Bildirim
40.000- 50.000 ytl arası hb arac tavsıyesı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
golf tsi +comfortline + dsg yi şiddetle öneririm -
quote:
Orijinalden alıntı: anti-mage
golf tsi +comfortline + dsg yi şiddetle öneririmquote:
Orjinalden alıntı: anti-mage
golf tsi +comfortline + dsg yi şiddetle öneririm
siddetle onermem o kadar para vercen 6 ay sonra yenisi cikacak
308 premium packler cok guzel arka tasarimi farkli ya da ford focus titanium bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay61n -- 23 Şubat 2008; 16:54:49 > -
astra full ü kesinlikle al derimquote:
Orijinalden alıntı: ay61nquote:
Orjinalden alıntı: anti-mage
golf tsi +comfortline + dsg yi şiddetle öneririm
siddetle onermem o kadar para vercen 6 ay sonra yenisi cikacak
308 premium packler cok guzel arka tasarimi farkli ya da ford focus titanium bakabilirsin
Alıntıları Göster
zaten bindiğinde araçlara farkı hemen göreceksin
-
hondanın var bi yumurtaya benzer bi hb arabası onu tavsiye ederim 1.8 motor 140 BG iddalı bencequote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
astra full ü kesinlikle al derim
zaten bindiğinde araçlara farkı hemen göreceksin
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
hondanın var bi yumurtaya benzer bi hb arabası onu tavsiye ederim 1.8 motor 140 BG iddalı bence
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
hondanın var bi yumurtaya benzer bi hb arabası onu tavsiye ederim 1.8 motor 140 BG iddalı bence
hehe caktirmadan lafi sokuyon hondaya :) -
quote:
hehe caktirmadan lafi sokuyon hondaya :)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ay61n
quote:
yok yav hondayı çok severim accorduna bayılırım civicte çok şahane hele iç dizaynı harika ama ne biliym cidden yumurtaya benzemiyomu (belkide ben hb araba sevmediğim içindir)
-
hb istediğine göre gençsin ve sportif bir şey düşünüyorsun, o halde ben honda civic hb tavsiye ederim. yok avrupa olsun dersen focusların makyajlı bir serisi var bu hafta showroomda inceledim harbi süper olmuş. diğerlerini es geç ki, sonra bu hale gelmeyesinquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVERquote:
quote:
yok yav hondayı çok severim accorduna bayılırım civicte çok şahane hele iç dizaynı harika ama ne biliym cidden yumurtaya benzemiyomu (belkide ben hb araba sevmediğim içindir)
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
kotu anlamda solemedim inceden guzel laf koymussun bence o ic tasarim sedanlarda olsa acayip artardi satislari
-
evet gencım ama annemde surucek arada benım ıcın onemlı olan yuksek kalıte konfor onemlı dızel mı alsam yoksa lpg mı taktırsam hesaplı olur sızce napayım ?quote:
quote:
quote:
kotu anlamda solemedim inceden guzel laf koymussun bence o ic tasarim sedanlarda olsa acayip artardi satislari
Alıntıları Göster
-
Gençsen tüketim senin için önemlidir oyüzden Focus HB Ghia TDCI otomatik tavsiye ederim...quote:
Orijinalden alıntı: 1Devil1
evet gencım ama annemde surucek arada benım ıcın onemlı olan yuksek kalıte konfor onemlı dızel mı alsam yoksa lpg mı taktırsam hesaplı olur sızce napayım ?
Alıntıları Göster
Hem makyaj yeni gördü hem full olur hemde otomatik ve dizel -
a3 diyorumquote:
Orijinalden alıntı: K@lken
Gençsen tüketim senin için önemlidir oyüzden Focus HB Ghia TDCI otomatik tavsiye ederim...
Hem makyaj yeni gördü hem full olur hemde otomatik ve dizel
Alıntıları Göster -
quote:
evet gencım ama annemde surucek arada benım ıcın onemlı olan yuksek kalıte konfor onemlı dızel mı alsam yoksa lpg mı taktırsam hesaplı olur sızce napayım ?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 1Devil1
bence çok yol yapmayacaksanız benzinli olsun çünkü dizelin bakım ve arıza masrafları yüksek olur. benzinlide ise en iyi tercih civic hb olur. 140 hp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 23 Şubat 2008; 18:23:57 >
-
2.el BMW 1.20dquote:
Orijinalden alıntı: suzitusiquote:
bence çok yol yapmayacaksanız benzinli olsun çünkü dizelin bakım ve arıza masrafları yüksek olur. benzinlide ise en iyi tercih civic hb olur. 140 hp
Alıntıları Göster
-
biraz bekleyin.agustos gibi makyaj yada yenı kasa golf gelince onun comfortline donanaımından tsi bir motor + dsg ve sunroof + xenon paket isteyın.1.5 ayda onu beklersınız ama beklediinize deger.quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
2.el BMW 1.20d
Alıntıları Göster -
ya cok gezıyorum ayda 2000-3000 km rahat yapıyorum acıkcasıquote:
Orijinalden alıntı: gyrmann
biraz bekleyin.agustos gibi makyaj yada yenı kasa golf gelince onun comfortline donanaımından tsi bir motor + dsg ve sunroof + xenon paket isteyın.1.5 ayda onu beklersınız ama beklediinize deger.
Alıntıları Göster
ayrıca fod focus hb aracların yenı kasaları 5. ayda gelıcek dendı sordum ve otomatık vites yokmus gelıcek aaraclar arasında -
quote:
ya cok gezıyorum ayda 2000-3000 km rahat yapıyorum acıkcası
ayrıca fod focus hb aracların yenı kasaları 5. ayda gelıcek dendı sordum ve otomatık vites yokmus gelıcek aaraclar arasında
Alıntıları Gösterquote:
ayrıca fod focus hb aracların yenı kasaları 5. ayda gelıcek dendı sordum ve otomatık vites yokmus gelıcek aaraclar arasında
2.el bmw 1.20d olmazmı?
-
sıfır alıcam ya :)quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDARquote:
2.el bmw 1.20d olmazmı?
Alıntıları Göster -
a3 tfsi ama otomatigi yok 1.6 102 beygirlik motorda var otomatik.. onuda tavsiye etmem..quote:
sıfır alıcam ya :)
Alıntıları Göster
honda civic hatchback var. hatta otomatik type-s de bakabilirsin 52bin fiyati..
alfa 147de guzel araba ama kasasi eski onunda aynen golf gibi.
opel astra yine guzel bir secim ama otomatik sansımanı cok basarisizmis. oyle diyorlar yani ben bilmiyorum kullanmadım hic.
yanlız ayda 2-3 bin km yapıosan benzinli bir arac ocagina incir agaci dikebilir :D
o yuzden dizellerede baksan fena olmaz gibi..
-
honda civic hb siyah triptonik xenon farlar süper yada seat leon 1.4 tsi yine siyah xenon ile süper olurquote:
Orijinalden alıntı: sixers3
a3 tfsi ama otomatigi yok 1.6 102 beygirlik motorda var otomatik.. onuda tavsiye etmem..
honda civic hatchback var. hatta otomatik type-s de bakabilirsin 52bin fiyati..
alfa 147de guzel araba ama kasasi eski onunda aynen golf gibi.
opel astra yine guzel bir secim ama otomatik sansımanı cok basarisizmis. oyle diyorlar yani ben bilmiyorum kullanmadım hic.
yanlız ayda 2-3 bin km yapıosan benzinli bir arac ocagina incir agaci dikebilir :D
o yuzden dizellerede baksan fena olmaz gibi..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- hyundai accent era 1.6 otomatik vites yorumları
- kia xceed kronik sorunlar
- tam otomatik arabalar
- qashqai en dolu paket hangisi
- fiorino otomatik vites alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X