Bildirim
40,000 tl lik araç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok güzel bravolar var o paraya dizel yada lpg uyumlu turbo. -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Çok güzel bravolar var o paraya dizel yada lpg uyumlu turbo.
acıkcası bravo hosuma gidiyo ki o paraya en full u var yuksek modelli ama fiat a pek guvenemiyorum nedense kendimde eskiden doblo vardı ufak bi kazada on tarafı komple dagıldı -
Pro ceed -
Bravo ile doblonun Alakası yok Doblo yerli bravo tamamen İtalyan. Arabanın içine oturunca onu hissedeceksindir zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Bravo ile doblonun Alakası yok Doblo yerli bravo tamamen İtalyan. Arabanın içine oturunca onu hissedeceksindir zaten.
vilmiyorum fiat reno onlardan uzak duruyorum pek guven vermiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Pro ceed
teşekkür ederim onlarda pek hoşuma gitmedi -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan3510
quote:
Pro ceed
teşekkür ederim onlarda pek hoşuma gitmedi
Sportif bişey isteyince aklıma ceed geldi. Forumda e46 sahibi bir abi var onada danış
2.0 dizel cruze -
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
2.0 dizel cruze
cruze mı aman diyim aldım sattım oyle bi hata yaptım gerçi benimkisi 1.6 benzinliydi izmirden cesmeye gittim geldim transporter ın 2 katı yakıyodu ki artık chavrolet te cekildi avrupadan ondan pek sıcak degilim onada -
forumu pek kullanmıyorumda ismini verirsen bulup pm atarım -
quote:
forumu pek kullanmıyorumda ismini verirsen bulup pm atarım
Mesajda bahsettim adi Pi
quote:
quote:
quote:
Pro ceed
Sportif bişey isteyince aklıma ceed geldi. Forumda e46 sahibi bir abi var onada danış
Buyrun benim
Oncelikle selamlar. 320 alinip binilebilirse tavsiye ederim. 6 silindir 170 hp. Bende 318 2000cc olani var. İmkanım olsaydi 320 alirdim. Vergiden dolayi eledim mecburen.
Yeni arabalar bir e46 etmez. Binince, inceleyince anlarsiniz gercekten. Oyle diyorlardi. Aldim gordum gerçekten oyle oldugunu. Gerek malzeme kalitesi gerek duruşu ile hala daha alinasi araclar.
Ancak her arabada oldugu gibi temizini almak gerek. Ha oyle öldürecek masraf acmaz. Yine de ufak tefek can sikabilir.
Soracaginiz soru olursa buyrun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
quote:
quote:
quote:
Pro ceed
Buyrun benim
Oncelikle selamlar. 320 alinip binilebilirse tavsiye ederim. 6 silindir 170 hp. Bende 318 2000cc olani var. İmkanım olsaydi 320 alirdim. Vergiden dolayi eledim mecburen.
Yeni arabalar bir e46 etmez. Binince, inceleyince anlarsiniz gercekten. Oyle diyorlardi. Aldim gordum gerçekten oyle oldugunu. Gerek malzeme kalitesi gerek duruşu ile hala daha alinasi araclar.
Ancak her arabada oldugu gibi temizini almak gerek. Ha oyle öldürecek masraf acmaz. Yine de ufak tefek can sikabilir.
Bende 2002 330i ye binmistim m paketti kalitesi donanımı iyiydi yalnızca derileri biraz çatlamıştı. Piyasası biraz garip ama 250 bindeki arabada 45 bin 150 bindeki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
M paket biraz zor. Ama bulunursa cok iyi olur. Ici temiz olursa bakimini yap bin mis gibi.. Kimi bmw sahipleri epey tok satici oluyor. Araba temizse epey para isteyebiliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
quote:
quote:
quote:
Pro ceed
Buyrun benim
bende eskide bir kere 3.30D kullanmıstım gerçekten etkileyici bi araba performans hele baska bişi neyse asıl konuya geliyim 3.20 almayı dusunuyorum yakıt tuketimi parça fiyatı nasıl surekli arıza cıkartırmı merak ettigim bi araba
-
1.9 tdi passat highline bence -
-
40binle biraz zor yalniz 320. Makyajli kasa almaya bak usta. Benim yasadigim sorunlar.
Kronik sorunlarinin hepsi denk geldi bana.
-Mercek kararmasi.
-Direklerde sarkma.
-Benzin pompasi.
-Oksijen sensoru.
Parcalar gayet kolay bulunuyor. Güncel c sinifi araclarla ayni fiyatta parcalar. Hatta kimisi daha uygun.
Dizel otomatik 308 vereyim sana ?
Benzer içerikler
- honda city kronik sorunları
- ford fiesta 1.1 yorum
- suzuki swift yorum
- chevrolet kalos 1.2
- 2015 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X