Şimdi Ara

4 Senelik F30 aracim tekrardan yag bosaltti ve bu sefer alev aldi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buyuk bir sorunum var aracimla ilgili, onceden bu konuyu deneyimlemis, bu konu hakkinda fikri olan birisi bana yardimci olabilirse cok sevinirim.

Aracim 4. senesinde, tum servislerini, bakimlarini, arizalarini Borusan Oto yetkili saticilarinda gerceklestirdi su zamana kadar. Hic bir chip islemi uygulanmamistir ayriyetten, tamamiylen aldigim stock haldedir.

Bundan once iki kere ayni problemlerden dolayi servise gitmistir, bunlarida anlatayim.

Ilkinde cok fazla sekilde yag akitiyor diye, ve ayni zamanda arabadan cok garip sesler geldigi icin birde cok ilginctir ki bir kac ariza isigi yandigi icin arabayi hemen Istanbul Oto ya goturdum. Kayislar ve yag ile ilgili bolun degisti, ucretini odedim, bir daha bir sikinti olmaz denildi.

Yaklasik, 7-8 bin kilometre sonra uzun yol yapilmamasina ragmen bu sefer yolda seyir halindeyken neyseki sag seritte gidiyordum, bir anda aracimin on tarafindan dumanlar cikmaya basladi. Acil servisi aradim, cekici geldi, bazi kayislarin koptugunu, ve bilyalar falan hersey tekrardan degisti. Bir daha olmaz denildi, tamam dedim, odedim ucretimi aracimi aldim.

Yaklasik 1000-2000 km sonrasi, yani bugun sokakta, Bahcelievlerde isiklarda beklerken bir anda tekrardan dumanlar cikmaya basladi, saga ceksem mi dedim, ama 10 saniye gecmeden aractan indim, birde baktim ki motorun sag arka kisminda yagin oldugu yer alev almis, yaniyordu. Hemen sondurdum, cekici geldi aldi arabayi goturdu.

Simdi, ben eger temde veya e5 te olsaydin ve ruzgardan bu dumani gormesem tum araba alev alicakti hatta canimdan bile olabilirdim, ayni hata 3. yu tekrarliyor hatta.

Neler yapabilirim, aracim servise cekildi maglum bayram, beklemedeyim, neler isteyebilirim? Okulum Tuzlada, halkalidan gidip geliyorum, 4. kere olmayacagi ne maglum, ya da daha buyuk bir tehlike ile karsi karsiya kalmayacagim?

Cok tesekkurler tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç düşünmeden dava açın derim.

Evraklarınızı güzelce toplayın, iyi bir avukat tutun ve basına da konuyu paylaşarak dava açın.

İlgilenen bir haber kanalı çıkarsa, ki doğuş grubu ilgilenebilir, Bmw ve Borusan'ın üstüne gidebilirsiniz.

Konuyu teknik olarak değil idari olarak takip edin bence artık.

Yıl olmuş 2018, hala alev alan binek otomobil varsa bu üreticinin hatası değil gerizekalılığıdır.

Siz bu olayı yaşadığınızda Borusan üretici adına size bin defa özür dilemeli ve zararınızı kurusuna kadar karşılayıp size her türlü desteği sunmalıydı.
  • Parcalari bmw almanyaya gonderdiler, ikame araci 4 gunde geri aldilar. Cok ilginc olaylar oluyor, ilerleyen vakitlerde detaylandiracagim olayi dahada

• Gelişmeleri bekliyoruz.
  • Geçmiş olsun. Hukuki destek alın mutlaka. Volvo. S99 konusu var oradan fikir alın

• Kesinlikle dava açın peşini bırakmayın sakın

• Bu arada siz ilk arıza sonrası ödeme yapmışsınız, sonra tekrar aynı arızayı vermiş, ama siz tekrar ödeme yapmışsınız?!?!?! Bu da mantıklı değil, yetkili servise gitmenin anlamı ne o zaman? Takılan parçalar 2 yıl garantilidir, neden tekrardan ödeme yaptınız ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.