Şimdi Ara

4 Mevsim Lastik Önerileriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
34.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Piyasada pek fazla 4 mevsim lastiği satan firma yok zaten.2-3 tane alternatifiniz var.Goodyear performans olarak güzel,sizi yolda bırakmaz.Ama nazik lastik özellikle dar tabanda,çabuk balon yapıyor.Bildiğiniz temiz asfaltta kullanırsanız alın derim ama çukuru,tozu toprağı bol olan yolda kullanacaksanız riskini kabul ederek alın.

Ayrıca 4 mevsim lastiğe ihtiyacınız var mı diye kendinize almadan sorun.Çünkü 4 mevsim lastik esasında çok değişik hava yapısına sahip yerlerde araç kullananlar için gerekli.Örnek vermek gerekiyorsa Mersindede işiniz var Kayseride de Sivastada sürekli lastik değiştirmek istemiyorsunuz.Yani gerçekten kısa zaman dilimlerinde(lastikeri değiştiremeyecek kadar) 4 mevsim yaşıyor musunuz? Bunu niye dedim,4 mevsim lastikleri herşeyi biraz yapan ama hiçbirini mükemmel yapmıyan lastiker.Bir de çabuk yıpranıyor ve pahalılar tabi.
  • şu an istanbulda bazzen araba ankaraya gidiyor
    yazında genelde bodrum izmir ankara istanbul antalyaya gidip geliyor
    4 mevsim lastiği geçtim kış lastiğimi almalıyım yoksa yaz lastiğimi almalıyım

kış lastiğini istanbulda en fazla görüceği bir kar yağışı olur daha görmedim yerde kar durmuyor ama istanbul malum kış aylarında
    yağmurlu ve hafif buzlu oluyor .

ankara ise yağmurlu karlı oluyor.

bodrum ise kışın yağmurlu yazın ise bildiğin kuraklık oluyor

şimdi hangi lastiği almalıyız
  • Daha yeni 14 saatlik bir yoldan geldim..kar(rampa ciktim), buz(90km/s altina dusmedim) yagmur ve kuru zemin..4 mevsim yasadim..
    ne zincir taktim ne de olumsuz bir surus yasadim..iyiki taktirmisim kış lastiğini..insanlar hala kış lastigi konusunda kararsizlar anlayamiyorum..belki kış boyunca 1 kere lazim olacak ama söz konusu can guvenliginiz..
    degmez mi?
  • Kışın kış,yazın yaz lastiği o zaman.4 mevsim pek size uygun değil gibi duruyor.
  • 2007 model volkswagen polo sahibiyim. Ankarada yasiyorum ve bilenler nasi bi havaya sahibiyiz biliyorlardir. İstanbul, bolu, eskisehir ve izmir siklikla gidip geldigim yerler. Lastiklerim artik olduler ve degistirmek istiyorum. Goodyear vector 4 seasons dusunuyorum. Sizce uygun mudur ve alternatif olarak sunabileceginiz secenekleriniz mevcut mu ? Tesekkurler.
  • vectör 4 sezonlar kuru zeminde performansı iyi değilmiş kendi sitelerinde
    testin yalncısıyım

ulra girip 8 kar lastiği aldım memnunum ankarada araba şuan istanbuldan geldim
    ankarada geldiğim gün yoğun kar yağışı gördüm dikmen-keçiören gibi dik rampaları çıktım memnunum
    haa şöyle bişey aşırı buzlu yokuşta ister istemez kayıyor ama belli bir ritimle hiç durmadan çıkarsanız çıkamıcanız yokuş yok (:
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.