Şimdi Ara

4. sınıf Maliye(iktisat) Öğrencileri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene hangi dersleri gördünüz? Ayrıca en kazık ve en kolay ders hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

Bu sene hangi dersleri gördünüz? Ayrıca en kazık ve en kolay ders hangisi?

4177 - MALİYE POLİTİKASI
    4180 - TÜRKİYE EKONOMİSİ
    4186 - VERGİ HUKUKU
    4187 - ULUSLARARASI MALİ İLİŞKİLER
    4188 - YEREL YÖNETİMLER
    4232 - TÜRK DİLİ
    4456 - FİNANSAL EKONOMİ

4. Sınıftaki aldığımız dersler bunlar

En zoru tartışmasız Türkiye Ekonomisi dersidir. Bu dersi sadece okulun verdiği kitaptan çalışarak verebilirsin, çıkmış soruların faydası olmaz.
    Ondan sonrada Maliye Politikası ve Uluslararası Mali İlişkiler geliyor ancak bu dersleri normal çalışmayla verebilirsin ama Türkiye Ekonomisinde bir hayli sıkıntı çekeceksindir

En kolay dersler ise Türk Dili ile Vergi Hukuku dur bunlar hep benzer sorular çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLGR -- 10 Temmuz 2012; 14:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLGR

quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

Bu sene hangi dersleri gördünüz? Ayrıca en kazık ve en kolay ders hangisi?

4177 - MALİYE POLİTİKASI
    4180 - TÜRKİYE EKONOMİSİ
    4186 - VERGİ HUKUKU
    4187 - ULUSLARARASI MALİ İLİŞKİLER
    4188 - YEREL YÖNETİMLER
    4232 - TÜRK DİLİ
    4456 - FİNANSAL EKONOMİ

4. Sınıftaki aldığımız dersler bunlar

En zoru tartışmasız Türkiye Ekonomisi dersidir. Bu dersi sadece okulun verdiği kitaptan çalışarak verebilirsin, çıkmış soruların faydası olmaz.
    Ondan sonrada Maliye Politikası ve Uluslararası Mali İlişkiler geliyor ancak bu dersleri normal çalışmayla verebilirsin ama Türkiye Ekonomisinde bir hayli sıkıntı çekeceksindir

En kolay dersler ise Türk Dili ile Vergi Hukuku dur bunlar hep benzer sorular çıkıyor.

O zaman şimdiden çalışmak lazım... Şu ana kadar hiç dersten kalma durumum olmadı.. Son sene süpriz yaşamak istemem... Yanıtın için tşk ederim arkadaşım...

• 1. sınıfı ilk senemde verdim 2. 3. sınıfları 2. senemde verdim 4. sınıfta geçen sene kaldım bu sene ise okulun bitmesi için vermem gereken tek ders 4180 - TÜRKİYE EKONOMİSİ... Gerçekten geçmiş yılların sorularını ezberleyerek girdiğim sınavda 23 aldım. Ana kitabı hatimetmem lazım ki bütünlemede 61 alarak bu dersi vereyim. Bakalım ne olacak ne bitecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.