Şimdi Ara

4 kişi adsl kullancaz yardımmmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biz aynı evi paylaşan 4 kişiyiz. bi adsl alıp 4 bilgisayarda da kullanmak istiyoruz. acaba 4 çıkışlı bi adsl modem alıp her bilgisayara ayrı hatmı çekmemeiz daha mantıklı yoksa bir bilgisayar üzerinden internete bağlanmamız mı?
    bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirimm..
    kolay gelsinn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekincif -- 10 Temmuz 2005, 14:34:15 >

• Router lı modem alın.
  • Us. Robotics al. 9105

100mye kadar kablo cek her pc'ye.. kafan rahat 24saat modemi kapatma.. birsey olmaz. internet 24saat acik kalir. kimse kimseye muhtac kalmaz. hic bir ayarada gerek yok. modemi kutusundan cikart, fise tak, gerekli kablolari bagla.

internette surf keyfine basla kolay gelsin.
  • bencede en mantıklı ve sorunsuz yol bu
    quote:

Orjinalden alıntı: maydos

Us. Robotics al. 9105

100mye kadar kablo cek her pc'ye.. kafan rahat 24saat modemi kapatma.. birsey olmaz. internet 24saat acik kalir. kimse kimseye muhtac kalmaz. hic bir ayarada gerek yok. modemi kutusundan cikart, fise tak, gerekli kablolari bagla.

internette surf keyfine basla kolay gelsin.
  • GEEKADSL PROMAX UE4 4 PORT ADSL MODEM ROUTER

ben bu modemden kullanıyorum.
    4 portlu şu an evde 2 bilgisayar da buna baglı. Ucuz ve internet paylaştırmak için bence ideal ADSL modem ;)
    tavsiye ederim.

ag kurarak 4 kişiye paylaştırmak için ihtiyacınız olanlar;
    -modem (tavsiyem 4 portlu bir modem)
    -4 adet yeteri uzunlukta ağ kablosu
    -bilgisayarlarda ethernet kartı

Saygılar
    Akın
  • Zoom alın bence sizler icin hem rahat olur hemde kullanımı basit ! Sorunda cıkarmaz !
  • beyler teşekkür ederim ilgilediğiniz için..
    benim endişem 4 portlu modemlerin sık hate vermesi. böle bişey duymuştum bi arkadaştan o yüzden soriim dedim. galiba öle bi sorunla karşılaşan yok..
    şimdi içim daha rahat.

sağolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

zoom da iyi

+1

esasen çok dogru fiyat farkıda pek kalmamış gibi, ben alırken fiyat farkı 75 ytl civarlarındaydı;
    ZOOM ADSL MODEM 5554 X5 USB+ETHERNET ADSL MODEM Fiyatı için tıklayınız
    GEEK PRO-MAX Q51 ADSL MODEM Fiyatı için tıklayınız
    bence ikisinden biri sizin tercihiniz olmalı ;)

Saygılar
    Akın

• 4 portlu adsl bir modem alıp hepsini modem cat kabloları ile bağlamanız daha performanslı olur
    neden çünkü bir bilgisayar üzerinden internet e çıkış verirsen o pc devamlı açık olmak zorunda vede bağlantı hıznız çok yavaş ayrıca problemli olur bu yüzden 4 portlu adsl bir modem senin işini görür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.