Şimdi Ara

4 USB portu da calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Portlara hepsinede 3 farkli usb den calisan aygıt takıyorum ve calismiyorlar. Windowsta hic aygıt buldum aygıt takıldı gibi uyarılar olmuyor. Aynı sekilde donanım aratıncada bir ses seda yok. Hic tepki yok .

Winxp SP2 kurulu.. Onceden calisan portlar simdi calismiyor.
    Format atıldı.. Suruculer zaten taniniyor. Cakisma yok. BIOS tan enable durumlari ayarlandı. BIOS update edildi. Pil sokuldu takıldı. Tek tek butun parcları soktum yeniden taktım kısa devre varmı diye vs...

Daha fazla aklima bir cozum gelmiyor. Sizlerden yardım istiyorum.

Sevgiler
    Erhan

• bak dostum pili söküp taktıktan sonra biostan usb leri enable yapmadıysan boşuna uğraşırsın açılmaz.büyük ihtimal disable olmuştur.
  • tskler cevap icin .. BIOS olaylari tamamdir.
    ONlarin hepsini kontrol ettim bircok defa.
    Ben + olabilicek cozumler bekliyorum.. USB portlara gelen voltajlardan bahsediliyor.. BU yetersiz kalabilirmis. ama degisik degisik usb den calisan aygıtlar deniyorum 4 port uzerinde. ama cozum hala yok.
  • dostum eğer senin sorunun formattan sonra başladıysa bunun başka bir izahı olamaz zaten.dersenki durup dururken böle bi sorun başladı formatı onun üzerine attık o zaman iş değişir.
    en başa dönelim daha önce çalışıyor dediğin usb ler ne zaman çalışmadılar.formattan sonramı?bios pilini söküp taktıktan sonramı?
    yoksa durduk yerdemi?
  • anakartın markası ne aynısı benimde başıamgeldi anakart hala serviste.:( asus
  • Tskler cvp icin...
    bu olay durup dururken oldu.. bu seyin ardından ben bu dedigim olaylari yaptım zaten....daha onceden calisiyordu.. ne olduysa bisi oldu durup duruken calismadi.. sonra basladim butun aklıma gelenleri denemeye..
    sizlerin aklina bisiler gelior mu ?
  • Gigabyte markasi amalesf.. ama ben ingilizce forumlarada baktim orada cozum buılamadim. Kimse cevap bilmiyor.. ama bahsedilen voltaj meselesi var bunun bu olayla alaksi varmı bilmiyorum. Dedim ne varsa yurdumun insaninda var diye ve burdaa sizlere soruyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla aynısı bendede oldu msi k8 neo 2 anakrtım durduk yere usb lerin hiç birisi çalışmaz oldu anakart hala garantide varsa garantiye gönder yada harici usb kartı tak

başkada çözümü yok benim senin gibi denemediğim yöntem kalmdaı biosu bile update ettim olmadı

galiba usb ye bağlı sigorta atmış olabilir

garantisi yoksa elektronikten anlıyorsan sigortaları bir ölç olmazsa boşuna uğraşma bence bir usb kartı bağla olsun bitsin
  • cok guzel hos dedin..Cok tskler ..sigortalar nerede bulunur yada neye benzer ben ilk defa duydum acıkcası?
    sigorta varsa ben hemen kontrole edeyim olcu aleti mevcut..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.