Şimdi Ara

4.Yıldız ile Logomuz değişir mi? değişmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık çok yaklaştık 20. şampiyonluğa. Bu logomuza bir yıldız daha ekleyecek.

Biliyorsunuzki yıllar geçtikçe çoğu spor takımı logosunda ufak değişikliklere gidiyor. Ülkemizde çok sık yaşanmasada özel durumlarda değişiklikler yapılıyor. Bizimde genelde logomuzun dışındaki çerçeve ve renklendirmeler değişiyor. En son 2 yılızdan 3 yıldıza geçerken siyah arka tema yerine, logoyu yıldıza kadar saran beyaz arkaplanlı bir temaya geçildi.

Logoda veya tasarımda değişiklikler bekliyormusunuz, neler bekler neler önerirsiniz.

Yorumları alalım...

• 4 yıldızı görgüsüz gibi kullanmaya gerek yok bence. Yıldızsız formalarla çıkabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 3 yıldızın üstünde ve tam ortasında olmalı. Logonun değişmesine gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransada bu sene yapılan logo değişiklikleri .

Monaco

Psg
    eski

yeni

buda tarihteki değişiklikleri (D&R'ın logo buradan çıkmaymış )

• İngiltereden değişiklikler

everton

eski

yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

4 yıldızı görgüsüz gibi kullanmaya gerek yok bence. Yıldızsız formalarla çıkabiliriz.

bayern münih görgüsüz mü? yıldızı kazandıysan takacaksın ki görgüsüzlük mü oluyor yıldız takmak? alakası yok.
  • psg logosu yalama olmuş iyice
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    9 ay önce açıldı
    8 yıllık lastik değişmeli mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

4 yıldızı görgüsüz gibi kullanmaya gerek yok bence. Yıldızsız formalarla çıkabiliriz.

bayern münih görgüsüz mü? yıldızı kazandıysan takacaksın ki görgüsüzlük mü oluyor yıldız takmak? alakası yok.

Juve, Barca, Real, ManU vs. yıldız takmıyor. Yıldız işi bence güzel olmuyor hem de 4 yıldız yakışmıyor.

• Galatasaraydaki değişiklikler

Hatırlarsanız 19. şampiyonluktan sonra bu fotoğraf çıkmıştı, Fatih Terim motivasyonumuz için yapılmış bir çalışama demişti. Böyle Gümüş tonlarda farklı bir logo tasarımının ön hazırlığı olabilir mi acaba ??

• Buyrun afiyet olsun.

• Logo değişebilir belki de yıldız olayına çok takılıyor bizim taraftar dünyanın en gereksiz kafası yıldız kazandık oley kafasıdır.
    Bence yıldızsız bir Galatasaray arması çok daha güzel durur.
  • Bence 4 yıldızı takıp devam edelim. Gayet güzel bir logomuz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Logo değişebilir belki de yıldız olayına çok takılıyor bizim taraftar dünyanın en gereksiz kafası yıldız kazandık oley kafasıdır.

Benim derdim o değil , bence çoğu avrupa ülkesi takımının logosundan sade bizim logomuz, sade ama şık bir görünüm akılda kalıcı bir görünüm kazandırılabilir. Yıldız olmasın ama bir üstte arkadaşın paylaştığı logoda olduğu gibi tarihimizden ve lakabı aslan olan bir takımın logosu olduğunu belli eden bir logo yapılabilinir. @How Ghastly
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Logo değişebilir belki de yıldız olayına çok takılıyor bizim taraftar dünyanın en gereksiz kafası yıldız kazandık oley kafasıdır.

Benim derdim o değil , bence çoğu avrupa ülkesi takımının logosundan sade bizim logomuz, sade ama şık bir görünüm akılda kalıcı bir görünüm kazandırılabilir. Yıldız olmasın ama bir üstte arkadaşın paylaştığı logoda olduğu gibi tarihimizden ve lakabı aslan olan bir takımın logosu olduğunu belli eden bir logo yapılabilinir. @How Ghastly

Kesinlikle katılıyorum çok sadece kalıyor İngiliz kulüplerinden örnek alsak aslında en fazla alışmak 2 yıl sürer.
    İnşallah yapılır ilerleyen zamanda güzel aslanlı bir arma ama yıldız olmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Kesinlikle katılıyorum çok sadece kalıyor İngiliz kulüplerinden örnek alsak aslında en fazla alışmak 2 yıl sürer.
    İnşallah yapılır ilerleyen zamanda güzel aslanlı bir arma ama yıldız olmasın

Evet yıldız çok gerekli değil. Sadece ingiltere değil İtalya ve Fransa gibi ülkelerdede logolara özen gösteriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

Buyrun afiyet olsun.

Hafif İngiliz tarzı ama muhteşem.Gerçi Avrupai diye ona da medya salladıkça sallar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

quote:

Buyrun afiyet olsun.

Hafif İngiliz tarzı ama muhteşem.Gerçi Avrupai diye ona da medya salladıkça sallar.

Wallpaper'da görünmüyor, bunu yapan arakdaşın deviantart id'si nedir ??

• Yıldız istemeyen arkadaşlara aynen katılıyorum çok gerekli değil. Logo değişimi olabilir evet. Bu konudada herkese açık bir yarışma yapmalı kimden ne çıkacağı belli olmaz. Ne cehverler var.

• quote:

Buyrun afiyet olsun.

mutluuuu bana bişeler oluyooo mutluuuu
  • quote:

Buyrun afiyet olsun.

Nick mesaj uyumu diye buna derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.