Açıkcası bana göre 46es7000 diğerlerine göre daha iyi bir tv. Philipsinde görüntü kalitesi çok iyi ama bir o kadarda yavaş çalışıyor. Smart menüsü işkence.
quote:
Orijinalden alıntı: nusabem
Açıkcası bana göre 46es7000 diğerlerine göre daha iyi bir tv. Philipsinde görüntü kalitesi çok iyi ama bir o kadarda yavaş çalışıyor. Smart menüsü işkence.
güncellemelerden sonra fark var diyorlar philipste menüde kullananlar denyenler varmı acaba
Güncelleme yaptıktan sonrada herhangi bir değişiklik yaşamadım. Tercihim benim 46es7000 olur.
bende samsung ve lg arasında kaldım biraz araştırdım samsung 1 adım önde gözüküyo samsung alıcam ben
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan23
bende samsung ve lg arasında kaldım biraz araştırdım samsung 1 adım önde gözüküyo samsung alıcam ben
peki hangi özelliklere göre değerlendirdin karar verdin
sende benm gibi pek bilgili değilsin sanırım :) samsung elle kontrol sesle kontrol diye bişey çıkardı sonra sonra Evolution Kit dye bi özellik koydu bazı modellere
es7000'in bir üstü ve bunu kullananların %90ı çok memnun bir alt modelide yani es7000 de bildiğim kadarıyla çok iyi,es8000 al derim onun elle kontrolü es7000e göre daha iyiymiş mağazada çalışan birisinin yorumunu okumuştum
cevaplarınız için teşekkürler bu biraz soru cevap konusuna döndü ama çok sağolun
bende şimdi onları izliyodum sağol
mağazada bugün denedim elle kontrol olayını ama biraz saçma geldi bana tam anlamıyla çalışmıyo gibi elemana sordum neden böyle ayarı falanmı var diye hayır dedi ortam gürültülü ışıklar falan etkiliyo dedi ne kadar doğru bilinmez tabi
Es8000 serisini elle ve sesle kontrol için alacaksanız zaten almayın arkadaşlar.
Mağazada arkadaşın dediği doğru yanından birisi bile geçse algılama yapmıyor ya da bir çok sesin olduğun olduğu ortamda etkisini yitirebiliyor.
samsungda 46es7000 de DLNA özelliği yok diyo teknosa da yanlışmı yazılmış ki acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme