Şimdi Ara

4 Ocak Direksiyon Sinavi (gectim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ocak saat 7.30 da sinavim var tecrubeli arkadaslar kisaca yapilmamasi gerekenleri anlatabilirmi?

Tesekkurler :)

Edit: sinavdan gectim
    Parki sorunsuz yapmistim. Hocalar parki yaparken tam sol yap tam sag yap tarzi yonlendirmeleri cokca oldu. Biraz cok karistirlar ama gecirmisler yinede.
    3 kere stop etti araba ama tek problem oydu bende.

Girecek arkadaslara basarilar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 4 Ocak 2015; 17:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde yarın sabah yardımlarınızı bekliyoruz ne yaparsam kalırım
  • Bizim burada saglam kar yagdi. Kar da zor olmaz insallah

• Benimde 4 Ocak 11.30 da var bakalım ne olacak :D
  • bizim kurs 4 ocakta sınav olmaz olmucak o gün açık lise var ülke genelinde sınav yok diyor ....
  • İlden ile degisiyodur muhtemelen

• 18 Ekim direksiyon sınavından ikinci seferde geçtim.Yeni sistem olmasından dolayı zorlaştırdılar.

İlk girdiğim direksiyon sınavında çok iyi olmama rağmen bırakmışlardı hakkımı yediler, helal etmiyorum. Bu sınava girenleri zengin felan sanıyorlar herhalde. Tek hata da bırakıyorlar, yılların şöförünü soksanız sınava kesin kalır o derece yani siz dikkatli olun.

Size tavsiyem heyecan yapmayın, direksiyon derslerinde nasıl rahatsanız sınavda da öyle olun. Heyecanlı olduğunuz fark edilirse direk kalıyorsunuz. Stop ederseniz kalıyorsunuz, hiç acımıyorlar.

Direksiyon sınavında 4 hakkınız var. Her sınavdan kalığınızda 100 TL para veriyorsunuz harç adı altında.

Sınav da hata yapmadığınızı düşünüyorsanız kursa söyleyin hakkınızı yedirmeyin. Elinizden geleni yapın. Gerekli mahkemelere başvurun.

Aşağıdaki linkteki forma göre sınava gireceksiniz, hiç hata yapmamanız lazım inceleyin derim formu.

http://www.bahcelisurucukursu.com/FileUpload/op56410/File/drk.deg.formu.pdf

BAŞARILAR . . .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

18 Ekim direksiyon sınavından ikinci seferde geçtim.Yeni sistem olmasından dolayı zorlaştırdılar.

İlk girdiğim direksiyon sınavında çok iyi olmama rağmen bırakmışlardı hakkımı yediler, helal etmiyorum. Bu sınava girenleri zengin felan sanıyorlar herhalde. Tek hata da bırakıyorlar, yılların şöförünü soksanız sınava kesin kalır o derece yani siz dikkatli olun.

Size tavsiyem heyecan yapmayın, direksiyon derslerinde nasıl rahatsanız sınavda da öyle olun. Heyecanlı olduğunuz fark edilirse direk kalıyorsunuz. Stop ederseniz kalıyorsunuz, hiç acımıyorlar.

Direksiyon sınavında 4 hakkınız var. Her sınavdan kalığınızda 100 TL para veriyorsunuz harç adı altında.

Sınav da hata yapmadığınızı düşünüyorsanız kursa söyleyin hakkınızı yedirmeyin. Elinizden geleni yapın. Gerekli mahkemelere başvurun.

Aşağıdaki linkteki forma göre sınava gireceksiniz, hiç hata yapmamanız lazım inceleyin derim formu.

http://www.bahcelisurucukursu.com/FileUpload/op56410/File/drk.deg.formu.pdf

BAŞARILAR . . .

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler hocam.

• Karlı havada yokus yukari kalkis yaparken gazi fazla vermemeye calisin araba patinaj ceker dikkatli olun . Onun disinda kurallar uyun sinyal ,hiz siniri felan arabayi fazla bagirtmayin devrinde kullanin 3000 deviri gecmesin emniyet kemeri takin tamam gecersiniz kolay gelsin

• Sınavlar saat 7 de mi başlıyor ilk olarak, bende 8.10'da sınavım yarın ben ilk başlıcam diye düşünmüştüm ama 7 de açılış yaspıyorlar sanırım
  • Sabah girdim sınava. Çok iyi niyetli insanlar denk geldi ve bende hiç hata yapmadan sorunsuz bir şekilde bitirdim. Sonucu söylemediler ama geçtiğimden eminim çünkü her şeyi düzgün yaptım. Sonunda 3. girişimde aldım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Sabah girdim sınava. Çok iyi niyetli insanlar denk geldi ve bende hiç hata yapmadan sorunsuz bir şekilde bitirdim. Sonucu söylemediler ama geçtiğimden eminim çünkü her şeyi düzgün yaptım. Sonunda 3. girişimde aldım galiba

Aynen hocam 30 dakika dediler bana sinav 15 dakikaanca surdum 5 dakika gec basladik zaten sohbetten 10 dakika da tuvalet molasi verdiler. Cek okulun icinde kenara boylece dikkat cekmeyiz dedi sanirim ben de gectim yani(cok buyuk bir hata yapmadiysam), bi kac saate belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

quote:

Sabah girdim sınava. Çok iyi niyetli insanlar denk geldi ve bende hiç hata yapmadan sorunsuz bir şekilde bitirdim. Sonucu söylemediler ama geçtiğimden eminim çünkü her şeyi düzgün yaptım. Sonunda 3. girişimde aldım galiba

Aynen hocam 30 dakika dediler bana sinav 15 dakikaanca surdum 5 dakika gec basladik zaten sohbetten 10 dakika da tuvalet molasi verdiler. Cek okulun icinde kenara boylece dikkat cekmeyiz dedi sanirim ben de gectim yani(cok buyuk bir hata yapmadiysam), bi kac saate belli olur

Benimde 10 dakikada bitti süre dolsun diye 2 tur attık parkurda Radyoyu falan açtılar, bakkal molası verdiler bende de

• quote:

quote:

quote:

Benimde 10 dakikada bitti süre dolsun diye 2 tur attık parkurda Radyoyu falan açtılar, bakkal molası verdiler bende de

Hocam simdi haber geldi, gecmisim Sizde durumlar nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam simdi haber geldi, gecmisim Sizde durumlar nedir?

Henüz haber gelmedi bana bende sabah arayayım bari. Muhtemelen geçmişimdir ama hiç hata yapmadım çünkü Bu arada tebrikler, hayırlı olsun

• Yokustan kaldirma yaptirmadilar. 3 kere stop etti araba ama ikisinde yanimdaki adam gereksiz frene bastigi icin. Bakalim yarina belli olurmus

• bugün sınava girdim hatasız kullandım geçmişimdir heralde.Şimdi beyler milleti böyle dolduruyorsunuz olmuyor komisyon felan rahat yani sıkıntı yapmayın.
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Herkese öyle rahat komisyon denk gelmiyor. Bazıları fazla para kazanmak için bilerek bırakıyor.

• Hocami aradim sana basarili yazdilar dedi.

• Şimdi ehliyet alanlar için süreç nedir nereye ne kadar vericez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.