez ve en antipatik olmayı başardın. Bu utancın bile sana yetmesi gerekir aslında.

* DH gibi bir oluşumun GYYsinin Ana Sayfa Haberleri başlığı altına qq konusu açmasının utancı da @gun beye yeter.

• Meesut istifaa...

Meesut istifaa...

Meesut istifaa...

• Şu sitenin sahibi olsaydım bir daha dh ye misafir olarak bile girememeni sağlardım. Şu kadar sene bu sektörde olup, bu kadar profesyonellik dışı davranan insandan hayır gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Kusura bakmayın ben Orta Doğu kafasıyla yaşayanlar var diye Orta Doğu kafasıyla yaşayamam. AB üyesi olsak da olmasak da Ata'nın gösterdiği yön orası. O yöne doğru da gitmeye devam edeceğiz.

Orta Doğu kafasıyla yaşayanlar da homurdanacaksa homurdansınlar. Bu yazı zaten yüzü yeniliğe medeniyete dönük üyeler, yazmaktan vazgeçmesin; onlar yazmadıkça işte bu Orta Doğu kafalılar yazıyor bilgi değil nefret paylaşılıyoru anlatıyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Orta Doğu kafası nedir Mesut bey?

Orta doğu dediğiniz "coğrafi" bölgedir. Orta doğu kafası dediğiniz ise o coğrafi bölgede yaşayanlara hakarettir.

Türkiye, Avrupa'da mı sanıyorsunuz?

Bitmedi değil mi saçma sapan etiketlemeniz? Yetmedi mi Forumu kendinizden tiksindirdiğiniz? Bitmeyecek değil mi bu kutuplaştırıcı davranışlarınız?

• Olumsuz yorum yaptim diye mesajim silinmis haha.Beklenen hareket.Elestiriye taahhummulleri yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay gun un apple aski

• Şöylede bir şey var senin editörlüğünü yaptığın, sözün geçen, Türkiye'nin en büyük forum sitesinde btk ayrıca ttnet, superonline vs. protesto ediliyor konu günlerce en tepede kalıyor destek vermeyen azınlık dışında bütün üyelerin destek veriyor.
    Toplantılar ayarlıyorlar, vekillerle görüşüyorlar, etkinlikler düzenliyorlar ve buna Türkiye'deki diğer büyüklü küçüklü platformlar ama reklam için ama inandığı için destek oluyor insanlar birlik olup ilk defa bunu bu kadar sürdürebiliyorlar Türkiye gibi bir ortamda senin tabirinle ortadoğu kafasının egemen olduğu bu topraklarda her şeye rağmen bir şeyler başarmaya çalışıyorlar.

Ama sen çıkıp gerekli desteği vermiyorsun forum içinde bir çok üyede bunun nedeni olarak ttnetten ordan burdan aldığınız reklam paraları yüzünden sessiz kaldığınızı savunuyor sen ortamı sakinleştiriceğine elindeki gücü kullanıp olayı dahada kızıştırıyorsun.Anasayfada saçma sapan bir yazıya yer veriyorsun.Anasayfada o yazı yerine yapılanları destekleyen hiç olmazsa haberini yapan bir yazı paylaşsan zaten kimse sana bir şey demiycek.İnsanlar salak değil neyin ne olduğunu görebiliyorlar.

Bu olayda donanımhaber üstünden para kazandığı üyelerini satmıştır.Ufacık bir desteği bile çok görmüş üstüne üstlük üyelerini azarlamıştır haddi olmayarak.Tabiri caizse yediği kaba etmiştir.İstediğin kadar anasayfa haberi yap istediğin kadar üye banla bunu değiştiremezsin ve bu dh'nin üstüne yapışacaktır.Zamanı gelicek ttnet o akkyı kaldırmak zorunda kalıcak müşterisini sömüremiycek bu kadar reklama para harcayamıycak bakalım o zaman ne olucaksınız.
    Bu günleri şu konuyu şu yazılanlarıda bir çok insan unutmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 18 Eylül 2016; 13:51:06 >

• Hakkaten 3 4 sene önce en sevilen editör şu anda sektörün nefret edilen siteden uzaklaştıran editörü olmuş şu anda dh büyük bir site olabilir ama kullanıcılar gidince bunun bir önemi kalmayacak rakipler de büyüyor gün bu sitenin sahibi bence bu işe dur demenin vakti geldi artık geç kalınırsa iş işten geçebilir

• Türk Telekom'un 2015 net karı 907 milyon TL
    Sanki akk kalkarsa batacak.
  • Adam haklı sonuçta ttnetten gırla reklam geliyor,ekmek kapısı.

1)ayın ilk günlerinde akk olmuyor sonuçta genellikle,niye internette problem olmuyor.

2)tivibuyu mümkün olduğunca satmaya çalışıyorlar,akk yok ama. Demek ki sıkıntı olmuyor.

3)burada insanlar bir şey yapmaya çalışıyor, sen bastıracağına akk kalkmaz deyip baltalıyorsun.

4)siyasi konuda olduğu gibi burada da çifte standart var.forumda siyaset yasak deyip kocaman reklam da aldınız zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucra

Arkadaşlar dh giriş sayfasından AKK ile ilgili yazıya ulaştım vede okudum. Gerçekten yenilir yutulur gibi haber değil. Yazıyı tamamen okudum ve kusura bakmayın saman altından su yürüten bir yazıdır bu. Kısaca diyor ki AKK kalkmasın ama farklı fiyat politikaları çıksın hızlar yüzde 70 oranında insin. Bunda ne var dersiniz şimdi ksıaca arkadaşlar bu işin sonunu yazıyorum bu yazı aşağıda kalsın 1-2 seneye gelip gelip bakarsınız bu yazıya.

AKK ve düşürülen hızlar farklı olacak şekilde paketler çıkarılacak. Örnek en iğrenç en kötü internet 60tl ye patlayacak. gece 00.00 -08.00 arasında AKK olmayabilir ancak bu hizmet epey pahalı fiyattan satılacak. 100mbit internetin hızının 35mbite düşmesi için 200-300tl istenecek. Kısaca siz istediniz biz akk kaldırdık farklı hızlar getirdik olacak. Ama aslında attıkları kazığı 5 katına çıkaracaklar. Durum bundan ibaret.

Şu mesut çevik isimli moderatörün Akk ile ilgili yazısından sonra foruma el alışkanlığı ile girmek istemiyorum lütfen beni uzaklaştırın belli bir süre. Herkese bu forumda iyi günler dilerim bu akbabalar olduğu sürece herkesin akk kaldırılması ile ilgili çabası boşa gidecek. Dh halk düşmanı olmuş kapitalizmin doruklarında...

aynen katılıyorum, çok değişti ortam ve yukarda kendi örneğimi de verdim, forum ortamları tamamen menfaat çetelerince tutulmuş, basit bir reklam ver, reklam verilen firmayı orada eleştiremezsin. eleştiriyorsan orada bulunamazsın. sonra o firma reklamı çekse karşı firma reklam verse karşıt firma mükemmel olur, reklamını çeken tukaka. kullanıcı üye, haa o hiç önemli değil. istediğin gibi aşağıla hakaret et, üyeliği sil. bunların tamamı serbest. malesef ki birçok forum ve forum yöneticisi gerçekten kapitalist sistemin uşağı olmuş, bize ne sunuyorlarsa onu kabul etmemizi istiyorlar, kabul etmeyenin burada işi yok....

• AKK ile ilgili yazıyı okudum. Mesut fan değilim. Hatta şahsen biraz kibirli biri olduğunu düşünüyorum. Ama yazdığı yazıya bakarak konuşacak olursam, bu adam bu kadar yerin dibine gömülmeyi hakedecek birşey yazmamış. Burda Çevik'e kutuplaştırıcı konuşuyorsunuz diyenler ilk başta kutuplaştırmayı kendileri başlatmış; Mesut Çevik şucu, bucu olmuş diyerek. AKK'nın adil olmadığından bahsetmiş durmuş yazısında. Bu durumun "adil" olmaktan çok uzak olduğundan bahsetmiş. Arkadaşlar sonuçta bir İsveç değiliz ya da Danimarka. Bu gidişle de hiç bir zaman olamayacağız. Bulundukları konum itibari ile bizden daha refah seviyede olan ülkelerle kendimizi karşılaştırıp bizde neden yok demek adil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 18 Eylül 2016; 14:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

AKK ile ilgili yazıyı okudum. Mesut fan değilim. Hatta şahsen biraz kibirli biri olduğunu düşünüyorum. Ama yazdığı yazıya bakarak konuşacak olursam, bu adam bu kadar yerin dibine gömülmeyi hakedecek birşey yazmamış. Burda Çevik'e kutuplaştırıcı konuşuyorsunuz diyenler ilk başta kutuplaştırmayı kendileri başlatmış; Çevik'i şucu, bucu olmuş diyerek. AKK'nin adil olmadığından bahsetmiş durmuş yazısında. Bu durumun "adil" olmaktan çok uzak olduğundan bahsetmiş. Arkadaşlar sonuçta bir İsveç değiliz ya da Danimarka. Bu gidişle de hiç bir zaman olamayacağız. Bulundukları konum itibari ile bizden daha refah seviyede olan ülkelerle kendimizi karşılaştırıp bizde neden yok demek adil değil.

Avrupanın verdiği paraların 5 katını verip 10'da biri hizmet alıyoruz sen bunu hangi refah seviyesine bağlıyorsun? yoksa coğrafi konum itibariyle öyle bir hizmete layık mı değiliz? Kusura bakma arkadaşım ne yönden baksam hak veremedim.

• Mesut abi yazılarının hepsini açık açık okudum, her bir yazıda yancı olduğunu belirten cümleler vardı. Bunu bu kadar kişi anladıysa neden böyle bir konu açıldı? Aralarından en komiği Kota ile yazdığın yazıydı. Ne kadar bilimsel verilere dayanmaya çalışsan da burada, bu forumda biz o kotayı yok saymaya çalıştıkça sen katlanmak zorundayız diye cümle kuruyorsun... Bu forumun bir editörüsün sonuç olarak, bize destek vermek yerine "neden" ciddi ciddi yancı bir yazı yazdın?
  • Önceki Mesut abi İyiydi şimdi ne kadar egolu oldugunu yazılardan ve videolardan bizlere hissettiriyor bildigimiz çüğrüdüğ gitti dh

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.