Şimdi Ara

4 senelik zyxel 3312 modemden yeni modeme geçmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 sene önce Adsl ye üye olduğumda bana verdikleri modem şu
    zyxel vmg3312. sanırım ttnet e üye olan herkese bundan verdiler senelerdir. ama emin değilim.

ttnet in sitesine baktığımda şu iki modemi verdiklerini görüyorum 240 tl fiyata.

bunlardan birisini almamın bana ne avantajı olur? daha hızlı , kopma olmadan bağlanmayı sağlar mı?

50 bit hızım var ama 30 alıyorıum. bu model ile 50 bit alınır mı?
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Modem ve Wifi Ürünleri > Kampanyalar > Cihazlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/kampanyalar/sayfalar/modem-ve-wifi-urunleri.aspx

teşekkürler

• Hattınızın hız kapasitesini anlamamız için hat değerlerinizi eklemeniz gerekiyor.
    https://forum.donanimhaber.com/konu-acmadan-once-okuyun-surekli-guncel--67663544-14
  • O cihaz yerine Zyxel 3625 T20A modelini değerlendirmelisin. Portları gigabit. Dual band destekli kaliteli bir ürün kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum sanada tavsiye ederim.

• bu modeme ne dersiniz? hem fiber hem Adsl vdsl çalışıyor.
    yoksa sizin dediğiniz bundan daha mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: loucorei

O cihaz yerine Zyxel 3625 T20A modelini değerlendirmelisin. Portları gigabit. Dual band destekli kaliteli bir ürün kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum sanada tavsiye ederim.
    sizin dediğinizi de inceledim.sanki benim verdiğim üstteki linktekine göre daha yeni model gibi.sadece fiber özelliği yazılmamış hiç. keşke oda lsaydı tam olurdu

bir de alttaki 3925 modeli var. bu heralde en üst model
    ZyXEL
    VMG3925-B10B Üstün Performans için VDSL2 Vectoring ve Dual-Band Kablosuz | ZyXEL
    https://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/vmg3925_b10b.shtml?t=p#productDetailTab3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 13 Nisan 2020; 11:32:59 >

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    3625 T20 A modeli fiber desteğine sahip kutuda belirtilmemiş sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zyxele oldum olası kıcığım baya bir şiket var zyxelle ilgili diğer modemlerde şikayet olmuyor mu dersen oluyor ama diğer markalarda 10 modemden 2 ise zyxelde 10 modemden 8in de şikayet var bence zak dur zyxelden. bu arada zyxel 3313 2.4ghz desteklediğinden max 35-37 mbps anca alırsın hattın 50mbps desteklese bile, ethernet kablolu olarak ancak 50mbps alabilirsin yeni modem alacaksan 5ghz destekli 5dbi antenli olsun evinin her yerinde kullan 5ghz mesafesi kısa olsada özellikle aynı oda içinde yüksek hızlara ve stabil hızlara ulaşabilirsin 5ghz 5dbi tp-link vr300 var en uygun asus falanda bakabilir

en uygun modemler burda bak 5ghz desstekli bakabilirsin burdan
    https://www.epey.com/modem-ve-ag/e/YToyOntpOjQxNTA7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzcxODUiO31pOjQyMjM7YToxOntpOjA7czo2OiIzNzc1MjMiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • =========================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 32 minutes
    ============================================================================
    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 4.152 Mbps 51.282 Mbps
    Actual Net Data Rate: 4.069 Mbps 51.198 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 27.8 dB 16.6 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 6.8 dBm 14.1 dBm
    Receive Power: -5.9 dBm 3.6 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 12.7 dB 10.8 dB
    Attainable Net Data Rate: 15.872 Mbps 71.136 Mbps
    VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
    Line Attenuation(dB): 2.6 17.0 26.4 N/A 9.0 21.3 24.8
    Signal Attenuation(dB): 2.3 17.0 26.8 N/A 9.0 21.3 24.8
    SNR Margin(dB): 45.0 27.9 27.7 N/A 16.6 16.5 16.6
    Transmit Power(dBm):- 5.0 5.0 1.1 N/A 12.5 7.5 6.8

hat değerlerim şu şekilde.

alabileceğim maksimum hız nedir acaba?

• Yüksek pakete geçerseniz 65mbit civarına kadar hız alabilirsiniz. Şuanda zaten 50mbit tanımlanmış. Kablosuz kullanıyorsanız 5ghz destekli bir modem alırsanız paket hızınızı kullanabilirsiniz. Kablolu olarak 30da kalıyorsa bir yorum yapmak zor. Yukarıda önerilen modem fazlasıyla yeticektir.
  • Altyapı değerlerinize göre 60-65 arası hız alırsınız.düzgün bir şekilde kablosuz bağlantı hızı almak istiyorsanız dual band modem seçmelisiniz.şuan piyasa da satılan vdsl modemlerin hepsi 100 mbit hıza kadar destekliyor.attığınız modemler arasında fiyat çıkabilirsen en iyi ürün zyxel 3925 fiyatına göre kablosuz bağlantı gücü ve alanı iyi.musteri memnuniyeti konusunda kanser olmak istemiyorsan tplink modemlerden uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Zyxel vmg3625-t20a modemini Ocak ayından beri kullaniyorum evde bağlı cihazlar 1 nas cihazı - 4 telefon - 2 PC - 1 TV bağlı ve 3.5 aydir modem kapanmadı problem yaşatmadı şuana kadar. 4 Ethernet portuda gigabit, dual band ve bu cihazda diğer cihazlardan farklı olarak da parazit engelleme özelliği sayesinde başka cihazlardan kaynaklı etkenlerden bu özelliğin olmadığı cihazlara göre daha az etkileniyor ve hızınızı diğer modemlere göre daha yüksek kullanıyorsunuz.

Ben 3625 i tavsiye ederim pişman olmazsınız 👍

YouTube da bir arkadaş hız testi ve diğer özelliklerinden bahsetmiş linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipsit54 -- 14 Nisan 2020; 1:30:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

=========================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 32 minutes
    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 4.152 Mbps 51.282 Mbps
    Actual Net Data Rate: 4.069 Mbps 51.198 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 27.8 dB 16.6 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 6.8 dBm 14.1 dBm
    Receive Power: -5.9 dBm 3.6 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 12.7 dB 10.8 dB
    Attainable Net Data Rate: 15.872 Mbps 71.136 Mbps
    VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3
    Line Attenuation(dB): 2.6 17.0 26.4 N/A 9.0 21.3 24.8
    Signal Attenuation(dB): 2.3 17.0 26.8 N/A 9.0 21.3 24.8
    SNR Margin(dB): 45.0 27.9 27.7 N/A 16.6 16.5 16.6
    Transmit Power(dBm):- 5.0 5.0 1.1 N/A 12.5 7.5 6.8

hat değerlerim şu şekilde.

alabileceğim maksimum hız nedir acaba?
    değerlerde sıkıntılı.
    upload 15mbps çok düşük.70mbps downloada göre.
    kablolarını kontrol et.

• Zyxel Vmg3625-t20a modemim var surekli fps oyunları oynuyorum aynı zamanda kucuk kardesim var oda oyun oynuyor annemler video falan izliyor ona ragmen oldukca iyi performansı. Wifi hizi cok iyi portlari gigabit surekli acık en ufak ısınma yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Kendim3625i kullaniyorum evde iptv 1 pc 3 telefon var oldukca saglam performansi var santrale oldukca uzak bir noktada olmama ragmen hiz kaybini yasamiyorum daha once ki tp link modemimde bunun sikintisini cok yasadim gozunu kirpmadan al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.