Şimdi Ara

40.000 TL ye Kadar Otomatik Dizel Arac Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önumuzdeki ay 35.000 TLye kadar 2.el dizel otomatik arac almayi dusunuyorum...Islerim ile ilgili Benzinli Toyota Benzin/Dizel Renault Honda civic otomatik Bmw 330 ci Volvo S Seri AudiQ7 vs... bircok arac kullandim...su an ihtiyac duydugumuz 2.el C/D segment bagaj icin tercihen sedan... 
    Fiat linea emotion plus full var beygir gucu dusuk ve o seri sonrasi otomatik dizel uretmediler... 
    Renault eski megane 2 ler var model cok eski ancak cam tavan ve sanzuman iyi olsada dedigim gibi cok eski... 
    Renault Fluance var agir kazali olduklarini dusunuyorum o fiyata her ne kadar iyi deselerde... 
    Ford Mondeo var 2007 son 2008 yeni kasa benzeri 2.0 dizel otomatik 100 km/8lt ortalama en az yakit tuketimi mtv de 1.6 otomatiklere gore yuksek ama D segment... 
    Peugeot 407 2.0 var oda mondeo yakit tuketiminde ontakim ve elektronik sorunlarindan soz ediliyor... 
    Ve aklimda son olarak Ford Focus 1.6 Dizel otomatik hatta sunrooflu modelleri var 100 km ortalama yakit 5/6lt cvt sanzuman araclarin ic donanimlari genelde diri kalmis dis goruntu C sinifina gore idare eder ortalamada iyi gibi... 
    ARKADASLAR YUKARIDA YAZDIGIM 2.EL DIZEL OTOMATIK VE TECRUBELERINIZLE TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM... 
    SIMDIDEN TESEKKUR EDIYORUM... 
    SAYGILAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CLio SW'de bakardım meğer Megane 2 ve Fluence düşünüldü ona da bakın derim.

Peugeot 308 Dizel otomatik olabilir.

Bence mondeo baktıklarınız içinde hoş ama yürütmesi üzebilir sizi.
  • Bir tanidikta 2007 model 100000 de ford focus ghia buldum extra sunroof deri koltuk koltuk isitma vs full paket...
    yarin ona bakacagim...alternatif olarak fluancelar var...
    2.0 dizel otomatikte bir kac secenek var.
    o focus duzgunse onu degilse fluance dusunuyorum
  • bir kac bin tl daha eklenerek 50-60 binde 2011 fluence extreme dci 110 edc alinabilir. bence bu fiyata en iyi dizel otomatik tercihi olur. edc li aldiginizda otomatikman esp asr ve hill holder da standart oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Turkiyede sifir arac almak luks segment haric su siralar karli degil kontak ac kapa deger dusuyor ozellikle orta segment c siniflarda dolayisiyla 35000 e genelde kazali 2011 model 100000 km ye kadar 40000 ede degisensiz az boyali 70000 km ye kadar ikinci el hemde bussines extreme hatta birazda sans ve arav sahibide nakitle is yapiyor sıkısiksa pri. modelini bulabiliyoruz bencede su anda 1.5 renault dizel motor ve sansumani en ideali megane 3 vardi iki ay once 110 beygir vs ici donanimi iyi olmasada tork idare eder beygir gucude idare ederdi yakit tuketimi bedavaya yakindi 90/100 Cocuklar varken yada aile buyukleri inanilmaz degerlerde dizel tuketimi vardi otomatik soyle soyliyim istanbul camlicada depo isigi yanarken 180 TL gibi bir rakkama doldu depo bu yaz basi Alanyaya gittik depo azaldi isik yanmadi...c4 ve megane 3 dizel otomatik 110 beygir 240 newton bu isi cozmusler gibi... fluancede farkli olabilir kasa farkli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aris34

Turkiyede sifir arac almak luks segment haric su siralar karli degil kontak ac kapa deger dusuyor ozellikle orta segment c siniflarda dolayisiyla 35000 e genelde kazali 2011 model 100000 km ye kadar 40000 ede degisensiz az boyali 70000 km ye kadar ikinci el hemde bussines extreme hatta birazda sans ve arav sahibide nakitle is yapiyor sıkısiksa pri. modelini bulabiliyoruz bencede su anda 1.5 renault dizel motor ve sansumani en ideali megane 3 vardi iki ay once 110 beygir vs ici donanimi iyi olmasada tork idare eder beygir gucude idare ederdi yakit tuketimi bedavaya yakindi 90/100 Cocuklar varken yada aile buyukleri inanilmaz degerlerde dizel tuketimi vardi otomatik soyle soyliyim istanbul camlicada depo isigi yanarken 180 TL gibi bir rakkama doldu depo bu yaz basi Alanyaya gittik depo azaldi isik yanmadi...c4 ve megane 3 dizel otomatik 110 beygir 240 newton bu isi cozmusler gibi... fluancede farkli olabilir kasa farkli...

siz tavsiye istemiyormudunuz ben mi yanlis okudum :) bana tavsiye vermissiniz gibi olmus ta mesajiniz. bende su an 2011 fluence extreme edc var. 7000 km dir bende su an 70000 de. simdilik bir sorunum yok cok sukur. hayirli gunler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bir kac bin tl daha eklenerek 50-60 binde 2011 fluence extreme dci 110 edc alinabilir. bence bu fiyata en iyi dizel otomatik tercihi olur. edc li aldiginizda otomatikman esp asr ve hill holder da standart oluyor.

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim
    iyi gunler...
  • Aris34 kullanıcısına yanıt
    1.6 TDI 90 dsg 230 VW POLO
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.