Şimdi Ara

4 haftada +35 yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle merhaba bildiğiniz üzere sınava yaklaşık 4 hafta kaldı. ben şu an 100(+5,-5) net civarı yapıyorum. Mat 20 net yaklaşık, Türkçe 28 net, Sosyal 28 net, Fen 25 net yaklaşık. Matematikten pek bir şey bildiğimi sanmıyorum. Dil bilgisi 0. Felsefe 0 a yakın. Biyoloji pek iyi değil. Ben böyleyim işte 4 haftada +35,+40 yapılır mı ? 130 küsür netlede ilk kaç bin olur ?

• Arkadasim yanlış anlama ama bu sana bağlı,çalışacaksın....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspilicueta24 kullanıcısına yanıt
    dostum şunu bilmem gerekiyo çalışmayla yapılacak bi net mi ?
  • kaptansakirt kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen zaten gelip burada bunu sorman bile yanlış. Normalde açmam böyle konuları ama artık doldum ve cevap vermek istiyorum. Sen tek tek eksiklerini belirleyip çalışmana bak niye buraya soruyorsun böyle şeyleri. Ayrıca 100 net yapman da pek bir ölçüt değil bilgi seviyen hakkında, örneğin çoğu kişinin yapamadığı permütasyon-kombinasyonda iyisindir ama sayılarda kötüsündür 4 gün sayılar çalışırsın düzelir gibi. Son bir şey, senin için buradaki milletin düşüncesi bir ölçüt olmasın. Burada herkes der yapamazsın falan diye ama sen ekstrem bir çalışma yaparsın ve 130 yaparsın. Hee bana kalsa (netlerim 135-145 arası) 100'den 130'a çıkmak çok büyük bir olay ve arada epey fark var. Yani 60 netten 90 nete de 30 net fark var ama üst katmanlarda iyice zorlaşır arttırmak. Ben mesela sene başı 115-125 net yapıyordum ancak şimdi 135-145 arasındayım ama çok fazla YGS çalışmadım, genelde LYS odaklı çalıştım. Belki zorlasan ve eksiklerinin üstüne gitsen olur ama kesinlikle kolay bir çalışma olmaz bu hatta çoğu kişinin yapamayacağı bir çalışma olur. Sınava 25 gün var şu an, bu 25 gün boyunca her gün en az 10 saat verimli çalışırsan olabilir bence ama dediğim gibi zaten o çalışmayı yapmak zor bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8994B13F4 -- 17 Şubat 2015; 18:33:11 >

• Şimdi yapilmaz diyecem, basıcaksınız eksiyi. Ama yapılmaz kardeşim. Tamam hiçbir şey imkansız değildir falan ama ben 110 netlerden 130lara çıkabilmek için mezuna kalıp bir senemi verdim. Kalan şu 20 küsür günde 130lara çıkarsan tebrik ederim ne diyim benim mallığımmış bi senede ben anca çıktım derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılmaz
  • Belki. Yapılmaz diyemez kimse.
  • neden ?
  • Ben bu tür konuların sonunu çok iyi biliyorum. Bu tür konular açan kimseler "yapar" lafını duymak istiyorlar. "Yapamaz" denmesini istemiyorlar öyle diyen biri olursa da tartışma çıkıyor. Sonuç olarak konuyu açan kişi yaparım sonucuna varıyor.

Ama olay burda yapar mıyım-yapamaz mıyım değil nasıl yaparımdır. Buna cevap aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansakirt

neden ?

Çünkü sağlam çalışma disiplini olmayıp bir anlık gaza gelen kişiler açıyor genelde bu tarz konuları ve 1-2 gün kastıktan sonra dayanamayıp bırakıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.