Şimdi Ara

4 yaşındaki kısırlaştırılmış kedim 7.5 kiloya ulaştı. Diyet maması önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yaşındaki kısırlaştırılmış tekir kedim 7.5 kiloya kadar çıktı. Bana diyet maması ve zayıflaması için aktivite önerir misiniz? Ve şu an tehlikeli bir durum oluşur mu? Allah korusun, kalp krizi, karaciğer sorunu, diyabet vb. gibi...

Ek olarak: Elimle sırtına doğru bastırdığımda omuriliğini, kemiklerini hissediyorum. Obez kedilerde hissedilmiyormus yağdan. Ancak bizimkinde elle bastırınca hissediliyor kemikler. O biraz içimi rahatlattı...

Görseller:

4 yaşındaki kısırlaştırılmış kedim 7.5 kiloya ulaştı. Diyet maması önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmrpyrz -- 29 Aralık 2020; 23:48:11 >

• kilo deel o ödem

hayvanın başka bir rahatsızlığı var

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kilo hocam... 7.5 kilo bir kedi de şişkinlik, göğüs ve göbekte sarkma oluyor elbette. Zaten göbeğine dokundugumuzda yumuşacık. Ödem olsa sertlik olurdu.
  • Kedin erkek mi yoksa dişi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kısırlaştırılmış kediler için özel mamalar var. Bilhassa erkek kediler kısırlaştırıldıktan sonra kilo almaya çok müsait oluyor.

Bunun önüne geçmek için normal mamalardan daha az yağ vs. barındıran kedi mamalarına yönelmek mantıklı olacaktır.

https://www.temizmama.com/bonacibo-light-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi

• Hocam bu obez olmuş artık buna siz derisiz haşlanmış tavuk ve az mısır verin 2 3 gün ama çok dışkılayabilir
  • Vaybe benim annem bile beni beslemek için böyle düşünmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Proplan sterilised somonlu ya da tavuklu hangisini beğenirse içiniz rahat şekilde verebilirsiniz . Kısırlaştırdıktan sonra özellikle erkekse kesinlikle kısır kedi maması verilmesi gerekiyor . Yoksa böbrek ve idrar yolu sorunları ortaya çıkıyor ve tedavisi malesef çok acılı bir süreç ve bayada para gidiyor . Bu arada çok tatlı umarım ömrü çok uzun olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 30 Aralık 2020; 16:1:55 >
  • Oyun oynayın kovalayacağı bir şey olsun. Poleti katlayıp ipe bağlıyorum hep takip ediyor bizimkisi 5 kiloyu geçmedi. Ev yemeği vs çok yediği haftalar az biraz kilo alıyor belli oluyor o yüzden ev yemeği yağlı et vs vermeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.