MERHABA ARKADASLAR.. 4.VE 5. RAKAMI 36 SERİ NUMARASI 1.1.2 OLAN IPHONE ALDIM INGILTEREDEN..NASIL KIRARIM YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM BU TELEFON 4.6 BOOTLOADER MI OLUR 3. MU??3 OLUNCA SANIRIM YAZILIMSAL OLARAK KIRILIYOR? FORUMU GEZDIM DOLASTIM AMA YURT DISINDAN 1.1.2 LI OLARAK SERI NUMARASI 45 TEN KUCUK BIR IPHONUN NASIL KIRILACAGI ANLATILMAMIS...GEREKLI BILGIYE SAHIP OLAN ARKADASLAR YARDIM EDERLERSE COK SEWINIRIM HERKESE SAYGILAR...
Yeni bir Apple iPhone aldım fabrikasyon 1.1.2 yüklü.Cihazın telefon özelliğide dahil olmak üzere yazılım ile 'kırıp' kullanabilirmiyim?
CEWAP:Bunu yazılım ile yaptığını iddia eden satıcı varsa bilinki bunu yapması imkansız.Şu an 1.1.2 kullanan iphone sahipleri eski versiyon bootloader sahip olan cihazlarını 1.1.2 ye upgrade ederek kullanıyorlar ya'da fabrikasyon 1.1.2 li cihazlarını ilk önce jailbrake yapıp daha sonra Turbosim/Stealtsim gibi yöntemler ile (donanımsal parça gerektirir) kullanılabilir hale getiriyorlar.Kısaca: 1.1.2 ve OTB 4.6 Bootloaderlı cihazlar (Hafta 44 ve yukarısı) şu an için yazılım ile hacklenip kullanılamıyor.
DEMIS FORUMDA FAKAT BENIM HAFTAM SANIRIM 36 OLUYO 4. VE 5. RAKAMI 36 OLDUGU ICIN YANI BU DA BENIM ANLADIGIM KADARIYLA YAZILIMSAL OLARAK KIRILABILIR ANLAMINA GELIYO?TABII YANLIS MI DOGRUMU ONU BU FORUMDA KI UZMANLAR SOYLICEK...
Telefonunun versiyonunu öğrenmek için en güvenilir yol aşagıdaki gibidir. Burdan denerseniz versiyonunuzun kaç olduğunu öğrenip daha sağlılklı bir şekilde diğer işlemleri gerçekleştirirsiniz.
Cihazı henüz 'aktive' etmedi iseniz :
Cihazı açın,çıkan menüden : emergency call seçeneğinden *3001#12345#* tuşlayın ve yeşil Call butonuna basın.Bir nevi servis menüsü çıkacaktır.En alttaki version seçeneğe gidin : 03.12.06_G - 1.0.0 firmware 03.14.08_G - 1.0.1 and 1.02 firmware 04.01.13_G - 1.1.1 firmware (Upgrade) 04.02.04_G - 1.1.1 (Apple store orjinal 1.1.1 firmware i ) 04.02.13_G - 1.1.2
Vipracing arkadaşın açtığı başlıktan alıntıdır. Bilginize...