Şimdi Ara

4 senelik lisans üniversite okuyorum ikinci üniversite için aöf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğu 4 seneligin yanına 2 senelik aof okuyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, var hocam.

• Var hatta bitirdim iki seneliği aldım diplomayı hiçbir işe yaramıyor niye okudum ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Var hatta bitirdim iki seneliği aldım diplomayı hiçbir işe yaramıyor niye okudum ben de bilmiyorum.

ne okuyorsun, ne bitirdin?
    amacın ne? hangi işe girmeyi planlıyorsun?

eğer devlet kadrolarında bir işe girersen ve aldığın diploma ile maaşa etkisi olur.
    önlisans diplomanı kullanarak girersen işe, lisansı bitirdiğinde derece/kademe etkisi olur bu da maaşına yansır.
  • bende okuyorm daha dogrusu felsefe normalde 4 yil ama ben 2de birakicam ins bu sene.
    oyle kariyer amaci ile falan okuyacaksan bosa para harcama. lisans diploman varken onlisans anca ehliyet alirken onu verirsin o ise yarar.

yok ben bisiler ogrencem dersem oku orasi ayri.
    kariyerine etkisi yuzde 3 olur en fazla

ekleme: lisans diploman varsa onlisans diplomasi ile kpss giremezsin o eskidendi.
    eskiden 2sinede giriliyordu simdi secmen gerekir. ya 2yillik ya 4 yillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 17 Nisan 2016; 9:04:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~PainKiller

quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

Var hatta bitirdim iki seneliği aldım diplomayı hiçbir işe yaramıyor niye okudum ben de bilmiyorum.

ne okuyorsun, ne bitirdin?
    amacın ne? hangi işe girmeyi planlıyorsun?

eğer devlet kadrolarında bir işe girersen ve aldığın diploma ile maaşa etkisi olur.
    önlisans diplomanı kullanarak girersen işe, lisansı bitirdiğinde derece/kademe etkisi olur bu da maaşına yansır.

Sosyoloji okuyorum, adalet bitirdim. Hukuka geçmek için okudum geçemedim kamuya geçtim 3'ten devam ediyorum işte.
  • Ráise kullanıcısına yanıt
    4 yıllıktan mezun olundugun icin 2 yıllık olan bir işe yaramıyor önlisanstan kpssye girilemiyor degil mi?
    Mutlaka 4 yıllıga tamamlamak mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zillidüdük -- 19 Nisan 2016; 11:27:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zillidüdük

4 yıllıktan mezun olundugun icin 2 yıllık olan bir işe yaramıyor önlisanstan kpssye girilemiyor degil mi?
    Mutlaka 4 yıllıga tamamlamak mı gerekiyor?

Şuan 4 yıllık mezun olmadığım için eylülde önlisans kpss'ye girmeyi düşünüyorum ama 4 yıllık bitince öyle bi şansım olmaz heralde.
  • Ráise kullanıcısına yanıt
    Anladım peki kamuya dgs ile mi geçtin sınavsız mı?

• Ben geçen yaz sınavsız geçtim ama bu sene uygulama değişmiş artık sınavla geçilecek. Çok yüksek bir puan olacağını sanmıyorum bence rahat geçersiniz eğer öyle bi hedefiniz varsa. Zaten dgs de çok zor olmuyor geçen yaz 57 Türkçe yaptım biraz da mat yapabilsem şimdi hukuktaydım ama kısmet işte olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.