Şimdi Ara

4 yıllık a.lisesinden 4+1 a. lisesine yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ağabeyimin account u ile mesaj atmaktayım. Ben maddi ve manevi durumlarımız dolayısıyla kazandığım liseleri tercih edemeden kendi şehrimdeki kendi çapında başarılı sayılan bir a. lisesinin lise 3 öğrencisiyim.Oturup düşününce bu okulunun sosyal ortam dışında bana hiç bir şey katmadığını fark ettim .Ve ideallerimin peşinden gitmek istiyorum. Bunu aileme açıkladım ve saygıyla karşıladılar. Puanım girdiğim seneki taban puanlara bakınca Pertevniyal ,vefa, Kadıköy ve Haydarpaşayı tutuyor.Ancak pertevniyalı tercih edemiyorum çünkü ilk dili Fransızca , gidebileceğim 3 lise var. Ancak bunlar ekstra hazırlığı olan ve ek dil olarak Fransızca veren okullar.Benim hazırlığı olan bir liseye geçmem mümkün mü mümkünse yapılması gereken prosedürler vermem gereken ek derslerin varlığı ki Fransızca isterlerse temel Fransızca m var.Çalışırsam verebilirim.Sorularım şüphelerim en samimi şekilde bunlar. Ancak çevremde buna cevap verebilecek nitelikte insanlar bulamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.

• Sadece geçmek istediğin lisenin 1.yabancı dilinin yeterlilik sınavını vermen gerekir diye biliyorum.Diğer derslerin denkliği bakımından herhangi bir sorun yok
    Senin sınıfından kaç boş kontenjan var bakablirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.