Şimdi Ara

4 vitesli murat 131 ŞAHİN alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
15.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım araba alacak. şöyle 3,5 - 4 milyarlık bişey düşünüyor. bi tane şahin var baya eski modelini hatırlamıyorum söylemişti ama. bu araç 4 vitesmiş. bitanede doğan varmış oda eski model baya 82 falan olması lazım. eski kasa doğanlardan yani. bu araç 5 vites.

doğanın modeli bi yıl daha düşük şahin den. ama şahin 4 vites. oda 4 vites diye almak istemiyor. bende napcan öyle bi araçta 5. vitesi diyorum. bilmek istediğim 4 vitesle 5 vites arasındaki fark nedir ? arkadaşı sağa sola götürecek kadar bi araç olsun yetecek sonuçta. yinede 5. vitesin olması önemlimi bu durumda.

kardeşlerim, hangisini alsın sizce arkadaş. dalga geçmeyelim lütfen adamın parası yok. komikte olsa öyle işte.

• Yapay Zekanın Yanıtı

4 Vitesli Murat 131 Şahin Alınır Mı?

4 vitesli Murat 131 Şahin, halen bazı kullanıcılar tarafından tercih edilen bir otomobil modelidir. Otomobil almayı düşünen kişiler, 4 vitesli Şahin alıp almama konusunda kararsız kalabilmektedirler. Bu metinde, 4 vitesli Şahin'in artılarını ve eksilerini ele alarak, satın alma kararını vermenize yardımcı olacak bilgiler sunacağız.

Artıları:

• Uygun fiyat: 4 vitesli Şahin, diğer araçlara kıyasla uygun fiyatlı bir seçenektir.
    • Basit kullanım: Kullanımı kolay bir otomobildir, yeni başlayan sürücüler için idealdir.
    • Sağlamlık: Şahin modelleri, dayanıklı yapıları ile bilinirler ve zorlu koşullara dayanabilirler.
    • Yedek parça bulunabilirliği: Yedek parçaları kolaylıkla bulunabilir ve fiyatları genellikle uygundur.

Eksileri:

• Düşük performans: 4 vitesli Şahin, modern araçlara kıyasla düşük bir performansa sahiptir.
    • Yüksek yakıt tüketimi: Eski bir otomobil olması nedeniyle, yakıt tüketimi modern araçlara göre daha yüksektir.
    • Modern güvenlik özellikleri eksikliği: Güncel güvenlik özelliklerine sahip değildir.
    • Sınırlı vites seçeneği: 4 vitesli olması, uzun yolculuklarda dezavantaj oluşturabilir.

Sonuç:

4 vitesli Murat 131 Şahin, uygun fiyatlı ve sağlam bir otomobil arayan kişiler için iyi bir seçenek olabilir. Ancak performans, yakıt tüketimi ve güvenlik özellikleri gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Güncel ve daha yüksek performanslı bir araç arıyorsanız, farklı seçenekleri değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaw bişey dediğimiz yok adamın parası ne kadarsa.bence o kadar eski araba alacağına.93-94 model bi lada samara veya skoda favorit alsa bence daha eyi olur.ikisinden ben ladayı tercih ederim.
  • estafurullah abi
    dalga geçmek kimin haddine düşmüş.....

bende jackdaniels gibi düşünüorum... lada veya skoda daha mantıklı olur
  • 4 fitesli sahin benim bir arkadaşımda vardı tüpde takılıydı canavar gibide gidiyordu arızalansa heryerde tamir edilir parcası ucuz piyasasıda cok olan bir araba. 3-4 milyara ayak yerden kesiliyor daha ne olsun.
  • JACKDANIELS, dediği gibi 20 yaşında bi araç yerine 10 yaşında bi lada tercih etmek daha mantıklı gibi geldi bana da
  • valla arkadaşım bizde şahin 131 var 4 vitesli, lpg de taktırdık 250 ytlye, canavar gibi. az önce arkadşaın da dediği gibi, parça bol, tamir kolay, görünüşü bana göre lada'dan daha güzel:-) o çift farları beni bitiriyor zaten. yakıt tüketimi de uygun, temizse(baktırın) olabilir
  • 4 vites 131 ile 5 vitesin arasında fark yok.
    ilk 4 vitesin oranları aynı.
    sadece yüksek hızlarda motor devrini düşürerek tasarruf sağlar 5.vites o araçta
  • belki birazdaha sessiz olur,o kadar... pek fark yok.
  • kesinlikle alabilirsin
    bizim bir önceki arabamız 87" şahin 4 vitesti
    gaz takınca hem ucuz yakıt hemde parçası ucuz
    almanı öneririm
  • abicim eco olsun diyosa atar boşa
  • çok teşekkürler arkadaşlar. arkadaş laftan anlamıyo tutturmuş illa 5 vitesli olcak diye. yoksa hiç olmasın diyor. bende 5. vitesi biyerine tapa yap dedim.
  • 4 vitesliler daha performanslı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

4 vitesliler daha performanslı.

Horta bak ya ayıptır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi gunler hey 2005te askerdeydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

4 vitesliler daha performanslı.

Horta bak ya ayıptır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.