Şimdi Ara

4 Koşu Bandından Hangisi? (Birkaç gün içinde almak istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Voit Greenhill 1.5 Hp %15 otomatik Eğimli Koşu Bandı 1015 TL 40x120 cm

Voit Speed F3 2 HP %12 otom. Eğim 1 297 41 x 120 cm

Voit Evo-3 Otomatik Eğimli Koşu Bandı %12 Eğim 1.173 42x122 cm

Voit RunT3 Otomatik Eğimli Koşu Bandı %12 otomatik eğim 1.198,88 TL (Havale İnd. (%3) : 1.162,91 TL ) 40X120 CM MİNDER HEDİYELİ

• hic biri diyorum.
    Sonuc itibariyle dünyanın saglık şeylerinden bir tanesi..
    En cok kullandıgım alet olmasına ragmen önermiyorum
  • Kardeş sokakta koşacak yer mi yok ?
  • Artık yurt dışında çoğu gym de koşu bantları kaldırılıyor, bisiklet ve merdiven çıkma aletleri konuyor yerlerine, koşu bantları eklemlerimiz için zararlı. koşu yapılacaksa dışarıda yapılmalı ve uygun koşu ayakkabısı giyilmelidir. Bence boşuna para verme saglıgından da olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 28 Şubat 2013; 20:41:45 >
  • (!)...
    Ne zaman niyetlensem soğutuluyorum...
    Sokakta koşmak veya spor salonuna gitmek çok fazla vakit kaybettiriyor bana.
    Benim için yeri geliyor on dakika bile çok değerli oluyor.
    Dışarıda koşmak her mevsimde uygun olmuyor, solunum hassasiyetim var, faranjit sebebiyle olsa gerek çok kötü boğaz ağrıları çekiyorum (eğer serin-soğuk bir havada koşarsam)

Amacım, masa başı işin vermiş olduğu hantallığı her akşam evde yarım saat ya da bi saat spor yaparak, sakıncalarını aza indirgemek.
    Ama böyle yorumlar geldikçe soğuyorum koşu bandından ve diğer spor aletlerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: relax84

(!)...
    Ne zaman niyetlensem soğutuluyorum...
    Sokakta koşmak veya spor salonuna gitmek çok fazla vakit kaybettiriyor bana.
    Benim için yeri geliyor on dakika bile çok değerli oluyor.
    Dışarıda koşmak her mevsimde uygun olmuyor, solunum hassasiyetim var, faranjit sebebiyle olsa gerek çok kötü boğaz ağrıları çekiyorum (eğer serin-soğuk bir havada koşarsam)

Amacım, masa başı işin vermiş olduğu hantallığı her akşam evde yarım saat ya da bi saat spor yaparak, sakıncalarını aza indirgemek.
    Ama böyle yorumlar geldikçe soğuyorum koşu bandından ve diğer spor aletlerinden...

O zaman bisiklet , eliptik bisiklet gibi bir alet alın koşu bandı yerine.Eliptik bisiklet bence en iyisi ama arkadaşlar da yorum yapar.
  • merhaba;

hangisi iyidir diyecek kadr belirttiğiniz markalara bakacak vaktim yok. Ayrıca bunu söyleyebilmek için boy kilo yaş gibi değerlernizi bilmek lazım ki galiba 84lüsünüz.

ama koşu bandı alırken dikkat edilecek belli başlı hususlar söyleyeyim. siz bu modelleri ona göre seçin.

1- beygir gücü 2hp ve üstü olmalıdır.
    2- son sürat
    3- band kısmının ve el tutamaklarının geniş uzun ve ferah olması. (genellikle ev tipi olanlar yer açısından dar ve kısa oluyor. ilk başta farketmeseniz ya da hoşunuza bile gitse bir süre sonra koşmaya yürümeye değil aletin üzerinden düşmemeye konsantre oluyorsunuz) el tutamaklarında hız eğim kontrol düğmelerinin olması. Özellikle koşarken konsol yeriine el tutamaklarındaki düğmeleri kullandığınızı fark edeceksiniz.
    4- nabız ölçümünün olması (piyasadan alınan üçüncü parti evrensel nabız bantlarıyla haberleşebilmesi)
    5- konsol kısmının çok cafcaflı ve fazla dokunmatik olmaması onun yerine basit ve düğmeli bir konsol olması. Ergonomik olması (sağında solunda havlunuzu telefonunuzu kumandanızı suyunuzu vs. koyabileceğiniz uygun ceplerin olması. dokunmatik olanlar göze hoş gözükse de yanlışlıkla basılması durumunda sakatlığa yol acabilecek sıkıntılara yol açabilirler. 2-4-6-8-10 hız ayarında yanlışlıkla havlunuz ya da kumanda düşüp bir and 12 ile depara başlarsınız.

kabaca dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. bunları sağlayan koşu bantları arasından en uygun fiyatlısını seçebilirsiniz. Arkadaşların dedikleri doğru. Ama sizin dedikleriniz de doğru. Şunu unutmayın koşu bandı her ne kadar türkçe adı koşu bandı olarak kullanılsa da ingilizce karşılığı yürüyüş bandıdır. bu yüzden özellikle evde stratejik bir yere koyarsanız ve gerekli sabrı gösterirseniz size çok olumlu sonuçlar yaratacaktır. Ancak vücut kitle endeksiniz 25 ve üstü ise bu değerlere ulaşana kadar uzun yürüyüş parkurları yapmanızı tavsiye ederim. Aksi halde dizleriniz sizi üzecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok önemli ve çok faydalı bilgilerdi.
    teşekkür ederim alaka için, burdaki yorumlardan sonra fikrim değişti koşu bandı konusunda.
    Yine bisikletle gezintiye devam, uzun yol, dağ bayır falan filan...
  • Aşagıdaki siteyi inceleyin isterseniz..Donanimhaber üyelerine özel indirimleri olabiliyor.telefonla arayıp istediğiniz ürünü söylerseniz size özel seçeneklerle evinize kadar teslim edip evinizde ödeme yapabiliyorunuz..
    http://www.sporfirsati.com/K8,kosu-bantlari.htm
    telefon:0216 3488445

kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.